Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jpeg'den png'ye çoklu geçiş ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
photoshopta açamadığım için convert etmeye çalışıyorum.
aslında resimlerin hepsi önceden png'ymiş. daha sonra kim yaptıysa jpg'ye çevirmiş. ne hikmetse photoshop açmıyor. sordum bir bilene png'ye çevirmen lazım dedi. o yüzden photoshop ile yapamıyorum.
Mesaj tarihi:
http://www.gezginler.net/indir/faststone-photo-resizer.html

bunu kullan panpa.

hangi klasör olduğunu seçiyorsun, sonra "ADD ALL" diyorsun

ardından resimdeki gibi ayarlıyorsun çıkarılacak hedef klasörü ve dosya uzantılarını. bitti gitti.

http://i.imgur.com/pWCjXDl.jpg
Mesaj tarihi:
Yalnız photoshop açamıyorsa muhtemelen vaperonun komutu gibi birisi sadece jpg uzantısı png yapmış demektir.Emin olmak için verdiği hatayı söyleyebilirmisin?

Ayrıca vaperon trollüyor sanıyordum öyleyse adamın komut gerçekten işe yarayacak sldkfj
Mesaj tarihi:
Kusura bakma da hakkatten esek osurmus o komutta. =)

Uzanti degistirince goruntulenebiliyor olmasi, formatin da degistigi anlaminda gelmiyor. Dogan gorunumlu Sahin misali oluyor biraz.

JPG vs PNG farkini ogrenip ona gore yapin bu arada degisikligi zira cok cok ozel bir sebebi yoksa baya gereksiz olacaktir o degisiklik. Ozellikle fotograf turevi imajlar icin.
Mesaj tarihi:
Yalnız photoshop açamıyor diyor sanki manuel uzantı değiştirilmiş gibi geldi eğer öyle çıkarsa vaperonun komut adamın sorunu çözecek aslkdjasld
Mesaj tarihi:
Notepad ile ac dosyayi, GIF/GIF89 ya da PNG goruyosan formati odur. JFIF goruyosan ya da anlamli bisey gormuyosan JPG olma ihtimali var gayet.

Cogu program uzantidan bagimsiz sekilde header'ina bakip aciyor artik dosyalari.
Mesaj tarihi:
ad3m biliyorum. ben onu öylesine atmıştım ilk postu. Sonra açılmıyor dediğinde aklıma geldi 1000 dosya kimse uğraşmaz benim dediğim gibi yapmıştır çavuşun biri. :D

Yoksa jpg'i exe yapsan ben de biliyorum resimdeki stoya'nın ekranda dans etmeyeceğini. :D sdfsdf
  • Yeni Oluştur...