nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hayırlısı olsun, istanbul da adam lazım patiden selcugun yoklugunu kapatacagına inanıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kozalak said: tek başına eve çıksan ya? kafan rahat oh mis? 750 800. E temiz bir yer bulursam tek cikicam zaten , ben de tek yasamak istiyorum aslinda bir de kedi aldim mi hmmmmmmps arada da lyv 'le 5 cayi partileri duzenleriz , degmeyin keyfime ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bugünü nasıl cuma sanıyorum öyle böyle değil lan = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 copry said: kozalak said: tek başına eve çıksan ya? kafan rahat oh mis? 750 800. E temiz bir yer bulursam tek cikicam zaten , ben de tek yasamak istiyorum aslinda bir de kedi aldim mi hmmmmmmps arada da lyv 'le 5 cayi partileri duzenleriz , degmeyin keyfime ^.^ bulursun ama şu an ara dönem, okullar kapandığında çok rahat bulursun. ben bakmıştım zamanında kadıköy dolaylarında. acıbademde 800 e bulmuştum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 çok kurumsal bi firma çağırdı lan işe başla diye yalnız nefret ettim ordan bildiğin aralıkta girdim ilk görüşmeye en sonda ocakta bi mülakat vardı gidesim yok pek gurursuzlukta yapabilirim bi yandan da yeni başladığım yer samimi baya ya asdf napayım bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 "nutella yerim" said: hayırlısı olsun, istanbul da adam lazım patiden selcugun yoklugunu kapatacagına inanıyorm Selçuğu istediğiniz zaman geri verebiliriz ya geldi kaliteyi düşürdü ankarada.................,,,,,,,,,........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 duşa falan girmem lazım. bakalm başarabilecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Duj istiyor sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 üstündekileri çıkar yavas yavas üşümeye başlayınca giriyosun direk duşa tekrar kıyafetleri geri giymesi koyuyor kişiliğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 valla uyumaya yattım sonra kalktım. şimdi yine yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 apandisit aslında çok faydalıymış günlük dsfds, sindirim sistemini resetliyormuş. aldırdıysanız gidin geri isteyin. onlarca memelide 30 farklı şekilde evrimleşmiş hali bulunmuş yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Allahım ya yatağı toplarken arabanın anahtarın yatağın içinde unutmuşum 100 saattir arıyorum tam yetoyum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 patron seni seneye götürücem konferanslara bu sene havuc yiyen kizi götürücem umarin yanlis anlamadiniz dedi. Halbuki bir bilse ben hic gitmek istemiyorum iskence gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 SHGDFJSDF SOĞUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 dasaaa'ya ne oldu, uyanamamış mı halen ? kesin bi şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 soguk mu -5 aga bura 2 aydir kar yagiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 sevgili yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 dasaaaa ya kari mi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 günün şu saatleri nefretlik ya ne yesem diye hala 4 saattir düşünüyorum millet yemeği sindirdi ben hala karar veremiyorum = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bunlar da almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Sana iş mi yok, alırlar bigün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Akito said: dasaaa'ya ne oldu, uyanamamış mı halen ? kesin bi şeyler var. elektrik yoktu sabah elektrik yok demek çay ısıtamıyorsun duş alamıyorsun ev soğuk ve evet.. net yok demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Seele said: dasaaaa ya kari mi yok. yok beni seven insan yok olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 onu biliyoruz paranla AL o sevgiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar