Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ya 2.5 saattir konu dışında post atıp duruyorum, yazmam gerken bi ingilizce essay i var, bir sosyoloji ve politika sınavım var ama ben (ve diğerleri) post atıp duruyorum buraya. Biz boş muyuz valla merak ediyorum ya, konu dışına üç yüz küsur bin mesaj atılmış yani =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yok canım boş moş değiliz ehehhe (desem de inanma) haftaya 4 vizem var ama paticiğe takılmaya aynen devam ehehe zaten paticik sayesinde bugünkü quiz süper geçti (konu bilgisayar olunca :D) ama uyuyum ben tabii bazen uyumak da lazım :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Abi Bone sen hiç laf etme, bu saatte oturup Alexi'nin resmi de ediklemişsin, helal diyorum =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 dolu tarafını görmek lazım :p[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 BOŞOL BOŞOL BOŞOL!!![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 2 gün sonra finaller başlıyor offf 250 sayfa mikro iktisat çalışmam lazımm... bana mikro iktisat çalıştırana kinder sörpriz alacam pls babs...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 biz dolu boşlarız...dolu olup dolu olan kısmı burda boşaltıyoruz.. ne şimdi bu? felsefe rlz :lol:[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Penthesilea, 19 Kasım 2004 00:52 tarihinde demiş ki: Abi Bone sen hiç laf etme, bu saatte oturup Alexi'nin resmi de ediklemişsin, helal diyorum =) ben mi? nerde ediklemişim ya? ben o kadar çalışkan biri değilim, tembelim ben, garfieldim bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Cinli resmi[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bu essay bana feci koymuş, babacumla seni karıştırmışım alala[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yok abi o babacum ben öyle bir resim yapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 cevap : evet[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yrn tum gun nbt olcam okulda buyuk ıhtımal ama hala uyanıgım peh.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 her gün sabaha karşı sıkılmadan cafe dorma giden tipleriz penth ne bekliyosun :D sen ben dela.. offf bıkcak myız acaba bıksak da uyku düzenimiz bi otursa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 [spo1=Sakın bakmayın !!!]boş değil arçelik[/spo][signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Cumartesi vizem var ama hala gelip gecenin köründe buraya bakıyorum...imdak![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Delisan.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hmm buarada sabah olmuş farketmemişim hala hava karanlık çok güzel ya :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 pent ve boş adam..tabi canım hiç birlikte anılmayacak sözcükler :D :D[signature][hline]BabacumMostors, 18 Kasım 2004 19:39 tarihinde demiş ki: -neden? -ebenin örekesi adam gibi sus da neden diyinceye kadar beni dinle hıyar bir bildiğimiz var ki anlatıyoruz. neden miş.. sensin neden.. delirtmeyin beni sorgulamayın beni!! ırz düşmanları hayvan oğlu hayvanlar yeteer!!! Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bos adam dıyeceksen Penth'ten dısarı kesım demen lazımdı *!kızmaya başlar*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Eheueh afıyet ossun[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: John_Petrucci, 19 Kasım 2004 04:31 tarihinde demiş ki: [spo1=Sakın bakmayın !!!]boş değil arçelik[/spo] tuh yaaaa pejoyla hizli olan kazaniyor ben yazcaktim yazmis adam[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 19 Kasım 2004 04:27 tarihinde demiş ki: her gün sabaha karşı sıkılmadan cafe dorma giden tipleriz penth ne bekliyosun :D sen ben dela.. offf bıkcak myız acaba bıksak da uyku düzenimiz bi otursa lol Uyku düzeni ne be?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bende uyku duzeni diye birsey kalmadi 5 gundur yarasa gidi butun gun uyuyup gece kalkiyorum 19 saat uyku 5 saatte pc :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: John_Petrucci, 19 Kasım 2004 00:54 tarihinde demiş ki: 2 gün sonra finaller başlıyor offf 250 sayfa mikro iktisat çalışmam lazımm... bana mikro iktisat çalıştırana kinder sörpriz alacam pls babs... pls babs demeseydin çalıştırırdım. Neyse başla okumaya, korkma 250 sayfanın temiz 50si grafiktir, gerisini oku anla yeter. Ben de okudum bunları zamanında zor değil sadece uzun.[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar