Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the road izledim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seraphiel said:

işte film gazı falan.

böyle hayatta kalmalı, kıyamet sonralı, online offline oyun tavsiyesi bekliyorum. miasmata vardı da o farklı biraz. minecraft da oynadım da o çok şirin.

iam alive=the road

direk ordan çalmışlar
Mesaj tarihi:
OsManiaC said:

bir gün başbakan olursam şu failout 3 güzel yha diyenlerin izini sürüp ikinci sınıf vatandaş ilan edeceğim.

1 ile 2'ye baktım ama o tarz görüntü yerine direkt olayın içinde olmak için 3'ü çekiyorum. daha gerçekçi geldi. yıkıntılar harabeler, skyrim tarzı serbestse çok güzel olacak.

bi de i am alive güzel duruyo ona da bakıcam.
Mesaj tarihi:
I am Alive 2008de duyurulurken, cinematic trailer baya iyiydi ama çıkana kadar eskidi, hype bitti. cyberpunk 2077 bile 2015te çıkacağına göre, 4 sene baya uzun bir süre. zaten grafikler falan çağ dışı kaldı, baya da bug varmış sanırım.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar fallout3 iyi bir oyun.
fallout serisine yakışmayan kötü bir rpg oyunu fakat iyi bir fps oyunu.
new vegas inanılmaz. gerçek bir fallout oyunu.

fallout3'e kötü demek kadar yavan akılsız birşey kalmadı geçin artık 5 sene geçti ya.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

arkadaşlar fallout3 iyi bir oyun.
fallout serisine yakışmayan kötü bir rpg oyunu fakat iyi bir fps oyunu.
new vegas inanılmaz. gerçek bir fallout oyunu.

fallout3'e kötü demek kadar yavan akılsız birşey kalmadı geçin artık 5 sene geçti ya.

vegas'ı kurup oynasam mı. Fallout 3 bitirdim vegas'a bakmadım hiç
Mesaj tarihi:
şuan fallout 3 oynuyorum. the road temasını yaşamak istiyorsan oyun sana o atmosferi sunuyor ama oyunu adam etmek için 50-60 tane mod yükledim yoksa inventory management falan deli eder adamı. ama roleplay bakımından iyi değil.
  • Yeni Oluştur...