wuriss Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Riftin Gelişmesi ve piyasada önemli rol alabilmesi icin elinden geleni yapan scott hartsman dün riftin forumundan yaptigi aciklamayla istifa etti arkadaşlar.. :( Bu durum riftte işlerin iyi gitmediginin göstergesidir bence Bu da yazdigi yorum ; http://forums.riftgame.com/rift-general-discussions/general-discussion/349042-rift-year-two-state-game-part-one-two.html Buna inanmam diyenler MMORPG.COM paylaştigi yorum ; http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/431/view/news/read/26616/Rift-Scott-Hartsman-Leaving-Trion-Worlds.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 cok cabuk 2. oyuna zıpladılar ole bı dunya yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ben cok üzüldüm bu duruma :( adam o kadar cabaladi ugraşti yazik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 "f2p confirmed" anlamında bir olay olmuş. cidden f2p yapsınlar da geri döneyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 sadece ilerde f2p olur da veteran hesabım olur diye geçende raptr'ın verdiği kodla base+30gün account açmıştım, dl bile etmedim sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 oyunda türk toplulugu var bayada guild kurmak gerek guild olsa millet tahminimce koşa koşa gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhaim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Yakında siteyi tekrar açıcam. Potansiyel varsa ben bile el atabilirim. Max 1 ay içinde halletmeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 potansiyel var da benim gibi daha önce hiç oynamamış olanlar katılım sağlıycaktır mutlaka ama sayı ne olur 5-10-15 kişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ibo abi valla ac grup toplanir hemen turkler yabancilarla oynuyo mecburi bi lidere ihtiyac var senin gibi Ac bi guild hemen potansiyel buluruz abi guild yok diye oyunu birakan turkler oluyo boyle bi olusym olursa super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 organize olmus bir pvp takiminda her turlu rolu oynayabilirim . rogue ile bard- marksman - asassin , warrior ile voidknight - beastmaster , mage ile dmgdlr . cleric karakterim yok henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 GreenPeace77 said: potansiyel var da benim gibi daha önce hiç oynamamış olanlar katılım sağlıycaktır mutlaka ama sayı ne olur 5-10-15 kişi ? valla bi guild kurulsun ben eminim her türlü 25-30 kişiyi buluruz raid tayfasi olur pvp yapan tayfa gayet eglenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ibrahim abi ben tolga guild açmayı denedim kimse yanaşmadığı için 59 levelde oyunu bırakmak zorunda kaldım guild açarsan haberim olsun elimden ne gerekiyorsa yapıp eski günlere geri dönmemizi sağlarım 1 pm uzağındayım bilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 doğru karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 aynen ibrahim abi gelirse baya sey degisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knbztr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bende oyuna yenıden dönmeyı dusunuyorum ılk cıktıgı zmn 3 ay faalan oynadım sımdı gzl olmus dıyorlar ama guıld ve ortam olmadıgı ıcın boşa da actırmak ıstemıyorum acc ı ortam olursa actırırım yada f2p olmasını beklerım belkı yakında olur tera dan sonra o na geldı sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 guild ortamı oluşursa ben de gelirim. ne kadar aktif olurum bilemem ama afk kalabalık olarak gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhaim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 www.Riftci.com/forum Forum açık anasayfayıda yakında hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar