dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 abi yapma gözünü seveyim. dert değil bunlar. biz bu gibi şeylerde "OHA NE MUHTEŞEM!" diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mr_Hand said: Abi antalyaya geldim ocakbasi raki sofrasina oturdum. Noluyo lan ?!? pislik !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 sanssiz gunum bugun gunluk pokerde 1760 dolar kaybettim. yagmur yagmasa disari eglenmeye cikacaktim bunlar olmayacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 mangal yapacakmışız ama hiç gitmek istemiyorum o kalabalığa, geç mi gitsem ki nasılsa kalırım orada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 İstanbulda hava soguk yagis var. Bu gitmis mangal diyo. Doviim mi lan? (hep sen mi yapican sdfg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 eski sevgilimle yıllar sonra bir araya gelir gibi olduk. daha bir araya gelemeden kavga ettik bitirdik asdasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Inox taş patlattım, sol elimin baş parmağıyla işaret parmağının uçları parçalandı sdf. Çok derin diil ama, deri kıyma oldu. Yine de iş güvenliğini sevmiyorum arkadaş, çok yapmacık geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 kazantip mi hmmmmmpsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mr_Hand said: İstanbulda hava soguk yagis var. Bu gitmis mangal diyo. Doviim mi lan? (hep sen mi yapican sdfg) Ankara daha berbat ki, buz gibi havada yaptık yemek mükemmeldi geri kalan meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Lan ne guzel saat 10 da yatip osura osura uyuyup, 8 de kalkicaktim.Saat 10 da misafir geldi amk Yarin yine uykusuz gun beni bekliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 mutsuzluk. :/ sadece mutsuzluk işte. umduğumu değil bulduğumu yemem beni mutlu etmiyor. elde ettiklerim istediklerim değil kaçırdıklarım hep istediklerim. çabaladıklarım hep sonuçsuz, hep istemediğim şeyler var cebimde. mutsuzluk işte. bi sene daha kalayım da ben sonra başka bi ülkeye geçeyim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 imamizer said: eski sevgilimle yıllar sonra bir araya gelir gibi olduk. daha bir araya gelemeden kavga ettik bitirdik asdasdfg hayırlı olmuş SeaGle said: Inox taş patlattım, sol elimin baş parmağıyla işaret parmağının uçları parçalandı sdf. Çok derin diil ama, deri kıyma oldu. Yine de iş güvenliğini sevmiyorum arkadaş, çok yapmacık geliyor. geçmiş olsun lan kızıl kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Hasta oldum çok. Ihlamur yapayım dedim mutfaktan sıcak çikolatayla döndüm. Bir de bi ay falan parasızım galiba yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 dasaaa said: imamizer said: eski sevgilimle yıllar sonra bir araya gelir gibi olduk. daha bir araya gelemeden kavga ettik bitirdik asdasdfg hayırlı olmuş birinin buraya yazılanları okuduğunu bilmek bazen rahatsız ediyor beni. nedense kimse okumuyor diye bi rahatlıkla yazıyordum üzerimde kadın iç çamaşırlarıyla. neyse az önce yeni bir enstruman icat ettim. isim koyamadım. tek telli bi gitar gibi, theremin gibi ama farklı. bi tuto yapıp patiye açılsam mı naapsam günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 dasaaa said: SeaGle said: Inox taş patlattım, sol elimin baş parmağıyla işaret parmağının uçları parçalandı sdf. Çok derin diil ama, deri kıyma oldu. Yine de iş güvenliğini sevmiyorum arkadaş, çok yapmacık geliyor. geçmiş olsun lan kızıl kafa. Abi bide işin kötü tarafı düz bi kesik olsa kabuk kaynayacak, direk testere gibi kesti. Taşın kırılan kısmı değil de kırıldıktan sonra makinede kalan kısmı geldi direk. Ama direk acemi hareketi yaptım, bişey olacağını da hissettim ama işte acil iş yapıcam diye böyle oldu. Parmak öyle bi halde ki /b/ ye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 imamizer said: dasaaa said: imamizer said: eski sevgilimle yıllar sonra bir araya gelir gibi olduk. daha bir araya gelemeden kavga ettik bitirdik asdasdfg hayırlı olmuş birinin buraya yazılanları okuduğunu bilmek bazen rahatsız ediyor beni. nedense kimse okumuyor diye bi rahatlıkla yazıyordum üzerimde kadın iç çamaşırlarıyla. neyse az önce yeni bir enstruman icat ettim. isim koyamadım. tek telli bi gitar gibi, theremin gibi ama farklı. bi tuto yapıp patiye açılsam mı naapsam günlük. bundan sonra okumayacagim seni. azadsin, ozgursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 arkadan görüp de "yüzü nasıldır acaba?" diye kendini harab edip en sonunda yüzümü görünce "erkegmiş bu da amk.." diyenler özür dilerim lan, ıssızlarda çökertmeyin diye amele gibi yürüyorum daha ne yapayım http://inciswf.com/atademirer.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 uff ne çakarıAAAĞAĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 çok iyiyim günlük. sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 BabacumMostors said: arkadan görüp de "yüzü nasıldır acaba?" diye kendini harab edip en sonunda yüzümü görünce "erkegmiş bu da amk.." diyenler özür dilerim lan, ıssızlarda çökertmeyin diye amele gibi yürüyorum daha ne yapayım http://inciswf.com/atademirer.swf gelince seks döner senle!!!!!! canım bok gibi sıkkın lan gene. bol bol kafamı kaşıyorum can sıkıntısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 lan dasa sen de ne salak adamsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 neden abi? yok salağım orası kesin de neden dedin onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 evet neden öyle dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 dasaaa said: BabacumMostors said: arkadan görüp de "yüzü nasıldır acaba?" diye kendini harab edip en sonunda yüzümü görünce "erkegmiş bu da amk.." diyenler özür dilerim lan, ıssızlarda çökertmeyin diye amele gibi yürüyorum daha ne yapayım http://inciswf.com/atademirer.swf gelince seks döner senle!!!!!! lal-ü şarap içirem ve slatup geçirem parmağına yüzüğü, hatem-i zer drahşan eğer arzu edersen ben ağzına vereyim, yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar