eoth537 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 serverde yanlışlıkla kurduğum minoc madenin oradada bulunan tent roof tipi çadırı kaldıramıyorum bu konu hakkaında bilgisi olupda yardımcı olacak kimse varsa.çok müteşekkir olacam. not: remove komutu bir işe yaramıyor server sphere server runuo değil
Jade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 serverı geri al en kolay yol yada belki .debug olabilirim bilmiyorum[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming [Bu mesaj Jade tarafından 17 Kasım 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 .debug 1 yaz sonra minik bir top olcak yerde (worldgem :D) .remove de onu sil sora .debug 0 yaz
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Merhaba; Sphere Serverda remove Komutu Çalışıyor. Kurdugun Çadırın bulundugu yerde .debug Yazarak Ortadakı Taşı Remove ederek Kaldırabılırsın. .nuke Cekerek Kaldırabılırsın. Ayrıca Benım Anlamadıgım Konu remove Calısmıyor Demişsin Spherede Remove Gayet İyi Çalışıyor. .remove Diye. Ayrıca Staff Oldugundan Emın Olmalısın Remove Gayet Düzgün Çalışıyor.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yaw frasier arkadaş herald evi silememiş ondan çalışmıo dio :D o worldgem i silerse debugla iş hallolcak yada dediğin gibin nuke
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 worlddeki ağaçları silemiyom .remove bosuk imdakkkk ormanı yıkıp taştan evler yapıcam böğüüü[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hemende alay konusu yapar... hadi bugunde ısını buldun =)[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Avaturk Exile [Radio Exile Dj Pawliger]
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 genelde yapmamda :D içimden geldi işte çok bunaldım kaçtım dersten bilgisayar odasına kitledim kendimi pauah hocalar beni arıyodur kesin :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
eoth537 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 remove işe yaramıyor.derken water roofu silme konusunda işe yaramıyor demek istemiştim. sphere diye belirtmemde sorunun runuodan kaynaklandığını düşünüpte boşuna yorum yapılmasın diyedir. konutlarla bir yere varamadık nukeyle woldgemle removele alakalı birşey değildi problem halledildi ilgilenen herkese teşekkürler....
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 .debug yaz sonra tüm mavi world gemleri sil aslında pratik yöntemi var sol uç sağ alt taki iki gem i silersen gidiyor ama sen teker teker sil[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Remove ile debug ile map0.mul ile birlikte gelen bir itemi silemezsiniz. Bu soru ; * Britain rescinin binasını remove ile silemiyorum * gibi bir kapıya çıkar.
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 map0.mul la gelen bişey degil bu arkadas sonradan kendisi kurmuş bundan silinebilir.[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Minoc'un madende bulunan 5 tane tent roof ; haritanın orjinalinde gelen birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 adam kendim koydum diyor. .nuke yazıp bir evin yada cadırın iki capraz koşesini seçersen silinir.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün.
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Sen eklediğin bir house u nuke ile silebiliyorsun demekki.[signature][hline]to the victory... Darknesstime ...
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben değil herkez siler.[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün.
jonq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: eoth537, 17 Kasım 2004 15:22 tarihinde demiş ki: serverde yanlışlıkla kurduğum Kendi kurmus bu demek oluyor ki static degil bu da demek oluyor ki .remove ile de .nuke ilede cok guzel silinir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 evet ben yanlışlıkla inj yapan biriinin castle ını silmiştim adamıda banladım oldu bitti.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Sen sistemi bi adam gibi belirt de ona göre yardımcı olalım. Her kafadan bi ses çıkmasın. RunUO mu Sphere mi?[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Kerhuzad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 adam sistemini adam gibi belirtmiş zaten sen adam gibi okuyup göremiyorsan adam ne yapsın?[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
jonq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Evet belirtmişte , Runuo da Staticler komutla siliniyor mu ki boyle birsey sorma geregi duydun ?
maddoq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 jonq sonucta runuo komutları ile sphere komutları farklı olduğu için o cevabı sorma geregi duymus olabılır arkadas..
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: eoth537, 17 Kasım 2004 16:23 tarihinde demiş ki: remove işe yaramıyor.derken water roofu silme konusunda işe yaramıyor demek istemiştim. sphere diye belirtmemde sorunun runuodan kaynaklandığını düşünüpte boşuna yorum yapılmasın diyedir. konutlarla bir yere varamadık nukeyle woldgemle removele alakalı birşey değildi problem halledildi ilgilenen herkese teşekkürler.... arkadaslar son cumlede anlamadiginiz yer neresi[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: jonq, 18 Kasım 2004 11:32 tarihinde demiş ki: Evet belirtmişte , Runuo da Staticler komutla siliniyor mu ki boyle birsey sorma geregi duydun ? evet, runuo static dosyalarına müdahale edebiliyor, dolayısıyla komutla silebiliyorsunuz ("freeze" ve "unfreeze" komutları). konuyu açan problemini çözmüş, bu konuda tartışmaya aslında fazla da gerek yok. ama burası forum, herkesin bilgisini paylaştığı bir yer. madem sorun çözüldü, bir de nasıl çözdüğünü yazsa, herkesin merakı yokolacak, hem belki yeni şeylerde öğrenmiş olacağız. hep bana, hep bana olmaz ki...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 buyuk bi ihtimalle backup yapmistir load etmistir bir onceki saveden[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Öne çıkan mesajlar