wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bende bugün spor salonuna yazıldım ama baya saçma sebepler yüzünden evin yakınında ki spor salonuna yazıldım. Halbüsü daha ucuza kentparka gidebiliridim. Aslında oraya gitmeliydim ya diyip duruyorum kendi kendime :|
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bugun cok dolanmadim la hava da baya ilikti ama belim agriyor hafiften zorlamiim dedim yarin parti var bi de
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 evde tek basina mac izlemekte sıkıcı oluyormus günlük bunu anladim
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 apsingir said: evde tek basina mac izlemekte sıkıcı oluyormus günlük bunu anladim Bira alsaydın yalnız olmazdın.
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bayadır mal mal işler yapıyorum günlük. markette istediğim şarap kalmadığı için tekelden aldım bi tane. umarım gg olmam :/
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Baya zor bi gece oldu lan çok yorgunum uyuyamıyorum eylenecek şeyler bulayım.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Hava eksiden kurtuldu diye sortla disari cikmis bazi kievli bayanlar oh boje
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 her gün, her hafta, her yıl aynı günlük. çomak sokarım böyle hayata.
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 üşengeçlik ve yorgunluk pek çekilir gibi değil ya ikisinden birine tam adapte olabiliyorum =
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Lan bugün Erkekler günümü kutladı şirketten kız. Gerçi tam da eski kız arkadaşımın kopyası tipinde olduğundan diyaloga bile girmiyordum. Yine sadece Chuck'taki Casey gibi homurdanarak Hmmm dedim. Böğürtlenli pasta almış.. Yediğim en iyi pasta olabilir ya.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Canlı bar grubu dinlemeyeli de baya olmuştu ha
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 dasaaa said: Lan bugün Erkekler günümü kutladı şirketten kız. Gerçi tam da eski kız arkadaşımın kopyası tipinde olduğundan diyaloga bile girmiyordum. Yine sadece Chuck'taki Casey gibi homurdanarak Hmmm dedim. Böğürtlenli pasta almış.. Yediğim en iyi pasta olabilir ya. O kıza aban sen. İş atmış sana.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Dasaaa oyuna gelme erkeğin günü mu olur la
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 dasaaa said: Lan bugün Erkekler günümü kutladı şirketten kız. Gerçi tam da eski kız arkadaşımın kopyası tipinde olduğundan diyaloga bile girmiyordum. Yine sadece Chuck'taki Casey gibi homurdanarak Hmmm dedim. Böğürtlenli pasta almış.. Yediğim en iyi pasta olabilir ya. ilkokuldaki sevgilin mi?
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 taksiyle baska mekana geciyorum dur. zaman gecirmek amac
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Dışarı çıkmadığım kimseyle konuşmadığım bir gün daha sona eriyor bakalım ne kadar devam edecek bu durum
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 İranlı kız çogzel çok cici layn! İnşallah şeriat ayağına çükü kaybetmem amin.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 kısmetse bu hafta 20likleri çektiricem. kaç aydır üşeniyorum ne pis bi insanım ya.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 selam günlük 2hafta sonra yeniden beraberiz neler oldu neler üff arkadaşın teki kalp krizi geçirdi apar topar onu götürdük hastaneye sonra gittik çavuş olduk nöbetler kalktı devriyeler başladı mıntıkadan düştük koğuş temizliğinden düştük denetlemer yaklastıgından şınav çekemeyen beni gibi iri arkadaşların çarşıları kitlenecekmiş (ama binbaşıya çok hayvani yokuş yapacam aklı çıkacak) işte benden böyle günlükcüm asker muhabbeti yapacak birşey yok. senden ne var ne yok.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 dasaaa said: Lan bugün Erkekler günümü kutladı şirketten kız. Gerçi tam da eski kız arkadaşımın kopyası tipinde olduğundan diyaloga bile girmiyordum. Yine sadece Chuck'taki Casey gibi homurdanarak Hmmm dedim. Böğürtlenli pasta almış.. Yediğim en iyi pasta olabilir ya. kandırıp evlencek senle
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Kiyidan koseden de olsa gunesi gordum cikip dolanayim az
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 fb twitter kullanmayan insanlar varmış stalk yapamadım ya
Öne çıkan mesajlar