cempostaci Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 senko istanbuldan ankaraya göçebe gibi sürekli gezen değil mi 3-4 bin lira maaş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Yoo O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bence o ya O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 en son istanbula 5 ay önce gittim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 o anlamda demedim. İstanbul'da işe girip tekrar Ankara'ya dönmemiş miydin sen ? bana zengin rpsi yapmayın. fakirliği kokusunu 101010'lardan bile alırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 İşte diyorum ya ben fakirim, senkonun da babası zengin Bir de senko ankaralı değil çocuk ilk kışını burada gördü yanlışsın baya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 geçen gün isteseydin benden 3.5 bin TL'yi gönderecektim ben. sen kaybettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Eyvallah düşünmen yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Seele said: wastyrx said: Selçuk koş babanın jeti lazım oldu yine ajkfgasdj coco onlarin jetleri var ama benim jet gibi kalbim var lütfen oyuna gelmeyelim. Ben seni sirtima alir yine ucururum. Sen neden hala yalnızsın kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 üstüme alınayım mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 alınmalısın bence seele sana diyorum hand sen işit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Yok ya, iyi böyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 abi hayatımda gördüğüm en playboy adamsın zaten tabii ki de böyle iyi senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Aynı zamanda en yavuşak adamsın ouz. Seni hiç beğenmiyoruz. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bi gidin lan. aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 coco said: Karea said: inmiycek gibi olunca kaldirmiyoruz hic biz şölee sorrim ozaman: yarın akşam kaldırabilecek misiniz peki? yorgun ama kaldirdim bile ucagi. night flight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Valla bugün çok tırstım ama yardım ettim ya eve giderken yaşlı bi kadın seslendi noluyo falan derken baktım yukardan evin kapısını açamıyor anahtarını attı gittim kapıyı açtım şerefsizler kadını eve kitleyip gidiyorlarmış ya :/ yarım saat dramını dinledim manavdan armut almıstım bide kadına verdim giderken sevindi baya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Surprizlerle dolusun Ahmet kuzum. Armutlari da birakmis ya, bekleyeydin ya olm o kadar armutu gommussun hazir, kadincagizi kitleyen itleri de gorup yuzlerine tukureydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Fin said: Valla bugün çok tırstım ama yardım ettim ya eve giderken yaşlı bi kadın seslendi noluyo falan derken baktım yukardan evin kapısını açamıyor anahtarını attı gittim kapıyı açtım şerefsizler kadını eve kitleyip gidiyorlarmış ya :/ yarım saat dramını dinledim manavdan armut almıstım bide kadına verdim giderken sevindi baya eheh Yalnız bu bahsettiğin iki ucu boklu değnek, kadın alzheimer falan olabilir, aklı gidip geliyo olabilir. Çaresizlikten kilitliyo olabilirler. Bi de anlamadım, anahtar zaten bu teyzedeyse nası açamıyo ki kapıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 rusa gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yıl 2013 hala rusa mı gidiliyor ya ruslar sana geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Yok ya ruh sağlığı falan normaldi gözleri baya bozuk anahtar deliğini falan seçememiş ütü yaparken evi yaktı zannedip paniklemiş dışarı çıkmaya çalışıyordu valla çok çaresiz gelmese hayatta yapmazdım öyle bisey zaten hani yangın falan çıksa kadın direk gg @rıdvan Eve geleceklerden tirştim eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 senko said: yıl 2013 hala rusa mı gidiliyor ya ruslar sana geliyor artık. Mecazi anlamda gitmek orda ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 lan günlük böle dandik bi hayat olabilirmi acaba :) doğum günüme 4 gün kala sevgilim benden ayrıldı bugunde babam 2 gün sonra sı için sana ve sevgiline hoş bi restorantta rezervasyon yaptırdım dedi 2 günden beri kızdan haber yok nasılbi olaydır bu ya insan 2 senelik sevgilsiinden böle ayrılırmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar