Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone"

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

okibye said:

abi onu yazacağına dayzdb.com'a girip bakabilirdin. alfabe olarak hem kiril hem de latin alfabesiyle bölge adları yazıyor. girin mape bakın oryantasyon ancak öyle yakalanıyor. ilk günde it gibi en kuzey military base'e gidebildim ben modu da oynamamıştım daha önce.

kan olayına gelince. bloodbag oluyor onu adama dayayıp kan çekebiliyorsun eline alarak bloodbagi. onu tekrar birine enjekte etmek için bloodbage iv starter kit takıyorsun.

kan grupları mevcut ama henüz aktif mi bilmiyorum. 2 kere kan çekip kendime enjekte ettirttim 2sinde de sorun olmadı. benim şansım da olabilir.

bayılınca direkt ölüsün ancak uyandırmanın tek bir yolu var iv bag. aynı şekilde kan kaybında da iv bag bir numara yardımcı. dün gelen update'le slow regeneration da eklendi yemek yerseniz daha hızlı dolabilir.

sick olunca her şeyi denedik yine de ölünüyor.
yani denediklerimiz arasında antibiyotik epi pen iv char tabs vitamin kan dezenfekte edici her şey mevcut. sick olunca tek kurtuluş direkt şans. şansınız iyiyse kurtulabiliyorsunuz.

onun dışında mosin alıp sniperlık yapıcam diyorsanız cherno içine bakın ya da farmlara. military bölgelerden daha çok tabanca ve m4 çıkıyor. mosin mermisi ve dürbünü için yine military bölgelere bakmak zorundasınız. en zoru o.
4 gündür ölmedim karakterin 50den fazla killi var sanırım sayamadık :D ama loot olayı gidince. cesetler dünkü updateden sonra direkt silinmeye başlayınca saldım oyunu biraz ara vericem

ölü gitme olayı 2-3 gündür var ya bende kafayı yicektim bitek bana mı oluyo diye. vuruyorum cesede gidiyorum gear açıyorum OH SU falan derken kayboluyor ceset. m4'le vurup 3-4 itemdan fazlasını lootlayamadım.

yaraları alkolle temizlemek sickness geçiriyor. dün xaenin'in koyduğu tabloya bakın. sick dedikten sonra çıkan alttaki sickness mesajları önemli baya. ayrıca tek kullanım bir işe yaramayabiliyor mesela antibiotik aldın vitaminde alman gerekiyor falan filan gibi yazılmış.

mosin ŞARJÖRÜ bulabilen var mı? hiç görmedim. bulursam sırf mosin oynarım ama yok ben mi daha görmedim yoksa illa tek mermi yivlemek mi gerekiyor anlayamadım.

edit: can opener yoksa açılmama olayı bikaç gün önce değişti tornavida balta bayonetle falan açılıyor yemek ama dökülüyor bir kısmı. gerçi baya random bi kere açtım yüzde 2 döküldü bi kere yüzde 80i döküldü

mosin şarjörü yok 5erli içine sokuyo mermileri
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:

O da biraz riskli, dezenfekte etmeden t-shirtle yara bandajlayınca iltihap kapabiliyor galiba.
alkolle yapılabiliyor bu. 6lık oluyor max stack. 1 tane rag'e dezenfekte atmayın aynı alkolü harcıyor. bir stack yapıp öyle dezenfekte edin. zaten her yer ölü çek tshirtü rag yap
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

böyle hepiniz ayrı gayrı mı takılıosunuz bi yerde toplanıp bi yeri base haline getirmio musunuz? o tarz şeyler yok mu

bunker kurayım şuraya sığınalım yiecekleri depolayalım.

ev yapma falan gelecek. ondan sonra gelsin kamp basmalar evinde adam vurmalar falan.

şu anda araba falan bile yok daha. işte bi vehicle gelince bambaşka bir oyun olacak. sonra bi daha ev gelince başka boyuta geçicez falan.

yalnız boyut moyut diyince noyan postapokalips ortamda ne çekilmez ya.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun optimizasyonunun öncelik sıralaması sonlarda şu anda. o yüzden 40lık serverlar. alpha bitmeden ama 100lük serverlar gelecek.

edit: ayrıca serverla ilintili değilsin. yani karakterin ve yaptıkların hive'da kaydediliyor. server değiştirsen de devam ediyorsun aynı gearla. ama sanırım evler safehouselar falan muhtemelen servera bağlı olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Grimnax said:

defib calısmıyor su anda.
hastalıktan öleni degil de bayılanı IV bag ile kaldırabiliyorsun ama hastalık geçmiyor

ben antibiyotikle geçirdim. esh alkolle yaralarını temizleyerek geçirdi.

ne olduğunu bilmek lazım yada şansa tutturmak lazım. hastalıklar dereceli. 1 tane antibiyotik almakla geçmeyebiliyor. stageleri var hastalıklarında
Sosyal ağlarda paylaş

okibye said:

oyunun optimizasyonunun öncelik sıralaması sonlarda şu anda. o yüzden 40lık serverlar. alpha bitmeden ama 100lük serverlar gelecek.

edit: ayrıca serverla ilintili değilsin. yani karakterin ve yaptıkların hive'da kaydediliyor. server değiştirsen de devam ediyorsun aynı gearla. ama sanırım evler safehouselar falan muhtemelen servera bağlı olacak

100 kişi çok fazla gelecek gibi bir his var içimde ya, 50-60 ideal.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...