Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kozalak said:

tek başına eve çıksan ya? kafan rahat oh mis?

750 800. E temiz bir yer bulursam tek cikicam zaten , ben de tek yasamak istiyorum aslinda bir de kedi aldim mi hmmmmmmps arada da lyv 'le 5 cayi partileri duzenleriz , degmeyin keyfime ^.^
Mesaj tarihi:
copry said:

kozalak said:

tek başına eve çıksan ya? kafan rahat oh mis?

750 800. E temiz bir yer bulursam tek cikicam zaten , ben de tek yasamak istiyorum aslinda bir de kedi aldim mi hmmmmmmps arada da lyv 'le 5 cayi partileri duzenleriz , degmeyin keyfime ^.^

bulursun ama şu an ara dönem, okullar kapandığında çok rahat bulursun. ben bakmıştım zamanında kadıköy dolaylarında. acıbademde 800 e bulmuştum hatta.
Mesaj tarihi:
çok kurumsal bi firma çağırdı lan işe başla diye yalnız nefret ettim ordan bildiğin aralıkta girdim ilk görüşmeye en sonda ocakta bi mülakat vardı gidesim yok pek gurursuzlukta yapabilirim bi yandan da yeni başladığım yer samimi baya ya asdf napayım bilemedim.
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

hayırlısı olsun, istanbul da adam lazım patiden selcugun yoklugunu kapatacagına inanıyorm

Selçuğu istediğiniz zaman geri verebiliriz ya geldi kaliteyi düşürdü ankarada.................,,,,,,,,,...........
Mesaj tarihi:
apandisit aslında çok faydalıymış günlük dsfds, sindirim sistemini resetliyormuş. aldırdıysanız gidin geri isteyin.

onlarca memelide 30 farklı şekilde evrimleşmiş hali bulunmuş yeni.
Mesaj tarihi:
patron seni seneye götürücem konferanslara bu sene havuc yiyen kizi götürücem umarin yanlis anlamadiniz dedi. Halbuki bir bilse ben hic gitmek istemiyorum iskence gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
Akito said:

dasaaa'ya ne oldu, uyanamamış mı halen ? kesin bi şeyler var.

elektrik yoktu sabah

elektrik yok demek
çay ısıtamıyorsun
duş alamıyorsun
ev soğuk
ve
evet..
net yok demek
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...