Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korsan com.tr siteleri?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GodBlessStoya said:

Genç arkadaş evrakları da nasıl işlediğini de çok iyi biliyorum. Adli tıp incelemesi istemek o kadar basit ki...
Uzun süre içindeydim işlerin o yüzden keep calm. Ha dersen ki ben o kadar yapamıyorum ; ne diyim o senin nüfuzsuzluğun.

Yahu nüfuzla falan ne alakası var? Nereye getirmişsin olayı :) Resmi kurumların adli tıp incelemesi talep etmesi zor bir şey de demedim. İsteyen vardır muhakkak. Ama her şeyde istenmiyor işte, örneğini verdim. Ha, belki sonradan istiyordur hakim, bilemem. Zaten konumuz, isteyip, istememeleri de değil.

Birilerinin üzerinden şirket kurup, sonrasında gerektiği yerde sahte imza ile işleri devam ettirebilirler dedim sadece. Yapılır bu, yapılıyor da, bir sürü örneği var.

Ama ben bu adamların yaptıkları kesinlikle ortaya çıkmaz demiyorum ki. Adli Tıp, suç ortaya çıktıktan sonra devreye giriyor. Mesela örneğimizdeki gibi, adamlar tr uzantılı site almışlardır. Büyük ihtimalle bunu yapanlar kendi isimleri üzerinden yapmıyorlardır bunu diyorum. Çünkü Türkiye'de bu tip dalavereleri yapmak zor değil. Film yapımcıları bunları dava ettiğinde, bakacaklar şirket kimin üzerine, yetkilileri kim? O aşamada sahte imza, sahte belge varsa, tespiti için Adli Tıp'a gönderilebilir belgeler.

Yani Türkiye'de adli Tıp denen bir birimin olması, bunların yapılmasını engellemiyor. Caydırmıyor bile hatta. Çünkü sahte imza atan kişiyi imzadan tespit edemeyecek adli tıp. Sadece şirket yetkilisinin imza atıp atmadığını belgeler. Yani eğer atılmışsa, sahte imza atanı adli tıp yakalayamayacak. Başka deliller varsa, parmak izi vs.. gibi o başka. Biz sadece şu an evrak sahteciliğinden bahsediyoruz.

Uzun uzun yazdırdın be genç adam :)
Mesaj tarihi:
cantug said:

Neyse ben bastım şikayeti.

bencede bas - yarım yarım iş yapıyorlar zaten doğru dürüst calışan birşey yok zaten. öğrensin doğru olmadığını. biz biliyoruz ve o yüzden böyle şeylere girmiyoruz veya girmeden önce araşdırıyoruz ama bunlar langırt diye atlıyor bir işin içine ve kendini birşey biliyorlar sanıyorlar.
Mesaj tarihi:
.com.tr domain almakta bi mevzu kalmadı artık. Normalde türkçe olmayan kelimelerde .com.tr alamazsın ama ortalık zibilyor tane yabancı .com.tr domaini ile dolu.

3 tane kağıdın varsa halledersin.
  • Yeni Oluştur...