Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende bugün spor salonuna yazıldım ama baya saçma sebepler yüzünden evin yakınında ki spor salonuna yazıldım. Halbüsü daha ucuza kentparka gidebiliridim. Aslında oraya gitmeliydim ya diyip duruyorum kendi kendime :|
Mesaj tarihi:
Lan bugün Erkekler günümü kutladı şirketten kız. Gerçi tam da eski kız arkadaşımın kopyası tipinde olduğundan diyaloga bile girmiyordum. Yine sadece Chuck'taki Casey gibi homurdanarak Hmmm dedim.

Böğürtlenli pasta almış.. Yediğim en iyi pasta olabilir ya.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Lan bugün Erkekler günümü kutladı şirketten kız. Gerçi tam da eski kız arkadaşımın kopyası tipinde olduğundan diyaloga bile girmiyordum. Yine sadece Chuck'taki Casey gibi homurdanarak Hmmm dedim.

O kıza aban sen. İş atmış sana.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

ilkokuldaki sevgilin mi?
Mesaj tarihi:
selam günlük 2hafta sonra yeniden beraberiz neler oldu neler üff arkadaşın teki kalp krizi geçirdi apar topar onu götürdük hastaneye sonra gittik çavuş olduk nöbetler kalktı devriyeler başladı mıntıkadan düştük koğuş temizliğinden düştük denetlemer yaklastıgından şınav çekemeyen beni gibi iri arkadaşların çarşıları kitlenecekmiş (ama binbaşıya çok hayvani yokuş yapacam aklı çıkacak) işte benden böyle günlükcüm asker muhabbeti yapacak birşey yok. senden ne var ne yok.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

kandırıp evlencek senle
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...