copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 wastyrx said: Hemen cuma olsun. Amin. Geliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Yok plan aynı 19unda geliyorum. Cumaya motorum geliyor sanırım ama tam bilemiyorum da bekliyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ehliyet kursunda ilk günümdü. Daha da gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 fıstık ezmesi sürülebilen tüm gıdaların efendisidir. buna itiraz edenin damak zevkinden şüphe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 imamizer said: fındık ezmesi sürülebilen tüm gıdaların efendisidir. buna itiraz edenin damak zevkinden şüphe ederim. ftfy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Gunaydin gunluk. Bugun bos birgun gunluk o yuzden aktivite olsun diye aikidou basladim tekrar. Gunluk hersey guzel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Enfeksiyon virali olmusum ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 stresli birgun olacak müsteri patlayacak sonra patron bana patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bu proje biterse sizi nusrete götürüp bittiğinin ertesi cuma günü dışarıya çıkaracağım, istediğiniz gibi yer içersiniz dedim. nasıl gaza geldi stajyerler. utanmazlara kahve bile söyledim daha ne yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 fail again, fail better. başka da bi bok yapama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Telefon çaldı uyandım günlük sözde ama gözlerim açılmıyor ya resmen yarısı kapalı giyindim falan. Yemeğe gidecek mişiz de ben hiç hatırlamıyorum ya. :< Yatıp uyusam mı ki geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 şimdi gitcem hayvan gibi yemek yicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 çok sıkılıyorum günlük, gelsin artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Öm olacaktı o. Yarım saat dedim 4 saat tutuldum bugün günlük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bentley diye yazılım firması var şahane yapı tasarımı üzerine ürünler çıkartmış. 16k dolara satıyor tanesini. ama bize uygun hesap ayarları yok. biz hala ide hala probina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bu online oyunlarda zaman neden kalıcı olarak akmıyor? mesela bir npc kesildiğinde tekrar dirilmese. Bir ağacı kestiğinde yeniden oluşmasa. hayvanlar çiftleşip yeni hayvan doğursa ve yeni doğan hayvan gerçek zamanlı büyüse. dünya çok güzel bir yer olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Yarın yine hiç bişi yapmadan yorulacağım günlük. Ya da bugün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 çölde su arasam ütüyü bile bulamam ben günlük. o kadar vahimim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 zaten bunu da ancak babasi anonim bir aqp grup baskanvekili yapardi sasirdim mi mlsf hayır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 hayatıma heyecan geldi günlük HAZİNE CHALLENCE ATTI!! http://fredericiana.com/media/2013/challenge.jpg şimdi onlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Challence ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 G de çengelü düşmüş C olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 küçük harfle yazsam "challenoe" olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Hiçbir şey yapmadan yoruldum aynen. Archangelalttançizgi ile yemek yedik. Yarın olsun artık pls. ps: Rakılar fededen gençler *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar