Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Valla bugün çok tırstım ama yardım ettim ya eve giderken yaşlı bi kadın seslendi noluyo falan derken baktım yukardan evin kapısını açamıyor anahtarını attı gittim kapıyı açtım şerefsizler kadını eve kitleyip gidiyorlarmış ya :/ yarım saat dramını dinledim manavdan armut almıstım bide kadına verdim giderken sevindi baya eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Valla bugün çok tırstım ama yardım ettim ya eve giderken yaşlı bi kadın seslendi noluyo falan derken baktım yukardan evin kapısını açamıyor anahtarını attı gittim kapıyı açtım şerefsizler kadını eve kitleyip gidiyorlarmış ya :/ yarım saat dramını dinledim manavdan armut almıstım bide kadına verdim giderken sevindi baya eheh

Yalnız bu bahsettiğin iki ucu boklu değnek, kadın alzheimer falan olabilir, aklı gidip geliyo olabilir. Çaresizlikten kilitliyo olabilirler. Bi de anlamadım, anahtar zaten bu teyzedeyse nası açamıyo ki kapıyı?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya ruh sağlığı falan normaldi gözleri baya bozuk anahtar deliğini falan seçememiş ütü yaparken evi yaktı zannedip paniklemiş dışarı çıkmaya çalışıyordu valla çok çaresiz gelmese hayatta yapmazdım öyle bisey zaten hani yangın falan çıksa kadın direk gg
@rıdvan
Eve geleceklerden tirştim eheuh
Sosyal ağlarda paylaş

lan günlük böle dandik bi hayat olabilirmi acaba :) doğum günüme 4 gün kala sevgilim benden ayrıldı bugunde babam 2 gün sonra sı için sana ve sevgiline hoş bi restorantta rezervasyon yaptırdım dedi 2 günden beri kızdan haber yok nasılbi olaydır bu ya insan 2 senelik sevgilsiinden böle ayrılırmı ya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...