Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://s2.quickmeme.com/img/66/66af5e2f4181ec3c800820b2b1e6503ebe7397367b917ca353f37c56d7ecbb24.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Edriel hadi sen BF4e devam, topakın geri kalanıda bırakta dayz oynasın, ben oyun içinden muhlıycam onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 RRa zamanında sende farklı fikir yazdığında bu tavırları aldın unutma. Hatta drea sana kamberde geldi tam oldu derdi zamanında :) 1-2 kişiyle atışmak zorunda kaldığında (kişisel saldırıdan) üstüne üşüşen akbabaları da bilirsin. Bol bol kill al benim içinde. Arada susup arada da cevap vermek gerekiyor malesef hadi iyi oyunlar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bingildak said: Edriel said: bingildak said: Edriel said: Bingilduck 1 ayin icinde kacinci basliyipta 3 gunde biraktigin oyun olcak bu achivement alicanmi acaba yakinda :p sen oynuyosan hic oynamam zaten mehh :p 1. marvel heroes : 2 kişiyle ayrı herolarla oynuyorum 2. albion : alpha bitti 3. bf 4 : hala oynuyorum 4. wildstar : haftada 1-2 kere giriyorum, malum closed beta in your faceeee! eğlenmeyi bilmiyorsunuz abi, kusura bakmayın. ben 2 haftadan donra bf4 e girdigini gormedim, hatta kendin diyordun suan islerim var competitive seyler sikiyor. Sonra marvel a azcik sardin albiona gectin adin hype traine cikti forumda wildstar icin bekledigim gibi cikmaadi dedin oynamadin. Zevk almayi bilmeyen sensin bence ama senin tercihin tabiki bence bukadar bi ona bi ona sararsan hicbiseyden zevk alamaz olursun ki zaten forumun cogunlugunda bu problem var. Beni ilgilendiren kismi kendini ve baskasini kandirdigini sanip in your faceeeeee fln gibi ergen tavirlarinin komikligi. Atma dostum din kardesiyiz :p senin görmemen bir şey ifade etmiyor, seninle oynadık mı veya oynuyor muyuz ki böyle bir çıkarımda bulundun? benim oynadığım tayfa belli, albion'a başlamadan önceki gece oynadık daha hep beraber. ortada öyle bıraktık, oynamıyoruz gibi bir şey yok. her türün farklı zamanı ve keyfi var. haftasonu planım yoksa oturur bf4 oynarım ciddi bir şekilde. haftasonu vaktim yok diye bir hafta oynamayınca oyunu bırakmış olmuyorum. daha yeni 3 tane shotgun açtım, shotgun kasıyorum merakla. şu an tek keyif aldığım fps oyunu. marvel'ı 100 saate yakın oynadım, hala oynuyorum, hatta şu an patchliyor altta yeni abilitylere falan bakıcam şimdi. kız arkadaşımla gambit, kardeşimle squirrel, solo punisher ve loki kasıyorum. 2 tane hero level 35'in üzerinde. diğerleri başkalarına bağlı olduğum için yavaş yavaş ilerliyor. marvel'ı da bırakmadım. şu an zevkle oynadığım tek hns, çünkü poe'yi düzenim kaldırmıyor. adım hype train'e çıkmaz, adımı ben hype train'e çıkarırım. amaç - sonuç bağlantısı. şuursuz ve bilinçsiz bir şekilde gelişmez, tıpkı hypelarım gibi. wildstar hype'ına ben başladım, ben devam ettiririm. oyun closed betada, olanı gördüğümü değerlendirip tek tek yazıyorum insanlarda okusun - canı çeksin diye. wildstar'da beklendiğini bulamadın demen aslında bütün bu postlarının altında yatan cahillikten ve takipsizlikten ibaret. çünkü senin aksine ben bir ürünü/oyunu inceler, hypelarken ne olduğunu araştırarak, öğrenerek yapıyorum. wildstar'ın daha ilk dakikadan itibaren nereye gideceğini, ne konuda tatmin edip, ne konuda tatmin edemeyeceğimi biliyordum. ne beklediysem onu buldum. farklı bir şey çıkacak bir ürün değildi, hypelarken de o şekilde hypeladım. bunu bunu bekleyen beğenir, bunu bunu bekleyen beğenmez diye. senin gibi tipler gelip "eeee bunda yeni bir şey yok ki yaaa niye hypelıyorsunuz" falan diyor işte. her şeyin başı okumak ve okuduğunu anlamak. yoksa yazmak yeti değil. oyun seçerken para derdine düşerek seçen bir adam değilim. boş vaktim paramdan değerli çünkü sahip olduğum şey para, sahip olmadığım şey ise boş vakit. haliyle bir ürünü initial olarak inceleyip, araştırdıktan sonra bir oyunu denemek için 6 ay 15% indirim bekleme gibi dertlerim yok. o akşam denemek istiyorsam o akşam denerim. beğenmezsem de arkasından ağlamam çünkü neyi satın aldığımı biliyorumdur. indie pre-alpha'yı, triple A realase'i ile kıyaslayan sen bunu process edemezsin. plebliğin bundan ötürüdür. in your face'i sana ciddi bir yanıt vermemk için yazmıştım, gelişine vurmak istemedim ama madem kaşıntın var, yatırır kaşırım problem değil. now, away with you pleb. http://karikaturistan.files.wordpress.com/2012/04/zbam.jpg Boyle yargiyi turkiyede savcilar yapamiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yargıyı bırak infazı ben yapıyorum da işine gelmeyince alan yetkilileri postları siliyor. bunu da silecek neyse kendini kollamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 İşime niye gelmesin, kendimi neden kollayayım, git bir beynine baktır rica ediyorum, bir sorun var kesin de, bilemedim, ihtisasım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 max 40 biraz az geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 dayz güzel oyun daha alpha olmasına rağmen keyifli. minecraft gibi devamlı yeni bir şeyler ekleyecekler bundan emin olduğum için ismini görür görmez aldım. ayrıca bu türde daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 taraflı olduğunu söylediğim ve çarptırarak beni suçlu gibi göstermeyi denediğini yazdığım uzun postu sildinde ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ben taraflıyım da, sen de baya suçlusun, hadi git lütfen, rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ben suçluysam tek başıma veya nedensiz suçlu değilim herneyse sonuçta sende taraflı olduğuna göre sende suçlusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 sdfdsfhgdfhdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Sen daha önceki hesapların bana özelden atar mısın, boşuna yorulmayayımç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 sen niye yorulcaksın, banı yapıcak yorulsun sen taraflı takılmana devam et burda yetkisiz olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 az yetkiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ya da vazgeçtim konunun içine sıçmana yardım ediyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 dreagloth nekadar acizmişsin sen hala post siliyorsun, ben daha birşey yazmıycam ben utandım senin için. Taraflı olduğunu inkar edip silmen epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kim bu edriel abi. hep böyle haksız mı bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 salın ipini gitsin abi, o wot ona günlerce yeter, açar açar okur kremini sürerken, biz oyunumuza bakalım. dead island epidemic denedik gelemedim ama o da baya promising ya, eğlendim ciddi ciddi. dayz e artık pazartesi bakarım, iptalim bütün haftasonu o zamana kadar hazırlayın kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 al post silen ikiyüzlüğünü kabul edip onu da silen alan yetkisini vur 5 leş kargasına. Hahahaha bıngıldak onu birakta sana o wottu yazdırcak kadar ne koymuşum be küçüğüm. Gerçi seni bu kaçıncıya yerin dibine sokan olay. Ben sana madalyaları yavaş kas dedim 3 madalyalısın ama toysun Arcane inde butthurt ü bf4 ten, yeto 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bebeler cevap vermeyin şuna rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 he bu arada RRa sana da paso Kamber diyordu bu taraflı drea onuda yazmıştım ayrı post olarak onu da sildi. adam ne tırsak çıktı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 mesajımı ne silion. görmemiş mod olmuş ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Arkadaşlar, konuyla ilgili post atın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 senin de seni mod yapanın da be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar