Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Tutun ve alkol piyasasi duzenleme kurulu eymirdeki isletmelerin icki ruhsatlarini iptal etmis gecen hafta itibariyle. ODTU soyle bi aciklama yapmis; "ODTU yonetimi" said: “ODTÜ Eymir Gölü’nde üniversitemiz tarafından eğitim, araştırma ve spor nitelikli faaliyetler yürütülmektedir. Ancak söz konusu bölge hafta içinde ve hafta sonlarında kamuya açık olduğundan, eğitim ve araştırma tesislerimiz niteliğinde olmayan bu işletmeler, esas itibariyle kurum dışı kullanıcılara hizmet vermektedir. Bu işletmeler bugüne kadar Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan aldıkları ruhsatla hizmet vermişlerdir. Bu ruhsatların yenilenmesi de TAPDK’nın yetkisindedir.” Eymir ankarada, tum sene boyunca ozellikle kis aylarinda en sevdigim ve en cok gittigim yerlerin basinda geliyordu. Fazla elitist belki ama; once icine belediye otobusu soktular, iceriye oturdugumuz yerlerin, hayvanlarin yemek yedigi yerlere sigara sonduren yabanci bi kitlenin onunu actilar. Icerinin o has kitlesini yavas yavas uzaklastirip, gol etrafinda bisiklet turu atan, kosan ekibi soguttular. Simdi de bu yasakla ciddi ciddi keyfim kacti. Zaten ankaradaki tum parklari sirayla isgal etmislerdi, yurumek bile keyifsiz bi tecrube haline gelmisti; eymir tek teselliyken en buyuk uzuntu haline geldi. http://www.hurriyet.com.tr/ankara/22402710.asp http://images.sodahead.com/polls/001641461/3034461391_All_Your_Base_xlarge.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 odtuye özel bişey yok bütün ünilerde yasaklanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Üzüldüm açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Llama said: odtuye özel bişey yok bütün ünilerde yasaklanıyor... odtu kampusuyle , eymir golu arazisi farkli seyler. Zaten halka acilmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 haa o zaman bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 zaten yasaktı üniversitelerde alkol,üniversitenin kendi insiyatifine kalmıştı o yasağı uygulamak...Boğaziçinde her yerde sünger gibi alkol tüketiyor insanlar ,yurtlara falan sokuluyor da...normal de yasak. bu yasağın uygulanması kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bizim kampuste kantinde bira satiliyor arkadas. siz hangi yüzyilda yasiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Universiteye ait ortak kamu alanı falan diye geçiyor yani halkın girmesi yasak değil ama yapılaşma ile ilgili şeylerden Univ sorumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Odtu eymir, odtu doner sermaye isletmeciligine bagli universitenin kampusuyle, egitimiyle vs alakasi olmayan halka acik bi park alani. Yorumlarinizi ona gore yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 şimdi gelir bitane tip abi içip içip sapıtıyolardı der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ODTU ortamında sapıtan oluyorduysa bile kendi adabı uslubu ile susturulur o ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 alıp alıp içiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 karaköy kerhaneleri de kapatılıyor. yakında millet içip içip sokak ortasında bizi ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 sarhoş balıklara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 alkol satisi yasaklanmis beyler icimi degil yannis miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 adam bug buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yildizli farki pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Hayirrrr :( Ben birami geri istiyorum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 alkol yasaklansın.alkol kaçakçısı olup don carleone felan oluruz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 3-4 yıl boyunca hafta sonları eymire spora giderdik, alkol satıldığının bile farkında değildim. KHaRoN un anlattığı tiplerde insanlar geliyorsa, eskisi gibi girişi zorlaştırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 iyi de benim bildiğim açık alanlarda ve park alanlarında alkol tüketimi zaten yasak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bunlar işletme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 http://2.bp.blogspot.com/_rL1Jjp1dMY8/TJg_BHXnCXI/AAAAAAAAA6s/HYWERs01bN4/s1600/vlcsnap-2010-09-21-01h08m41s46.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 tum ulke de yasaklasalar da ben de masraftan kurtulsam hem alkolu birakmis olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 senko said: tum ulke de yasaklasalar da ben de masraftan kurtulsam hem alkolu birakmis olurum ben fiyatinin esik degere ulasmasini bekliyorum o degere gelince kendi birami mayalayacagim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar