cabot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 İnternette cok fazla sey var nerden başlıyım bilemedim.Syntaxa falan cok yabancı değilim. Java biliyorum genel olarak. Ona göre önerebilceğiniz tutorial varsa cok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 deitel in c++ kitabı vardır ünlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Eger mecbur degilsen ogrenme c++. Illa ogrenicem diyorsan: http://cs.brown.edu/courses/cs123/docs/java_to_c.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 amerikada exchange yapıyorum şuan bir tane computing dersi alıyım dedim. Hardware dersleriyle ugrasmamak için. Genel kültür olsun hem. Bakıyorum şimdi verdigin linke. Büyük ihtimalle derste de Deitel'in kitabı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 deitel'in kitabı temeli öğrenmek için çok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 "nutella yerim" said: deitel in c++ kitabı vardır ünlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Dersin kitabı da Deitel cıktı zaten. Ama dersi almamda sıkıntı yapıcaklar C almadım diye daha öncesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 C ve java (ya da c# gibi c-based syntaxli pure oop dil) bilmeden c++ ogrenmek beyni kirletir, adami uzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 tam tersi olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Ne kadar fark ederki sizce önce bu dili ögrenip sonra şu dili ögrenmek. Sonuçta bence dezavantanjı da var mesala java'ya cok alıştığım için objective-c'den direk nefret etmiştim. Tahammül edememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 abi başlamayın gene lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 yok yok tartisma modumdayim ben, nerde kalmistik c++ javayi dover mi? charrrrgggeeeeee!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bura güzeldir http://www.functionx.com/cpp/Lesson01.htm edit: java c++ kavgasına giresim geldi lan. dil sizi sınırlamasın, siz dili sınırlayın abi. anlatabildim umarım. ne fanatik milletiz ya, c++ ı savunsak ne olcak, illa insanlara kendi bildiğimiz doğruları niye kabul ettirmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bucky the funny guy http://www.youtube.com/course?list=ECAE85DE8440AA6B83 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar