beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Akito said: sevisemeyince oglan sorun cikarip kizi uzuyo. sizde moral veriyosunuz. ve seni tek basina dislamadi 1 kiz 2 erkek kankasi olarak dislandiniz. cok fazla diyalog halindeymisiz ve bu onlarin iliskisine zarar veriyomus. ya arkadaslari ya kendisiymis diye ultimatom falan vermis. kiz da birakamiyo seviyorum diyo. sevisemeyinceden kasit kiz 7/24 cocukla zaman gecirmiyo. cocukta baski kuruyo liselier gibi surekli bilgi istiyo. nerdesin kim var yaninda falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Ya arkadaşların ya ben ya abfhasgjdas. Gidip çocuğu dövün kızla da bi daha konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 wastyrx said: Ya arkadaşların ya ben ya abfhasgjdas. Gidip çocuğu dövün kızla da bi daha konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ne siyah bi gün bu yaaaaa... feeling insecure :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yeni bir is, yeni bi maas yine gulecek bi neden lazim. yeni bi haber, yeni bi kader, bunlar icin bana sans lazim. isbasi evraklari toplamak cok rerore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 coco said: ne siyah bi gün bu yaaaaa... feeling insecure :( Biri yazsın da alıntılayabileyim diye bekledim resmen. Selam bi içeceğe ne dersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 wastyrx said: Ya arkadaşların ya ben ya abfhasgjdas. Gidip çocuğu dövün kızla da bi daha konuşmayın. cocugu doverken harciyicagim enerjiye yazik. degmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yemedi yani, tırstın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 halbuki kizin feysi versen ben kizi mutlu edicem kiz beni. ayrica senle konusmasinada müseda edicem sende mutlu olacaksin. win win ama istemedin ne yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 sorma. hemde nasil. geceleri uyku girmiyo gozume gelip agzimi burnumu kircak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 korkma sen. adres ver, geliriz yardıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Seele said: halbuki kizin feysi versen ben kizi mutlu edicem kiz beni. ayrica senle konusmasinada müseda edicem sende mutlu olacaksin. win win ama istemedin ne yapalim. olmaz. sisko zaten. 2 ye 5. siz kate upton gibi lazim. o da bende yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 nefes almıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 cüs Aluriel hayvanlasma. vücut sicak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hot as hell.. bingil bingil yagli selulitli falan. hmmpppfsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 kışlıkmış olm. bu aylarda ölü yatırım o hatunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 @wastyrx <3 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/549459_334100926711673_1916635390_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 10 yıl bilgi saklamak tamam da niye dijital ortam değil. sene 2013 ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 wastyrx said: coco said: ne siyah bi gün bu yaaaaa... feeling insecure :( Biri yazsın da alıntılayabileyim diye bekledim resmen. Selam bi içeceğe ne dersin ;) kiza asilma dövdürürüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 aa hakkaten lan coco nun white knight ı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Seele said: copry said: xaty said: istanbul-detroit-greenville-houston-detroit-istanbul sanırım 10 farklı uçuşa ihtiyacım olcak. onu geçtim, saçma sapan saatler, beklemeler, havayolları ve aktarmalar.. uçuş bulması bile sıkıntı şu zinciri tamamlamak için :( gitme bence birak gitsin dönerse senindir. ama amerikali hatunlarda awwwww yis yani. hele bir gecelik olaylarda cok iyiler. Benimo !!! Gitti ve dondu kc kere , yolunu hic sasirmayan bir bumerang gibi adeta benim erkekim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 amerikalı hatunlar da simit gibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Dunyada kac yuz milyon insan var simit gibi , np amerika turkiye , yapicak olan heryerde yapar. No trust issues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hakkaten bi bitmediler be günlük bütün şerefsizler beni bulur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ingiterede bi kadın evinde bulduğu 500 yıllık tabağı 880000$ a satmış günlük. http://www.thehistoryblog.com/archives/23581 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar