karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 yemek yedim kanepede uzaniyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ya ya ye koko cambo ya ya ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Bugün spor yaptım, öldüm günlük. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 babam çok feci pide içi hazırlıyor yannız. öğrenicem öğrenicem diyorum yaş oldu kaç. peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 yeni telefon aldım günlük hohooo yaşasın teknoloji çılgınlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 çok malım günlük. öyle böyle değil. bakalım nasıl telafi edecem bu mallığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 İstanbul'a döndüm. Yapacak onca işim var ve kendimi çok iyi hissediyorum. Rasgele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ben alman ekölünden gelen, avrupanin cagdasligini modernligini elitligini, anadolunun dürüstlügü insanciligini sicakligini delikanligini bir potada eritmis bir insanim günlük. bana sikca haksizlik yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Aazlarına burunlarına kürekle vuruver sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 valla birgün kaybedicem kendimi o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 çok belirsiz işler sanıyorum salsa öğrenicem sanıyorum vaktim yetmeyecek işler içindeyim yine sanıyorum yetiştireceğim ama sanıyorum taciz ettim sanıyorum taciz edildim sanıyorum buna bi nebze taviz vermeliyim belirsizlikler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 İşi gücü her şeyi bıraksam mı günlük ya? Satarım mikiyle megiyi alırım tatyanayı kaçarız bu diyarlardan zaten çok zamanımız kalmadı. -yapamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Selam gunluk ,mr. hand ile alisveristeyiz simdi , oncesinde yemek falan yedik ' hersey yolunda mi bir problem var mi?' Diyen garsonlarin oldugu biyerde , catlada patlama atla gel beraber de gezelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Tamam yea gelecem dedim işte. Perşembeden sonra netleştiririm. Bay el bok yesin sana afiyet bal şeker olsun günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kaç gündür uğraşıp yetemediğim bi durum oldu. bildiğin moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 wastryx kadar sık kullanmasam da bu harbiden O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 wastyrx said: Tamam yea gelecem dedim işte. Perşembeden sonra netleştiririm. Bay el bok yesin sana afiyet bal şeker olsun günlük. gel beraber yiyelim olm aybediyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ya istifa ya da intahar edeceğim günlük arası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 wastyrx said: İşi gücü her şeyi bıraksam mı günlük ya? Satarım mikiyle megiyi alırım tatyanayı kaçarız bu diyarlardan zaten çok zamanımız kalmadı. -yapamadı. yakinlarinda bir tatyana varsa durdugun hata go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 çişim var biraz daha biriksin işerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Bugün yine aynısı oldu.İshal olmuşum eve zor yetiştim patladı patlıcak ev 5. kat asansör arada puştluk yapıp durabiliyor.Daha öncede bunu yaşadım 5 kat çıksam 3. katta kesin paçadan tavuk sote işkembe pilav damlıycak.Dualar eşliğinde 5. kata vardım teşekkürler sonsuz teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=C0XwmQ4oB3w bu sen misin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Seele said: wastyrx said: İşi gücü her şeyi bıraksam mı günlük ya? Satarım mikiyle megiyi alırım tatyanayı kaçarız bu diyarlardan zaten çok zamanımız kalmadı. -yapamadı. yakinlarinda bir tatyana varsa durdugun hata go go. Sizin tatyananızla benim tatyanam farklı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 onelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bugün çok kötü bir gündü. keşke sabah saatlerine geri dönebilsem tekrar.çok sıkıldımmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar