fenn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 vayyyy messabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 https://twitter.com/_FelipeMelo_/status/300687070152773632 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ridvan Dilmen: "Cok kritik bir Kadikoy deplasmaninda Galatasaray'in en büyük silahi tempoyu artirmasidir mesela. Ama Drogba engel olabilir" AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHSDHUASHAFUASAFUASDHAFUAH DSHGSD AFSS DSF FD F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ridvan Dilmen: "Drogba'yi son 5 yildir izliyorum. Yerden kalkmiyor. Doktor cagiriyor, masör cagiriyor." ulan daha adam oynamadan etiketledi başlarlar şimdi karaktersiz de eboue de keita da diye ahahahah yzk la hangi takımın taraftarıysa konuşulmuş zaten ama bu topikte de güleyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 sampiyonlar ligini kazandiklarinda da kupayi kaldiramadi zaten, arkadasini cagirdi yardim etsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 son 5 yıldır drogbayı izliyormuşmuş.chelsea den son 5 yılda 5 oyuncu say desek sayamaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Sneijder'in Sabri şaşkınlığı! Galatasaray'ın yeni yıldızı Sneijder taraftara üçlü çektiren Sabri'nin yaptıklarına şaşırdı. G.SARAYLI Wesley Sneijder, Antalya maçı sonrası, “Benim için 11’de başlamak önemliydi. Çünkü uzun süre sonra oynadım. Takım olarak iyi bir iş çıkarttık. Rakiplerimiz kazandığı için 3 puan önemliydi. Yaklaşık 80 dakika sahada kaldım. Yorgunluk hissetmedim. Kondisyonumun iyi olduğunu gördüm. Öne oynarken bazı pas hataları yaptım. Ama daha da iyi olacağım” dedi. Sneijder, taraftara üçlü çektiren Sabri’nin ne yaptığını sordu ve yapmak istedi, Hamit ise “Sen yapamazsın bunu sadece Sabri yapar” karşılığını verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 habertürk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yok milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sabri üçlü çektirmeye tekel koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 harrykewell said: Sneijder'in Sabri şaşkınlığı! Galatasaray'ın yeni yıldızı Sneijder taraftara üçlü çektiren Sabri'nin yaptıklarına şaşırdı. G.SARAYLI Wesley Sneijder, Antalya maçı sonrası, “Benim için 11’de başlamak önemliydi. Çünkü uzun süre sonra oynadım. Takım olarak iyi bir iş çıkarttık. Rakiplerimiz kazandığı için 3 puan önemliydi. Yaklaşık 80 dakika sahada kaldım. Yorgunluk hissetmedim. Kondisyonumun iyi olduğunu gördüm. Öne oynarken bazı pas hataları yaptım. Ama daha da iyi olacağım” dedi. Sneijder, taraftara üçlü çektiren Sabri’nin ne yaptığını sordu ve yapmak istedi, Hamit ise “Sen yapamazsın bunu sadece Sabri yapar” karşılığını verdi. ne yani sneijder'e ayıp olmuş, alınmış falan mı demeye çalışıyosun? dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sneijder e 3 lu cektirmiyolar ayrımcılık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 souldarkorn said: sabri üçlü çektirmeye tekel koymuş. Ama kabul etmek lazim cok iyi yapiyor. Once inceden tahrik ediyor, zevki geciktiriyor, sonra BAM. Antu forumlarinda bakin, FB taraftari malubiyetten cok Sabri kdikoyde 3lu cektirecek korkusu yasiyordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sostizm said: ... sonra BAM. GS tartışma konusu için çok yanlış bir kelime bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ahahaahahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 allahtan biri futbolu birakti, muhtesem 3lu bi araya gelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 aquila said: allahtan biri futbolu birakti, muhtesem 3lu bi araya gelemez. Pink Floyd için de yeniden konser vermez diyorlardı. edit: sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 edit: fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Sabri Reyis Türkiye Şut Rekoru ! Dün Sabri´nin 43.dakikada çektiği şutun hızı 124 km idi ve bu hız Türkiye Ligi'nde bir rekor. http://www.siyahgazete.com/sabri-reyis-turkiye-sut-rekoru--5602h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 aquila said: allahtan biri futbolu birakti, muhtesem 3lu bi araya gelemez. kim o? cidden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ayhan, sarp da 5. lige filan gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 hami mandıralı vardı zamanında, sabri'nin vurdugundan daha hızlısını vurmustur defalarca muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sarp daha bu hafta bjk'ye karsı oynadı :) barıs ne alemde bilmiyorum en son trabzon'dan da ayrılmıstı. yok oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 hee elazigdaymis. baris bundesliga 2ye gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ilk maçında gol bile attı barış. girdikten 2 dk sonra falan hatta ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar