_Rave Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Rerore said: https://pbs.twimg.com/media/BBpkpYuCIAE-N_H.jpg AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAH şu çok acıklı bişey lan.Niye büyüyüz biliyomusunuz çünkü şu şu diye maddelemek. biz uefa.jpg koyup geçebiliyoruz niye denince yetiyo madde halinde gerisini bak şunlar şunlarda var diye yazmaya gerek kalmıyo sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Wishmaster said: Fatih Terim mutlu mu acaba Drogba'dan.. Burak'ın yurtdışına verileceği iddiaları dolanmaya başladı. Garip şeyler dönüyor ama hayırlısı. Drogba gelebilir hocam ne diyorsun diye sorulduğunda YARDIRIN demiş biri hoca. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Abi umut kiralık değil mi, ben mi yanlış biliyorum. Herif zaten gidici, elmander formsuz, sercan demicem bile. Hani söylendiği kadar bir overkill'liği yok drogbanın aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 http://i.imgur.com/ThSIXbG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 yok abi kiralık deil umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Umut kiralık. Satın alma opsiyonu var. Ama kullanılmayacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BBpgS6eCQAMpaiI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ahah lan clyi alirsak cok acayip olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Rewendor said: Umut kiralık. Satın alma opsiyonu var. Ama kullanılmayacak gibi duruyor. Oha lan kiralıkmış harbiden. Ben hep sneijder gelince tek forvete geçeriz diye düşündüm forvet ihtiyacı görmedim takımda.Burak - Drogba mı yapıcak acaba FT.2 forvet oynamaya devam ediceksek zaten bariz ihtiyacımız varmış Drogbaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 havaalanini bu sefer yikarlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Rerore said: beline dolamış herhalde http://s7.directupload.net/images/130127/vur52f95.swf LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 barnacle said: playoff gelcek yine ya Ahaha çok güldüm buna Bunneh said: wut abi city parayı nereye saçıcağını mı şaşırmış da burağı alıcaklar asdas Bu da çok ayıp, adamın daha kendini ispatlaması için ne yapması lazım. Avrupanın en iyi forvetlerinden biri Burak. Deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Millet de çakal, Drogba alındı Burak bir maç yedeğe çekildi diye hemen gönderme senaryoları. Bu takım kolay kolay çift forvetten dönmez, 4'lü bir formasyon gerek. Umut ligin şu an gol kralı olsa da oyun anlamında pek birşey veremiyor, keza Elmander de bazı maçların oyuncusu. Burak, totalde Drogba'dan fazla dakika da alır gol de atar. Drogba'nın katkıları oyun anlamında daha farklı olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi 10m ve üzeri olursa satsınlar direk drogbanın parası çıkmış olur bu bir burak yerine drogba oynamış olur bu iki burak tek eksiği olan futbol bilgisini yabancı bir takımda edinebilir bu da üç umarım ingiltere'ye gider ama city'ye falan giderse yarım sezon sonra döner tottenham falan süper olur, fiziği epl'ye çok uygun bakma burda yerden kalkamıyor orada seve seve çalışkan olmayı öğretirler zaten şu parlamış haliyle satmazsak elimizde patlama ihtimali var, zamanında servet'i satamamıştık aynı senaryo olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Drogbanın attığı gol Burağın attığından daha fazla mı yazıyor? Anlamadım ki? Bir maçta Burak şapka numarası (hat-trick) yaparsa mı daha çok sevinirsiniz Drogba mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 burak'ın satış bedelinin %25'i trabzona gidiyor. 6.67m'ye satın kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sostizm said: Drogbanın attığı gol Burağın attığından daha fazla mı yazıyor? Anlamadım ki? Bir maçta Burak şapka numarası (hat-trick) yaparsa mı daha çok sevinirsiniz Drogba mı? Olay gol değilde Burak'ın alıp takımı taşıdığını hiç göremessin takım adamı taşıyıp gol attırtıyo sürekli.Fırsatçılık dışındada oyuna katkısı yok pek. Öte yandan Drogba dediğin adam komple forvet yapamadığı yapmadığı tek bişey yok. Hani bu cep telefonu karşılaştırmak gibi.Biri çok güzel foto çekiyo diğeri net e giriyo oyun oynatıyo foto çekiyo şarjı uzun dayanıyo vs. E tabi dolayısıyle burak daha kolay yeri doldurulcak bi adam ozaman.Tek avantajı türk olması. edit:burdan burak kötü oyuncu sonucu çıkmasın.Gayet iyi oynuyo bu sezon.Ama kesinlikle satılmaması elde tutulması gereken fatal organı değil takımın selçuk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Burak şampiyonlar liginde taşımadı mı sizi yeterince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 canı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 x'in yerine drogba oynayacak diyorum adam hala x diyor drogba lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 moriarty said: Burak şampiyonlar liginde taşımadı mı sizi yeterince? Drogba taşıyınca CL kupası aldırıyo ama işte. Ben kötü oyuncu demedim burak.Drogbayla kıyaslama yapılmış ama bariz Drogba daha verimli adam herşeyiyle. İyi güzel gol atıyo ama 10 katınıda kaçırıyo sonuçta adam her maç.Geçen senede leblebi gibi gol atıyoduk.Satılsa bitmeyiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Drogba, Çin takımına mı aldı abi? Chelseade oynuyodu adam, hepsi ayrı Drogba. Ayrıca tabiki Drogba = Burak x 100 o ayrı. sneijderi aldınız, drogbayı niye alıyosunuz lan hayvanlar. tat bırakmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 O chelsea takımında afedersinde tek bitane adam sayamassın Drogba harici.Belki çok zorlasan Mata.Geri kalan adamlar gayet vasat tı. edit:Buarada sponsoru sizsiniz abi tadını çıkarın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar