Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eymir golunde alkole yasak


Kharon

Öne çıkan mesajlar

Tutun ve alkol piyasasi duzenleme kurulu eymirdeki isletmelerin icki ruhsatlarini iptal etmis gecen hafta itibariyle.

ODTU soyle bi aciklama yapmis;
"ODTU yonetimi" said:

“ODTÜ Eymir Gölü’nde üniversitemiz tarafından eğitim, araştırma ve spor nitelikli faaliyetler yürütülmektedir. Ancak söz konusu bölge hafta içinde ve hafta sonlarında kamuya açık olduğundan, eğitim ve araştırma tesislerimiz niteliğinde olmayan bu işletmeler, esas itibariyle kurum dışı kullanıcılara hizmet vermektedir. Bu işletmeler bugüne kadar Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan aldıkları ruhsatla hizmet vermişlerdir. Bu ruhsatların yenilenmesi de TAPDK’nın yetkisindedir.”


Eymir ankarada, tum sene boyunca ozellikle kis aylarinda en sevdigim ve en cok gittigim yerlerin basinda geliyordu. Fazla elitist belki ama; once icine belediye otobusu soktular, iceriye oturdugumuz yerlerin, hayvanlarin yemek yedigi yerlere sigara sonduren yabanci bi kitlenin onunu actilar. Icerinin o has kitlesini yavas yavas uzaklastirip, gol etrafinda bisiklet turu atan, kosan ekibi soguttular.

Simdi de bu yasakla ciddi ciddi keyfim kacti. Zaten ankaradaki tum parklari sirayla isgal etmislerdi, yurumek bile keyifsiz bi tecrube haline gelmisti; eymir tek teselliyken en buyuk uzuntu haline geldi.

http://www.hurriyet.com.tr/ankara/22402710.asp

http://images.sodahead.com/polls/001641461/3034461391_All_Your_Base_xlarge.jpeg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...