nienna Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 evde içtim ya tam forever alone :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 copry said: aquila said: neresine gidiyon acibademin?. Acıbadem sokakta kadıköy tarafındakine Kollarımı açaydım gitme diyeydim ajfhasgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 sabaha kadar ders çalışıp sınava gidersem nolur günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Şehre hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Öffff uyku düzeni yok oldu gene işten çıktım eve geldim puding yedim hayvan gibi birden öyle bi uyku bastırdı hemen uyumalıydım 9 gibi uyudum bi yandan az beklim uyurum sonra dedim ama karşı koyamadım ve bu saatte uyandım lanet olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Yarın da sabahın köründe seyranbaglarına gidecegiz, kesin pok gibi yerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Fin said: Öffff uyku düzeni yok oldu gene işten çıktım eve geldim puding yedim hayvan gibi birden öyle bi uyku bastırdı hemen uyumalıydım 9 gibi uyudum bi yandan az beklim uyurum sonra dedim ama karşı koyamadım ve bu saatte uyandım lanet olsun :/ http://www.periscopepost.com/wp-content/uploads/2012/03/WillyWonka-480x345.jpg cumartesi gece 3-5 cephane nöbetine gittim yamur ve soğuk bir yanda dışarda çapraz 2 saat takıldım en sonunda 1haftadır uykusuzlugun verdiği yorgunlukla çamura parkamı serip yagmur altında uyudum devriye albay bastı tatbikat yapıldı. Tutanağım tutuluyordu sonra anda vazgeçtiler, nöbetten 5.30da geldim elime çekpas verip bütün birliğige çek pas yaptım tamam dedim bi kahvaltı edip tras olayım dedim dediler nöbetin paraflandı kostur 7-9 nöbete sonra 9-11 sonra 13-15 nöbetler geldi. Allahınız yok mu lan diye isyanlara başlarken ele çekpası verdiler birliği bir daha çek pas atıldı silah temizlendi. Yemeği kaçırdık tabi banyo yapıp yatıyordum ki kogusta kavga çıktı uyku zıkkım oldu. sonra sızmısım sabah 05-07 nöbete kaldırdılar döndüğümde kahvaltı edip 2haftada bir olan çarşıma çıktım. standart 1haftamın tanımı bu şekilde not yazıcılık görevim. AKLINIZ VARSA GELMEYİN OLM! KAÇIN LA! geçenlerde intihar olmuş o günden beridir mühimmatsız nöbet tutuyoruz allahtan yoksa bende tarıcam komutanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 askere giden birisinin daha isyana gelmesini dinledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 çarşı izninde uyusaydın bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 2haftada bir çarşı var insan yüzü görmeye hasret kaldım panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bahar geldi WTF!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Havaya inanıp tshirtle çıkasım var 2 saatliğine falan kesin bişi olmaz o zamana kadar da eve dönerim ben diyorum ama totum yemiyor hiç ya :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ok kendime bir dur dedim take care bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 seeee yaaaaa nerd! yaza aazına vuracağım bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 NolaxThensbane said: cumartesi gece 3-5 cephane nöbetine gittim yamur ve soğuk bir yanda dışarda çapraz 2 saat takıldım en sonunda 1haftadır uykusuzlugun verdiği yorgunlukla çamura parkamı serip yagmur altında uyudum devriye albay bastı tatbikat yapıldı. Tutanağım tutuluyordu sonra anda vazgeçtiler, nöbetten 5.30da geldim elime çekpas verip bütün birliğige çek pas yaptım tamam dedim bi kahvaltı edip tras olayım dedim dediler nöbetin paraflandı kostur 7-9 nöbete sonra 9-11 sonra 13-15 nöbetler geldi. Allahınız yok mu lan diye isyanlara başlarken ele çekpası verdiler birliği bir daha çek pas atıldı silah temizlendi. Yemeği kaçırdık tabi banyo yapıp yatıyordum ki kogusta kavga çıktı uyku zıkkım oldu. sonra sızmısım sabah 05-07 nöbete kaldırdılar döndüğümde kahvaltı edip 2haftada bir olan çarşıma çıktım. standart 1haftamın tanımı bu şekilde not yazıcılık görevim. AKLINIZ VARSA GELMEYİN OLM! KAÇIN LA! geçenlerde intihar olmuş o günden beridir mühimmatsız nöbet tutuyoruz allahtan yoksa bende tarıcam komutanları. Doğu - Güneydoğu dışındaki askerlik budur, bilmeyen merak eden varsa iyice okusun. Başka hiç bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ha, bi de fayans kırıyosun işte, onu unutmuşum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 askerlikten sogutmak suc muydu ya öyle bi şey vardı ahhahahahah, semih cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 NolaxThensbane said: Fin said: Öffff uyku düzeni yok oldu gene işten çıktım eve geldim puding yedim hayvan gibi birden öyle bi uyku bastırdı hemen uyumalıydım 9 gibi uyudum bi yandan az beklim uyurum sonra dedim ama karşı koyamadım ve bu saatte uyandım lanet olsun :/ http://www.periscopepost.com/wp-content/uploads/2012/03/WillyWonka-480x345.jpg cumartesi gece 3-5 cephane nöbetine gittim yamur ve soğuk bir yanda dışarda çapraz 2 saat takıldım en sonunda 1haftadır uykusuzlugun verdiği yorgunlukla çamura parkamı serip yagmur altında uyudum devriye albay bastı tatbikat yapıldı. Tutanağım tutuluyordu sonra anda vazgeçtiler, nöbetten 5.30da geldim elime çekpas verip bütün birliğige çek pas yaptım tamam dedim bi kahvaltı edip tras olayım dedim dediler nöbetin paraflandı kostur 7-9 nöbete sonra 9-11 sonra 13-15 nöbetler geldi. Allahınız yok mu lan diye isyanlara başlarken ele çekpası verdiler birliği bir daha çek pas atıldı silah temizlendi. Yemeği kaçırdık tabi banyo yapıp yatıyordum ki kogusta kavga çıktı uyku zıkkım oldu. sonra sızmısım sabah 05-07 nöbete kaldırdılar döndüğümde kahvaltı edip 2haftada bir olan çarşıma çıktım. standart 1haftamın tanımı bu şekilde not yazıcılık görevim. AKLINIZ VARSA GELMEYİN OLM! KAÇIN LA! geçenlerde intihar olmuş o günden beridir mühimmatsız nöbet tutuyoruz allahtan yoksa bende tarıcam komutanları. bana bunları neden anlattın ya =\\ askerlik konusu geçince geriliyorum baya bu aralar hala tecil ettirmedim ağustosta bitti okul falan neyse sürekli askerlik konuşmaları falan filan ama bildiğin götüm atıyor benim :! zorla akademisyen falan olucam sanırım kaça kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bugün herkesin uçağa binesi gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 binmeyin lan uçağa iş yükü oluyor bize sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bahar geldi denmiş, 3 gündür sağanak durmadı WTF?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Kafan rahat sağlıklı ilişki ne iyi bişeymiş be. Yılların anksiyetesi gitti resmen. Kendimi unutmuşum senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 dün annemle tiyatroya gittim. ha bugün annem halılarımı sildirtti ama olsun sonuçta entelim yani.. ama 1 ayda gördüğüm güzel kızların toplamından fazlasını her zaman 20 dakika içinde tiyatrolarda görüyorum bunu da not düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 challenge accepted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar