Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 seraphiel said: işte film gazı falan. böyle hayatta kalmalı, kıyamet sonralı, online offline oyun tavsiyesi bekliyorum. miasmata vardı da o farklı biraz. minecraft da oynadım da o çok şirin. iam alive=the road direk ordan çalmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 warz ve dayz'de private servera giremiyorsan gg. Çok fazla hacker. Bazıları da sinsi hacker, çaktırmıyorlar falan. Hiç girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 OsManiaC said: bir gün başbakan olursam şu failout 3 güzel yha diyenlerin izini sürüp ikinci sınıf vatandaş ilan edeceğim. 1 ile 2'ye baktım ama o tarz görüntü yerine direkt olayın içinde olmak için 3'ü çekiyorum. daha gerçekçi geldi. yıkıntılar harabeler, skyrim tarzı serbestse çok güzel olacak. bi de i am alive güzel duruyo ona da bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 i am alive'ı ben de merak ettim ama bikaç yorum okudum moralim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 I am Alive 2008de duyurulurken, cinematic trailer baya iyiydi ama çıkana kadar eskidi, hype bitti. cyberpunk 2077 bile 2015te çıkacağına göre, 4 sene baya uzun bir süre. zaten grafikler falan çağ dışı kaldı, baya da bug varmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Fallout Tactics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 new vegas 3 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 arkadaşlar fallout3 iyi bir oyun. fallout serisine yakışmayan kötü bir rpg oyunu fakat iyi bir fps oyunu. new vegas inanılmaz. gerçek bir fallout oyunu. fallout3'e kötü demek kadar yavan akılsız birşey kalmadı geçin artık 5 sene geçti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 biz fallout 3'ün cd'siyle mangal yakmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 olm ben sana benim 3 post yakınıma dahi gelmeyeceksin demedim mi illa ağzına yüzüne kung fu mu yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ya imperyal ölçtüm ondan kısa kaldı hacı metrik ölçerim bi dahakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 fo3u dvdye yazdim once parmakladim sonra markerla arka yuzunu cizdim rastgele, ardindan 8 parcaya ayirmak suretiyle kirdim ve arta kalanlari kolonyayla yaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Vingthor said: arkadaşlar fallout3 iyi bir oyun. fallout serisine yakışmayan kötü bir rpg oyunu fakat iyi bir fps oyunu. new vegas inanılmaz. gerçek bir fallout oyunu. fallout3'e kötü demek kadar yavan akılsız birşey kalmadı geçin artık 5 sene geçti ya. vegas'ı kurup oynasam mı. Fallout 3 bitirdim vegas'a bakmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 vegas inanılmaz. fallout3'ün alınıp fallout oyunu yapılmış hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 şuan fallout 3 oynuyorum. the road temasını yaşamak istiyorsan oyun sana o atmosferi sunuyor ama oyunu adam etmek için 50-60 tane mod yükledim yoksa inventory management falan deli eder adamı. ama roleplay bakımından iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar