wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 1500 gördüm attım hueahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 en sonunda kulli kesicem bıyıgı iyice kurcalamaya basladim son zamanda sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Boyun kaslarinim gerginligi yasam kalitesini direk sifirliyor arkadas. Surekli boyun egzersizi yapmak da biyere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Life 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 metrocardim dogum gunumde expire oluyo, bu bir isaret mi. kontorum mu bitecek, allahim neler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bisiklet sezonunu açtım günlük. 2 günde bi 20km kadar sürerim artık. özlemişim la sahilde dolanmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 aquila said: metrocardim dogum gunumde expire oluyo, bu bir isaret mi. kontorum mu bitecek, allahim neler oluyor. aylık al kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 lan zaten aylik, tam denk gelmesi garip oldu. her bastigimda bu tarihte expire olucak diyo, urkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 "..karakterden taviz verme değil de karakter şekillendirme olarak görürseniz..." neyse yaw http://www.youtube.com/watch?v=jS3FveGPGEo https://soundcloud.com/clarkkentofficial/birdy-shelter-clark-kent-remix http://www.youtube.com/watch?v=HqKumEmZLhI dinleyelim uyuyalım. chillstep dubstep son 10 yılda ağırlık kazanmış indie'den dreampop'tan sonra çıkmış en güzel şeylerden ya. net başarılı. lol yarın sabah 6da kalkıp işe gitmem gerekiyor. NAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 3 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sabah sabah anasonlu galetamsı bişey yedim kusucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 gaza gelip bilgisayar alayım dedim, şimdi en az 1 ay hangi kasa iyi, hangi anakart iyi diye araştır dur işin yoksa.. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Aaazını kırdığımın kedisi her yerimi ısırdı, çizdi tırmaladı günlük. Dünyanın en tatlı yaratığı olmasaydı kürekle vuracaktım aaazına aazına ama kıyamadım. Çogzel laaaaaaaaaaaan diye mıncırdım bende onu gece rahat bırakmadı ama beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 elim kolum bağlı kaldı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bu akşam tek başımayım, tadını çıkarıcam günlük. dizilerim de birikti, pizza da soylerim mis olur =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yarin paul gilbert'i dinleyecem canli canli negzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hbyzZz-gfwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 senko said: yarin paul gilbert'i dinleyecem canli canli negzel... tek başına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 3:23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ahaha adam muthis geyik birisi zaten ya konusma firsati bulursam konuscak cok seyim var zaten :) bu arada yeni albumu de cok basarili yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Adamın hiç bir şarkısını bilmiyorum ama bütün gitar eğitimlerini izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 dinle abi ya, seversin kesinlikle. bu arada onumuzdeki ay da satriani geliyor sanirsam. ona da almak lazim simdiden biletleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Hacı ben klasik rakçıyım, sevmiyorum satriani falan deneysel eğilimli adamları. Iron Maiden'de görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bayağı vasat oldukça sevimsiz tatsız http://www.youtube.com/watch?v=cJJJl0dDG7k eve gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar