Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 neci alıomuş teb şu ara bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kavurma said: iş yerinde 20likleri bafilemek varken 30+ uğruna sakal uzatmak. (td) sen yenisin galiba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 hö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 wastyrx said: =( Sana nooldu lan yine? Buralara geliyo musun bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 2 haftadır ödeme alamadım ya, bi avans neyim 15in üzerinde bişiler verirlerse geleceğim. Olmadı nisan başı gibi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Lord_Argos said: dasaaa said: yapma sen de. huzur pompada abi pompala gec. sonra ne kadar yalniz olduguna uzul. obur turlu zaten uzuleceksin +1 lord argos katilmis ise hata yapiyorum arkadaslar... hatami kabul ediyorum ve bisiklet pompasini duvara asip emekli oluyorum artik. torenle asicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 yorgununm canim sikkin, klavyem de ingilizce imiş lan. haberim yok hiç. sorduğumda doyumsuz olduğum söyleniyor ama bu doymamak değil ki, spesifik bir şey arıyorsun ve miktar olarak fazla ama alakasız şey almak bunu karşılamayacak. fazla değil ama öz bişi istiyorum. bol bol saçmalıklar alıyorum devamlı. side dish ile hayat mı geçirmem bekleniyor? kim side dish i ana yemeğe tercih eder ki? canım sıkkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 nasıl bir hafta yaşadıysam bugünü cuma sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Hngggg.. Devlet lojman merkezi sistem kaloriferi, cam açık şakır şakır terliyorum. Nası tutuşmuyor perdeler hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 forgiver said: nasıl bir hafta yaşadıysam bugünü cuma sanıyorum bugün cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 47 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 konuşmayı sevmiyorum vakit geçmiyor millet atölye gezip çay içiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 quixef said: Hngggg.. Devlet lojman merkezi sistem kaloriferi, cam açık şakır şakır terliyorum. Nası tutuşmuyor perdeler hayret. Şöyle bir yerde yaşamam lazım. Odamda kalorifer açık bi ara ufo falan vardı pencereler herşey kapalı 30+ derece oluyo üzerime yorganıma sarılıp kanter içerisinde uyuyorum çok hoşuma gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bütün ruslar azeriler gürcüler gebersin ya bu kadar dangoz lesser milletler istisnasız hepsi kaba ve leş.neyseki pazartesi siktir olup gidecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bugun hem cuma hem de ayın 15'i daha ne olsun günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 dünyanın en boktan günü bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 toroslar ve ayedaşı aldık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ya 2 gün önce dedim sana o hdd dolacak, boşalt diye. Bugün gelmiş "yarın sunum vardı, bi haftadır hazırlıyodum. Bilgisayar çalışmıyo!" dersin tabii. Çökertmiş işletim sistemini ya asdsdfdf. İşin yoksa paldır küldür uçağa bin, git dosyaları kurtar. Peeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ulan insan 3 saat içerisinde bi siteye bile girmez mi ya. kaçarın yok, p.tesi görüşeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Abi antalyaya geldim ocakbasi raki sofrasina oturdum. Noluyo lan ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Mr_Hand said: Ya 2 gün önce dedim sana o hdd dolacak, boşalt diye. Bugün gelmiş "yarın sunum vardı, bi haftadır hazırlıyodum. Bilgisayar çalışmıyo!" dersin tabii. Çökertmiş işletim sistemini ya asdsdfdf. İşin yoksa paldır küldür uçağa bin, git dosyaları kurtar. Peeeh. "ÜHÜHÜ işim çok yoğun habire çalışıyorum" "Abi antalyaya geldim ocakbasi raki sofrasina oturdum. Noluyo lan ?!?" lan git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Olm bu kafayla otelde bilgisayar sokup sabaha yetistiricem ne diyosun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Senin aaazını burnunu kırarız olm bak hala konuşuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar