mani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 http://us.blizzard.com/en-us/company/legal/d3rmah_tou.html Neyse okurken scroll down yapıp direk gözüme çarpan kısma geleyim. said: Force Majeure. Blizzard shall not be liable for any delay or failure to perform resulting from causes outside the reasonable control of Blizzard, including, without limitation, acts of God, war, terrorism, riots, embargoes, acts of civil or military authorities, fire, floods, accidents, strikes, or shortages of transportation facilities, fuel, energy, labor, or materials. Allah'a emanet olun. Böyle bi yasal tabir varmış. Fransızcası force majeure türkçe için Mücbir sebep. Dallama amerikalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 acts of god dediği kısım hukukta sel, fırtına, vs. tarzı doğal afetlerden oluşuyor. adam da sana diyor ki eğer sen €500'ya echoing fury sattıysan ve o gün kasırga çıkıp blizzard'ın serverlar patladıysa, neden param gecikti gibi bir sebepten ötürü beni dava edemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 o neredeyse, günümüzde hazırlanmış her sözleşemede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Flight filminde karşılaştım bu "Act of God" terimiyle, yazayım dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 yeni bi terim değil çoğu anlaşmada geçiyo mallıkla alakası yok yukarda biri güzel özetlemiş mesela server binasına yıldırım düştü eğer yeterli güvenlik önlemi yaqpılmadıysa blizzard şuçlu ama güvenlik önlemi var ama yane olmucak şey oldu orda bi sorumlu yok diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar