dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ayırılmak isteyene "hay hay git" demeyeceksin, "defol git!" diyeceksin. kardeşiz falan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 mesela öyle güzel ki kafalarımız burayı bizim zannediyoruz evvelinden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Fin said: yav said: dasaaa said: sana durup dururken habire saldıran bi adam görürsen "ay içi çok iyi!!!" demezsin. "manyak la bu!" dersin. halkın düşüncesi böyle işler. dünyanın her yerinde kim kime durup dururken saldırıyor işte sokaktaki halkın onu ayıkması lazım ama bizim burdaki üniversite mezunları bile böyle nato mermer geziniyor işin acı yanı bu k*rtler. dört harfliler , ismi lazım değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 BEN DE ONU DİYORUM İŞTE! yav said: mesela öyle güzel ki kafalarımız burayı bizim zannediyoruz evvelinden beri kapıda TÜRKİYE yazıyor lan. gidiyorsan git hacım. "ama salonu almayı düşünüyorum. para da vermeyeceğim. beni de besleyeceksin!" neden? "çünkü kafamız güzel ve salonu bize ait diye düşünüyoruz!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 anadolu cumhuriyeti olabilseymişiz keşke işte bunlar hep fransız ihtilali kanında bi damla türklük olmayan bi dolu cahil avam kendini türk sanıp kürtleri kovmaya çalışıyor adeta bilimkurgu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yok işte sorun orada. adamlar gitmek istiyor. birileri de uyandı artık "e güzel artık kalkıyorlar da gidiyorlar galiba!" diyorlar. abi kürtler sevilmiyorsa tek olayı diğer tarafa atmayın. neden sevilmediklerine de bakın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 evet bayağı bi kısmı sevilesi değil. bunun sebebi sadece ekonomik de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 çünkü aileden başlayıp ilkokulda lisede devam edip tsk ve mahalle baskısıyla ömrünü tamamlayan bi propoganda var tek dil ne mutlu türküm diğerleri pis kaka diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yoo adamların ankarada, istanbulda okuyanları bile epik antipatik olmayı becerebiliyor. kalanı da çete mete ne varsa çöküyor, çörekleniyor. birebirde kaypak yaklaşıp kalabalıkla geri dönüp olay çıkartıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 dasaaa güzel örnek, bi adet buzdolabı kartonu göndericem sana adresini ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 abi benim toplulukların haklarını almaları ile hiç bi sıkıntım yok. anadilde eğitim mesela. ver gitsin ya. adamların istedikleri çoğu şeyin de arkasındayım. ama bunları "insan hakları" uyarınca destekliyorum yoksa kürtler bildiğin antipatik bi topluluk. X'in hakları yapınca bi sorun kalmıyor. aynı şekilde antipatik olan bir X dediğinde de sorun kalmıyor. çeçenler agresiftir dedim, ırkçı mı oldum? adamlar agresif. kürtler antipatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 kürt milliyetçiliği kafasıda çok iyiymiş hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Kürtlerin durumu amerikadaki zencilerin durumuna çok benziyor.Onların da genelde illegal işlerin,agresif müziklerin,ofensif tavırların altından çıkmasını tenlerinin siyah olmasına bağlayan dar kafalı amerikalılardan farkı yok bizdeki türklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 izlediğiniz holywood filmlerinden öğrenmeniz gereken bişi aslında ailesi yok edilen çocuğun intikam istemesi hırçın falan olması sdgf çok yanlış yerdesiniz yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 downwhereiam said: Kürtlerin durumu amerikadaki zencilerin durumuna çok benziyor.Onların da genelde illegal işlerin,agresif müziklerin,ofensif tavırların altından çıkmasını tenlerinin siyah olmasına bağlayan dar kafalı amerikalılardan farkı yok bizdeki türklerin ben anlatamadıydım iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 downwhereiam said: Kürtlerin durumu amerikadaki zencilerin durumuna çok benziyor.Onların da genelde illegal işlerin,agresif müziklerin,ofensif tavırların altından çıkmasını tenlerinin siyah olmasına bağlayan dar kafalı amerikalılardan farkı yok bizdeki türklerin yok be hispanikler öyle. zenciler daha sakin bi halk. spora falan yatkın. hispanikler fazla bi işe yaramıyor. karıları güzel ama. drug mule olarak da iş görürler, seks sektöründe de. bi de bulaşıkçı olarak iyiler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 velasılkelam işler yolunda giderse işte 40-50 yıla türkiye'nin kürt başbakanı falan olur, türkler vaktinde yaptıklarından utanır, sonra işte ufak bi kesim kalır çağın gerisinde faşo söylenen yaşlılar falan olur onlar da ölünce halkcana level atlarız. iyi senaryo bu abd örneğini baz alırsak heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 hem zencilerin güzel müzikleri de var lan o blueslar cazlar... nasıl unutursunuz abi.. takas yapalım aslında. zenci hatunları da güzel. en azından kadına falan benziyorlar. wud beng 10/10 değiller yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 dasaa da çirkinleşmekten ölecek sevişemiyo musun abi oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 öncelikle bu eski değil mi 6 ay önce falan çıkmamış mıydı haberi? ikinci olarak bölünmenin ilk hukuki adımı nedir ya... kütçe diye bir dil var ve adam o dili biliyorsa o dilde savunsun tabii ki. anfırikin bılivıbıl bir başlık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 downwhereiam said: Kürtlerin durumu amerikadaki zencilerin durumuna çok benziyor.Onların da genelde illegal işlerin,agresif müziklerin,ofensif tavırların altından çıkmasını tenlerinin siyah olmasına bağlayan dar kafalı amerikalılardan farkı yok bizdeki türklerin Hiç de benzemiyor. Zencilerin ayrı ülke kurmaya çalıştığını, şehirlerde bombalar patlattıklarını hiç hatırlamıyorum ben. Ha, hak arama, kısıtlanma mevzusu zencilerinkine benziyor gerçekten. Türbanlılarınki de zencilerinkine benziyor. Bir şeyler oluyor ülkede, ilerliyoruz, bazı geri kalmış yasaklar kalkıyor, herkes bi anda deliriyor, sonra her şey normalleşiyor. Yavaş yavaş normalleşecek de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yav said: velasılkelam işler yolunda giderse işte 40-50 yıla türkiye'nin kürt başbakanı falan olur, türkler vaktinde yaptıklarından utanır, sonra işte ufak bi kesim kalır çağın gerisinde faşo söylenen yaşlılar falan olur onlar da ölünce halkcana level atlarız. iyi senaryo bu abd örneğini baz alırsak heh sanki önceden olmadı lan hiç. kürtler hep ezildi ühü ühü ühü abi bundan antipatik zaten adamlar. 40-50 sene sonra bölünse de bölünmese de adamlar kafayı değiştirmediği sürece antipatik kalıcaklar.. ibo gibi "iyi sanatçı ama tam bi kro" diyeceğiz işte. gerçek ne ise onu söyleyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 kürtlerle bitse yine iyi akpliler var bide keşke tüm akpliler kürt olsa ülkeyi bölünce kurtulabilsek mesela nası fikir QUARDESHLERIM??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yav said: dasaa da çirkinleşmekten ölecek sevişemiyo musun abi oralarda? "ay kürt yalakası olucaaaam entel olayım diye az daa kassam döneceeeem" diye kasıyorsun yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 hamsilipilav said: kürtlerle bitse yine iyi akpliler var bide keşke tüm akpliler kürt olsa ülkeyi bölünce kurtulabilsek mesela nası fikir QUARDESHLERIM??? Gorbachev effect işte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar