copry Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 dasaaa said: dünyanın en bahtsız adamı ben miyim yoksa tanrı bana gerçekten karşı mı yoksa ikisi de mi? sanırım ikisi de. evet. hayatımın her anından muhteşem derecede nefret ediyorum Abi senin sonunu iyi gormuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 iyi değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 soyle cincona bi tıkılasak ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 dasaa nın ilacı benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ya bende de boyle bi gerginlik mutsuzluk var, bu adamla feysden konusuyoruz ondan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bulaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 LAAAAYT! Bende çok sıkıldım. İş güç iyi kafam dağılıyor ama belim sırtım neyim ağrıyor çok. Bir de iş harici dışarı çıkmadım kaç gündür biraz bilekleri kesecek kıvama geldim ama hobi olarak sadece. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hakan ne lazim la sana disardan getireyim bavula sigacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Gopro alacağım sanırım bir de m&m. Ne zaman gidecektin bi pm atıver bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 dasaaa said: dünyanın en bahtsız adamı ben miyim sanmam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 eskiden 6 ayda 1 patide banlanırdım, uzun zaman oldu ban yemiyorum, olgunlasıyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 banlayalım mı lan şimdi. bunu mu istiyorsun! KONUŞ LAN! YALAN SÖYLÜYORSUUUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 yok ben şey diye dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 biri banlancaksa sen banlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 günlük, facebookta doğum tarihimi gizledim. kimsenin aklına gelmedim lan afasdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 her zaman böyle olacaktır zaten. aslında kimse için önemli değilsin. hatırlatıcıları ise kendimiz için kullanıyoruz. "beni hatırlayın" demek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ulan ben de niye kimse dogum gunumu kutlamıyor diyorum dşlshlkjdsf tam bir fb noobuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 dasaaa said: her zaman böyle olacaktır zaten. aslında kimse için önemli değilsin. hatırlatıcıları ise kendimiz için kullanıyoruz. "beni hatırlayın" demek için. evet teknolojinin zararı aslında bu. gerçi zarar mı değil mi tartışılır ama bazı yakın arkadaşlarının unutması enteresan, yoksa ayda yılda bi gördüğüm adamın gelip de doğumgünümü kutlamasını beklemiyorum da sevmiyorum da pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 isvecce ne sacma dil lan göt yaziyorum ty diyolar ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 cok uzun zamandır ilk defa işe gelince sabah kahvesi icmedim, su an sarhos gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mater'da da burs alıyoom, haters gonna hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 5 gün kafa dinleyelim günlük, zaten hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Nazca said: Mater'da da burs alıyoom, haters gonna hate. tübitak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Sevgili Digiturk, 1) film aboneliği istemiyorum 2) bu film izlemeyi sevmiyorum demek değildir 3) sevmezsem de sevmem size ne? 4) benim hangi kanalı izlediğimi görüyor olmanız kimseye garip gelmese de bana geliyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar