Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acele yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
serverde yanlışlıkla kurduğum minoc madenin oradada bulunan tent roof tipi çadırı kaldıramıyorum bu konu hakkaında bilgisi olupda yardımcı olacak kimse varsa.çok müteşekkir olacam.
not: remove komutu bir işe yaramıyor server sphere server runuo değil
Mesaj tarihi:
serverı geri al en kolay yol yada belki .debug olabilirim bilmiyorum[signature][hline]Oynayalim.Net Admin

WwW.Oynayalim.Net Online Gaming

[Bu mesaj Jade tarafından 17 Kasım 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Merhaba;

Sphere Serverda remove Komutu Çalışıyor.

Kurdugun Çadırın bulundugu yerde .debug Yazarak Ortadakı Taşı Remove ederek Kaldırabılırsın.

.nuke Cekerek Kaldırabılırsın.

Ayrıca Benım Anlamadıgım Konu remove Calısmıyor Demişsin Spherede Remove Gayet İyi Çalışıyor. .remove Diye.

Ayrıca Staff Oldugundan Emın Olmalısın Remove Gayet Düzgün Çalışıyor.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Mesaj tarihi:
remove işe yaramıyor.derken water roofu silme konusunda işe yaramıyor demek istemiştim.
sphere diye belirtmemde sorunun runuodan kaynaklandığını düşünüpte boşuna yorum yapılmasın diyedir.
konutlarla bir yere varamadık nukeyle woldgemle removele alakalı birşey değildi problem halledildi ilgilenen herkese teşekkürler....
Mesaj tarihi:
.debug yaz sonra tüm mavi world gemleri sil aslında pratik yöntemi var sol uç sağ alt taki iki gem i silersen gidiyor ama sen teker teker sil[signature][hline]Arsen Manson[B-D]
Guildmaster Of Black Dragons
Mesaj tarihi:
Remove ile debug ile map0.mul ile birlikte gelen bir itemi silemezsiniz.

Bu soru ;

* Britain rescinin binasını remove ile silemiyorum * gibi bir kapıya çıkar.
Mesaj tarihi:
Sen sistemi bi adam gibi belirt de ona göre yardımcı olalım. Her kafadan bi ses çıkmasın. RunUO mu Sphere mi?[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Mesaj tarihi:
said:
eoth537, 17 Kasım 2004 16:23 tarihinde demiş ki:
remove işe yaramıyor.derken water roofu silme konusunda işe yaramıyor demek istemiştim.
sphere diye belirtmemde sorunun runuodan kaynaklandığını düşünüpte boşuna yorum yapılmasın diyedir.
konutlarla bir yere varamadık nukeyle woldgemle removele alakalı birşey değildi problem halledildi ilgilenen herkese teşekkürler....

arkadaslar son cumlede anlamadiginiz yer neresi[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
said:
jonq, 18 Kasım 2004 11:32 tarihinde demiş ki:
Evet belirtmişte , Runuo da Staticler komutla siliniyor mu ki boyle birsey sorma geregi duydun ?

evet, runuo static dosyalarına müdahale edebiliyor, dolayısıyla komutla silebiliyorsunuz ("freeze" ve "unfreeze" komutları).

konuyu açan problemini çözmüş, bu konuda tartışmaya aslında fazla da gerek yok. ama burası forum, herkesin bilgisini paylaştığı bir yer. madem sorun çözüldü, bir de nasıl çözdüğünü yazsa, herkesin merakı yokolacak, hem belki yeni şeylerde öğrenmiş olacağız.
hep bana, hep bana olmaz ki...[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
  • Yeni Oluştur...