copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 18.00 deki toplantıya 16.30 da çağırmak neyin kafası azizim . Keşke beyin olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 beyin kafası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Neyin. Babanın manevi oğluyla gelin geliyor, ders çalışacaktım ben yea :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 0ne said: Akito said: neyse one'a birileri illa ki küfreder ona sayarız. monopolideki hapishaneden çıkış kartı gibi. ne kasintisi dinmez insanlarsiniz anlamiyorum. yapicagin sey basit. yazdigim mesajlari gorme iki gram prim yapmak icin laf sokma cabalarina girme. net ortamindayiz sulalenede soverim yedi ceddinede no problem. dene bakalım sorun değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Abi birbirinizin mesajlarını görmek istemiyorsanız; http://forum.paticik.com/read.php?2,6266834 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 TGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mr_Hand olm Yaprak Alegooo ya gidiyomuşsun ben de gelim mi? facebook önerdi sdfsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Akito said: 0ne said: Akito said: neyse one'a birileri illa ki küfreder ona sayarız. monopolideki hapishaneden çıkış kartı gibi. ne kasintisi dinmez insanlarsiniz anlamiyorum. yapicagin sey basit. yazdigim mesajlari gorme iki gram prim yapmak icin laf sokma cabalarina girme. net ortamindayiz sulalenede soverim yedi ceddinede no problem. dene bakalım sorun değilse. ama iste gerizekalilikta cigir acmaniz gerek. degsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bir tek kendini buna değer buluyosun yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 om kutum dolu oldugundan saydiramonuz ya kimbilir nasi doldunuz fin le ikiniz. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yazdigim mesajlari gorme iki gram prim yapmak icin laf sokma cabalarinagirme. Practice what you preach broseph. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 defans inanılmaz, dolu öm kutusu, yürü 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Sıfırne çok gereksizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ignore list git gide artıyo keşke telefonda da calıssa su script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 copry said: Sıfırne çok gereksizsin sana da mı yazdı. sen kimseye atar yapmazdın. noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kozalak said: Mr_Hand olm Yaprak Alegooo ya gidiyomuşsun ben de gelim mi? facebook önerdi sdfsgs sdfsadasd geç kaldın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 barbu said: copry said: Sıfırne çok gereksizsin sana da mı yazdı. sen kimseye atar yapmazdın. noldu yok ya çok atarlı bu. standard türk kızı olm. atarsız versiyonu üretilmedi. snrlsn snrm sn ii gclr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 snn be slk dsaaa .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Gerçekten ben utanıyorum okudukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 adam ilgi gormek icin om kutum dolu diyor. belki birgun birisi 0ne om kutunu bosalt diye topic acar dusuncelerinde belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 So there was this woman and she was on an airplane, and she was flying to meet her fiancé seaming high above the largest ocean on planet earth. She was seated next to this man she had tried to start conversations, but the only thing she had really heard him say was to order his Bloody Mary. She was sitting there and she was reading this really arduous magazine article about a third world country that she couldn’t even pronounce the name of. And she was feeling very bored and despondent. And then suddenly there was this huge mechanical failure and one of the engines gave out, and they started just falling thirty-thousand feet, and the pilots on the microphone and he’s saying “I’m sorry, I’m sorry, oh my god... I'm sorry” and apologizing... https://www.youtube.com/watch?v=PXu2IDaNgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 inanmiyorum ya iki saat kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Amca olacakmışım günlük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 tez danismani atanmasi otomatik yapiliyor diyin baa la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar