Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Saeros

Öne çıkan mesajlar

mutsuzluk.

:/ sadece mutsuzluk işte.

umduğumu değil bulduğumu yemem beni mutlu etmiyor.
elde ettiklerim istediklerim değil
kaçırdıklarım hep istediklerim.
çabaladıklarım hep sonuçsuz, hep istemediğim şeyler var cebimde.

mutsuzluk işte.

bi sene daha kalayım da ben sonra başka bi ülkeye geçeyim be.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

eski sevgilimle yıllar sonra bir araya gelir gibi olduk. daha bir araya gelemeden kavga ettik bitirdik asdasdfg

hayırlı olmuş
SeaGle said:

Inox taş patlattım, sol elimin baş parmağıyla işaret parmağının uçları parçalandı sdf. Çok derin diil ama, deri kıyma oldu.

Yine de iş güvenliğini sevmiyorum arkadaş, çok yapmacık geliyor.

geçmiş olsun lan kızıl kafa.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

imamizer said:

eski sevgilimle yıllar sonra bir araya gelir gibi olduk. daha bir araya gelemeden kavga ettik bitirdik asdasdfg

hayırlı olmuş

birinin buraya yazılanları okuduğunu bilmek bazen rahatsız ediyor beni. nedense kimse okumuyor diye bi rahatlıkla yazıyordum üzerimde kadın iç çamaşırlarıyla.

neyse az önce yeni bir enstruman icat ettim. isim koyamadım. tek telli bi gitar gibi, theremin gibi ama farklı. bi tuto yapıp patiye açılsam mı naapsam günlük.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

SeaGle said:

Inox taş patlattım, sol elimin baş parmağıyla işaret parmağının uçları parçalandı sdf. Çok derin diil ama, deri kıyma oldu.

Yine de iş güvenliğini sevmiyorum arkadaş, çok yapmacık geliyor.

geçmiş olsun lan kızıl kafa.

Abi bide işin kötü tarafı düz bi kesik olsa kabuk kaynayacak, direk testere gibi kesti. Taşın kırılan kısmı değil de kırıldıktan sonra makinede kalan kısmı geldi direk.

Ama direk acemi hareketi yaptım, bişey olacağını da hissettim ama işte acil iş yapıcam diye böyle oldu. Parmak öyle bi halde ki /b/ ye gider.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

dasaaa said:

imamizer said:

hayırlı olmuş

birinin buraya yazılanları okuduğunu bilmek bazen rahatsız ediyor beni. nedense kimse okumuyor diye bi rahatlıkla yazıyordum üzerimde kadın iç çamaşırlarıyla.

neyse az önce yeni bir enstruman icat ettim. isim koyamadım. tek telli bi gitar gibi, theremin gibi ama farklı. bi tuto yapıp patiye açılsam mı naapsam günlük.

bundan sonra okumayacagim seni.

azadsin, ozgursun
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

arkadan görüp de "yüzü nasıldır acaba?" diye kendini harab edip en sonunda yüzümü görünce "erkegmiş bu da amk.." diyenler

özür dilerim lan, ıssızlarda çökertmeyin diye amele gibi yürüyorum daha ne yapayım

http://inciswf.com/atademirer.swf

gelince seks döner senle!!!!!!

canım bok gibi sıkkın lan gene.

bol bol kafamı kaşıyorum can sıkıntısından.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

BabacumMostors said:

arkadan görüp de "yüzü nasıldır acaba?" diye kendini harab edip en sonunda yüzümü görünce "erkegmiş bu da amk.." diyenler

özür dilerim lan, ıssızlarda çökertmeyin diye amele gibi yürüyorum daha ne yapayım

http://inciswf.com/atademirer.swf

gelince seks döner senle!!!!!!

lal-ü şarap içirem ve slatup geçirem
parmağına yüzüğü, hatem-i zer drahşan

eğer arzu edersen ben ağzına vereyim,
yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...