Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz Boş Muyuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya 2.5 saattir konu dışında post atıp duruyorum, yazmam gerken bi ingilizce essay i var, bir sosyoloji ve politika sınavım var ama ben (ve diğerleri) post atıp duruyorum buraya.

Biz boş muyuz valla merak ediyorum ya, konu dışına üç yüz küsur bin mesaj atılmış yani =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Mesaj tarihi:
yok canım boş moş değiliz ehehhe (desem de inanma)
haftaya 4 vizem var ama paticiğe takılmaya aynen devam ehehe
zaten paticik sayesinde bugünkü quiz süper geçti (konu bilgisayar olunca :D)

ama uyuyum ben tabii bazen uyumak da lazım :-P
Mesaj tarihi:
2 gün sonra finaller başlıyor offf 250 sayfa mikro iktisat çalışmam lazımm...

bana mikro iktisat çalıştırana kinder sörpriz alacam pls babs...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 19 Kasım 2004 00:52 tarihinde demiş ki:
Abi Bone sen hiç laf etme, bu saatte oturup Alexi'nin resmi de ediklemişsin, helal diyorum =)

ben mi? nerde ediklemişim ya? ben o kadar çalışkan biri değilim, tembelim ben, garfieldim bir nevi.
Mesaj tarihi:
yrn tum gun nbt olcam okulda buyuk ıhtımal ama hala uyanıgım peh.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki:
kafana at boku sıçsın
Mesaj tarihi:
her gün sabaha karşı sıkılmadan cafe dorma giden tipleriz penth ne bekliyosun :D sen ben dela.. offf bıkcak myız acaba bıksak da uyku düzenimiz bi otursa lol
Mesaj tarihi:
[spo1=Sakın bakmayın !!!]boş değil arçelik[/spo][signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Cumartesi vizem var ama hala gelip gecenin köründe buraya bakıyorum...imdak![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Hmm buarada sabah olmuş farketmemişim hala hava karanlık çok güzel ya :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
pent ve boş adam..tabi canım hiç birlikte anılmayacak sözcükler :D :D[signature][hline]BabacumMostors, 18 Kasım 2004 19:39 tarihinde demiş ki:
-neden?
-ebenin örekesi adam gibi sus da neden diyinceye kadar beni
dinle hıyar bir bildiğimiz var ki anlatıyoruz. neden miş.. sensin neden.. delirtmeyin beni sorgulamayın beni!! ırz düşmanları hayvan oğlu hayvanlar yeteer!!!

Yıldızlar bizi aydınlatacak..
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 19 Kasım 2004 04:31 tarihinde demiş ki:
[spo1=Sakın bakmayın !!!]boş değil arçelik[/spo]

tuh yaaaa pejoyla hizli olan kazaniyor
ben yazcaktim yazmis adam[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 19 Kasım 2004 04:27 tarihinde demiş ki:
her gün sabaha karşı sıkılmadan cafe dorma giden tipleriz penth ne bekliyosun :D sen ben dela.. offf bıkcak myız acaba bıksak da uyku düzenimiz bi otursa lol

Uyku düzeni ne be?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Mesaj tarihi:
bende uyku duzeni diye birsey kalmadi 5 gundur yarasa gidi butun gun uyuyup gece kalkiyorum

19 saat uyku 5 saatte pc :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 19 Kasım 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
2 gün sonra finaller başlıyor offf 250 sayfa mikro iktisat çalışmam lazımm...

bana mikro iktisat çalıştırana kinder sörpriz alacam pls babs...

pls babs demeseydin çalıştırırdım.

Neyse başla okumaya, korkma 250 sayfanın temiz 50si grafiktir,
gerisini oku anla yeter.

Ben de okudum bunları zamanında zor değil sadece uzun.[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
  • Yeni Oluştur...