reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Yaklaşık bir ay önce US'teki arkadaşla getirtmiştim çok efsane alet cidden fakat geçen gün söyle bir problem oldu. Kaplaması çok iyidi aletin ama texture pörtledi resmen. Aslında beni çok etkilemedi fakat ben yinede mail attım dedim US'den aldım böle bir sorun oldu ben Türkiyedeyim diye, 2 gün sonra döndü adamlar, İncelememiz için gönderin lütfen bizde size am-fg modelini gönderelim hemen diye ve shipping costlar bize ait dedi. Tabi yurtdışına karşı ödemeli yollayamam ama adamların bir fotodan RMA'yı kabul etmeleri hoşuma gitti. Alıcak olan düşünen varsa am-gs değil am-fg modelini alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 şekil durmuş böyle de (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Logo gibi olmuş. FG'nin kenarları direk glossy/plastik değil mi? Normalinde kaplama var. Plastik terletme yapıyor, mouse'u tutamıyorum bile ben. DeathAdder'ı kullanamıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ya bu plastik gibi değil tam kauçuk gibi terleme konusunda çok başarılı iki modeli var glossy olanda var direk plastik olanda var. Fg modeli tamamen glossy ve beyaz zaten ayrıca onun tuşları daha hassas. Bunun tuşları sert ilk hafta basamıosun sonra alışıosun tuşlarda açılıo biraz. FG yani glossy olan modelin kaplaması standart değilmiş zaten zowie ilk kez bi teknik denemiş her mouse 4 saatlik bir işlemden geçiyormuş gibi bir şehir efsanesi duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 LathspeLL said: Logo gibi olmuş. FG'nin kenarları direk glossy/plastik değil mi? Normalinde kaplama var. Plastik terletme yapıyor, mouse'u tutamıyorum bile ben. DeathAdder'ı kullanamıyorum o yüzden. sat bana deathadderı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 mail Hi Can, Could you do us a favor and send it back to us? It will help us identify the issue and the cause of it, product quality is very important to us and we really wish to get to the bottom of this. If shipping fee is a problem please let us know, besides that please provide us with your Name, Address and Phone number so that we can send you a replacement(AM-FG) right away. Please return your faulty product to our office in Huntington Beach: ZOWIE GEAR ATT: RMA 18292 Enterprise Lane Huntington Beach, CA 92648D USA Please include the following documents: 1. A print of this email, as it acts as approval for the RMA procedure. 2. A print of the receipt/invoice documenting your purchase. 3. A note explaining the problem you have experienced with the product. 4. A return address for the replacement product. abi adamlardan böle bi mail geldi ya hani, büyük devasa firmalara koymaz belki bi mouse ama adamın hemen gönderelim demesi iş ahlakına ürünlerine verdikleri değer felan taktire şayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 oha iyiymiş customer service Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 logitech tr support açtı di mi bu arada bi sıkıntı yaşasak yurt dışına yollayamıyo muyuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Bu arada Bursadan bi reseller buldum Mert Tunca diye oda zowie onay verirse burdan sana yolliyim bi tane mağdur olma bekleme hiç dedi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 yok yönlendiriyolar tr supporta artık, hem north america hem de uk'e attım yemedi asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 G400'ümün yanına bi tane de bundan alıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Bugun adamların Fed-ex hesabı üzerinden kargoya verip yolladım amerikaya yanlız şunu gördük kargocu kızla beraber hayretler içersinde fed-exin sistemi adamlara 7 lira maliyetle gönderdi kargoyu ben kendim gönderseydim 140 tl tutuomuş. Kahrolsun emperya.. ama mouse güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bugun biraz evvel değiştirlen ürün elime geçti, bir tanede zowie mouse pad hediye göndermişler. Türkiyede ki reseller oyunmarketi.com'dan. Zowie RMA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hadi hayırlı olsun, adamlar için süper PR işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Fotodan RMA'i bütün US firmaları yapıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Roccat'ın da müşteri hizmetleri benzer kalitede bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 US'te ki arkadaşa aldırmıştım ben mouseu invoice çıktısı atmıştım kargonun içine RMA için orda o arkadaşın adressi vardı. Adamın mesaj atmış zowieden bi mouse geldi haberin var mı diye sdlfş İyi ki bi mouse bozuldu arkadaş zowiede gözümüze sokar gibi her yere mouse gönderip duruo. neyse 2 mouse 1 mouse pad etti şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar