forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Kendin yapsan max bibuçuk saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 tasindim tasinali eski kiz ark ile karsilasip duruyorum. ben geri tasincam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ne kastım yaw Biraz da craft yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Rerore said: kışın ne güzel gömleklerin sadece yakasını ütülüyordum yazın kollara kadar ütülemek lazım vay arkadaş Tek bende var bu dert sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 utucuye goturun onlar utulesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 wastyrx said: Kadın neyim tutun dicem ama öyle cinsler ki o kadınlar anlam veremiyorum cinsliklerine. Biz işteyken gel temizlik yap git diyorsun ben bekar evine gelmem diyor. Niyesi yok ama tecavüzcü muamelesi resmen. Öylesi her yerde var. Otobüste tek boş yer var ve gidip oturuyorsun 50-60 yaşında 150-250 kilo kadının yanına ve triplere bakarsan yanında sanki Adriana lima var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 senko said: utucuye goturun onlar utulesin Ütücü bul fiyatta anlaş işini düzgün yaptı mı Zamanında yaptı mı Vermeye git Almaya git Dıdının dıdısının dıdısı ...... bir sürü iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 is yerinin yakinlarinda varsa sikinti olmaz sana uzak biyerlerde ise sikinti tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 evden alip eve birakiyorlar abi dert etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 fenn said: wastyrx said: Kadın neyim tutun dicem ama öyle cinsler ki o kadınlar anlam veremiyorum cinsliklerine. Biz işteyken gel temizlik yap git diyorsun ben bekar evine gelmem diyor. Niyesi yok ama tecavüzcü muamelesi resmen. Öylesi her yerde var. Otobüste tek boş yer var ve gidip oturuyorsun 50-60 yaşında 150-250 kilo kadının yanına ve triplere bakarsan yanında sanki Adriana lima var Ha bir de bu var abi. Normalde herhangi bir şekilde dikkatini çekmeyecek insan zorunlu hallerde bi tribe giriyor ki anlatamam. Bana birden kraliçe oluyor, birden kate upton oluyor. Alt tarafı 3-5 saat yan yana oturacağız, bir de maksimum kolasını uzatacağım kadına yani nedir? Nasıl bir kezbanlık bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 yatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 zaman kayması! Bu zamana kadar yatmadın mı cidden. İş güç yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Bugün çarşı izninde astsubayın evine gittik. 2013ten beridir ilk defa çorabım yere değdi halıda gezdi kahvaltı ettim laptop kullandım tv izledim http://gamesareevil.com/wp-content/uploads/2011/11/ManlyTearsHaveBeenShed.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Halı ya afashgdhkas kıyamams. Hiç bişi yapasım yok bugün ya, yatsam mı tüm gün günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 yada yatma git çalış fakir değil miydin sen ? akşama makarna alacak paran çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Oha fakirler makarna alabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Hava cok guzel gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 karneyle alabiliyoruz evet. ölsen fazlasını vermiyolar. geçen hovardalık edip çeyrek paketten fazlasını pişirdim öğünde tövbe vermediler. çim kemirdim parktan :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 wastyrx said: Oha fakirler makarna alabiliyor mu? kutun bebeğimssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 copry bana da özel mesaj atsana ya yetim miyim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Zehahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar