Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Saeros

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

Kadın neyim tutun dicem ama öyle cinsler ki o kadınlar anlam veremiyorum cinsliklerine. Biz işteyken gel temizlik yap git diyorsun ben bekar evine gelmem diyor. Niyesi yok ama tecavüzcü muamelesi resmen.

Öylesi her yerde var. Otobüste tek boş yer var ve gidip oturuyorsun 50-60 yaşında 150-250 kilo kadının yanına ve triplere bakarsan yanında sanki Adriana lima var
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

wastyrx said:

Kadın neyim tutun dicem ama öyle cinsler ki o kadınlar anlam veremiyorum cinsliklerine. Biz işteyken gel temizlik yap git diyorsun ben bekar evine gelmem diyor. Niyesi yok ama tecavüzcü muamelesi resmen.

Öylesi her yerde var. Otobüste tek boş yer var ve gidip oturuyorsun 50-60 yaşında 150-250 kilo kadının yanına ve triplere bakarsan yanında sanki Adriana lima var

Ha bir de bu var abi. Normalde herhangi bir şekilde dikkatini çekmeyecek insan zorunlu hallerde bi tribe giriyor ki anlatamam. Bana birden kraliçe oluyor, birden kate upton oluyor. Alt tarafı 3-5 saat yan yana oturacağız, bir de maksimum kolasını uzatacağım kadına yani nedir? Nasıl bir kezbanlık bu?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...