senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ilk bisikletimi aldim gunluk ^^ cocuklar gibi sen, cocuklar gibi mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ne kadar guzel di mi? bi tek shimano M395'ten supheliyim. seleyi direk selle italia alicam zaten. bir de ilerde zinciri yaban s9c'den cn4601'e upgrade ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Çalarlar bunu, güzel bisiklet. Kötü bi şey alsaydın keşke, neyse artık almışsın. Hayırlı olsun. Ne kadara aldın ? 1200 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yes 1200 calamazlar evde tutucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 senko said: ilk bisikletimi aldim gunluk ^^ cocuklar gibi sen, cocuklar gibi mutluyum. oo tebrikler. bende de var bi salcano metalik mavi renkte, hala duruyo bi köşede, bu yaz bende zincirinden tekerleğine yenilemeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 senko said: yes 1200 calamazlar evde tutucam Bisikleti sadece apartmandan çaldıklarını mı zannediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 apartmanın içinden götürdüler geçen arkaedaşın 1200 e falan patladı , yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yildirimokur said: senko said: yes 1200 calamazlar evde tutucam Bisikleti sadece apartmandan çaldıklarını mı zannediyorsun ? abi hirsiz evin icine giriyorsa yapabilecegim bisi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Yanlış anladın. Demek istediğim dışarıya çıktığında, bisikleti bi yere zincirleyip gitmicek misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 senko said: ilk bisikletimi aldim gunluk ^^ cocuklar gibi sen, cocuklar gibi mutluyum. Sürmeyi biliyo musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ulen benim bisikletim o kadar dandık ki odama alıyorum böyle bişey olsa yatağıma alırım... seleyi değiştirceksen eski selesini bana ver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bende de 711D var. çalınmış olabilir ama bi ara inip bakmam lazım :D ev göt kadar olunca sıkıldım apartmanın içine koydum bodrumumsu bi kata. sedona 341 de güzelmiş, o tarz birşeyle değiştirmeyi düşünüyorum ben de bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 son 1 ay la tasiniyorum sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 copry said: senko said: ilk bisikletimi aldim gunluk ^^ cocuklar gibi sen, cocuklar gibi mutluyum. Sürmeyi biliyo musun ? omurilik soganima guveniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Llama said: ulen benim bisikletim o kadar dandık ki odama alıyorum böyle bişey olsa yatağıma alırım... seleyi değiştirceksen eski selesini bana ver :D ok panpa benden cikan seleyi yollarim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Gratz. Kismetse ben de alicam bir bisiklet. Demek alirken buraya danisabiliriz yine. Eskiden boyle degildi tabii. Bianchi alirdi biri hooop herkes bianchi. Model onemli degil 24 shimano vites olsun kafi O kadar. Simdi siz sele markasi fln soyleyince cahilligime saglik dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 3 ay once bende daha farkli degildim arastira arastira ogrendik bayagi incik cincik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Ortaokullu bi bebe basket sahasının yanında çakmak gazı çekiyordu günlük. Uçmuş gitmiş başka diyarlara, o saatte dışarıda bile olmaması gerekir bi çocuğun. İçme dedim, içmeye devam etti. Ben de basket oynamaya devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Daralıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 delleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sevgili günlük, beklediğim zam bu değildi. ben 1 beklerken onlardan 3 gelmesi günüme güneş gibi doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 o zaman bu akşam içersin babacum hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 BabacumMostors said: sevgili günlük, beklediğim zam bu değildi. ben 1 beklerken onlardan 3 gelmesi günüme güneş gibi doğdu ne güzel bir histir herhalde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bizim ödemeler de haftaya kaldı mınaki -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bugün de banlenmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar