Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 yapıcam da, bu 400-500 gramlık paketler kaç kişilik oluyor ya. kaça böleyim onu kendime kadar yapıcam 400 gr diyince gözüme az gözüktü sanki hepsini yerim ben ya gibi oldu pakette ufacık bişi zaten
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 yersin abi yarın da yersin yap gitsin
Akito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 3'e böl 3 farklı öğünde tüket. yoğurdunu bol koy. hazır mantılar pek iyi değil zaten asdf.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Bu arada, ev yapimi mantiya en benzeyen, en begendigimiz "manti ye" marka, migroslarda var. (not: anneannem yapar manti normalde, onu ugrastirmayalim artik dedirtecek lezzette) Afiyet olsun =)
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 3e bölüyorum umarım çok gelmez, ufak mideliyim biraz da
chrome Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 abi öğün yapacaksan kendine sadece mantıdan, kişi başı 150 gr ideal. yok ben yanına garnitür koyarım, yeşillik koyarım, yanında başka birşey de yaparım diyorsan 80gr kullan 5 kişiye yeter. 80gr bir avuç falan oluyor sanırım bu arada. 150 gr da iki avuç ama ikinci avuçta parmakların arasından biraz dökülsün mantı.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Kayseriden aldığım mantılar duruyor dolapta, aklıma geldi şimdi. Hafta sonu yapalım da yiyelim
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ben yarısını yiyorum direk o paketlerin. şişko da değilim. yenir her türlü gogo
copry Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 xaty said: Kayseriden aldığım mantılar duruyor dolapta, aklıma geldi şimdi. Hafta sonu yapalım da yiyelim Yeyyy^___^
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ben de eşime diyeyim de biraz daha manti yapsin. Baktim da azalmis stok
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 yaptım yedim. chromeun dediği avuç hesabı iyiymiş. benimkiler üçgen mantı olduğuı için 2.5 avuç koydum tam geldi. biraz daha pişirsem olurmuş sanırm sert geldi. yoğurdu ve sarımsağı çok koymuşum, tereyağlı sosu da az yapmışım
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ha bide aptal gibi süzgeçi alttan tutup süzmeye calısırken kaynar suyu elime döktüm bi an ama neyseki yanmadı hahaha
Akito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 kaynar bişey süzecekken süzgeci alttan tutmak. bu kadar mı açtın ya ahaha
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 sakar,dikkatsiz ve aceleciyim ya. geçenlerde de kızgın tavaya elimi değdirmiştim izi hala duruyor. neyseki daha beter sonuçlara yol açmıyorum anca ufak tefek yüzüme kızarmış yağ bile sıçratmışlığım var hep ucuz yırtıyorum :O
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Tip of the day; yaniklar icin dolapta tahin bulundurun. Buzdolabinda bekleyince yagi uste cikar bir sure sonra. Her tur yaniga direk surun super etki ediyor. İz de kalmiyor.
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 domuz yağı da iyi gelir ynaıklara
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Tahin yagi bulmak daha kolay ve eminim daha kokusuz
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 dworgian topiğin seyit ali aral'ı olmuş resmen. penguen okuyanlar bilir. http://loveandsmile.files.wordpress.com/2011/01/seyitaliaral.jpg?w=645
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Abi yeri geldi faydalı bilgi verdik ne var =)
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 güzel abi bişi demedim :D ama konsept çok benzemiş eheh
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 mantı yaparken suyuna knorr un et bulyonundan da atın. daha bi güzel oluyo. zaten hazır mantıda etten ziyade soya var hiç değilse et kokusu katıyo mantıya.
Öne çıkan mesajlar