SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Sunumu kötü sadece, sunuma puan vermeyebilirsin. Enerji konusunda boşuna kızıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yazın evin içinde donsuz gezerek klimaları çalıştırmayabiliriz.mükemmel bir tasarruf olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bu kadar konfor duskunu olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 biraz garip olacak ama, hakkaten tüketimin bokunu çıkarıyoruz ya biraz. benim halam mesela, ufak çocuğu var diye 925 derecede yakıyor kombiyi. misafirliğe gidiyoruz, allah belamı versin ocak soğuğunda, dışarıda kar varken içeride tişörtü, kot pantolonu çıkartasım geliyor, gram oksijen kalmamış, çocuk pelte olmuş erimiş, hala 'aman çucuhlarım üşümesin.' elektrik desen öyle, bizim evde mesela babam sırf florasan ne öyle hastane gibi dediği için ayda 80-90 lira elektrik faturası ödüyor adam. en büyük maliyet kaleminin dandik 100 watlık ampüller olduğuna eminim. ampül resmen ışık saçmaktan ziyade evi ısıtıyor. ampülle ısınıyoruz. evet, her şey pahalılaşıyor, kol gibi vergi giriyor, ama bir yandan da biz de git gide amerika oluyoruz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 evde atlet tişört don paça ile dolaşıpta doğalgaz ısıtmıyor bizi bu sene hiç ısınamadım çok zamlandı hede hödö diyen bi millete bakanın yaptığı açıklama az bile Ben akşam gidince kalın pijamamı polar kazağımı giyer otururum merkezi sistem üst katta oturmama rağmen az ısınırım ama kendimi sıcak tutarım Adam haklı beyler yapacak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Selam, roket adam +1 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Aslında ev sıcaklığını 20-21 dereceye sabitlemek ve alışmak lazım çok daha sağlıklı diyorlar o dereceler. Ayrıca çoluk çocuk içinde hafif serin havaya alışmanın bir zararı yok yani ileride her soğuğa çıktığında hasta olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Bak şimdi siz dediniz de farkettim, ailemle otururken evin derecesi 21 vs idi, ki ben yine şort t-shirt gezerdim evde, şimdi kendi evimde 22 derece 23 derece fln ev, ama niyeyse polar giyme alışkanlığı edindim, ailemin evine gidince üşüyorum ve gerçekten daha sık hasta oluyorum. ee ne yapayım peki şimdi? evde inat edip şort atlet mi oturayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Yok normal giyin ama dereceyi düşür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 abicim yapacağın şey basit sen kışın nasılki kiraz vişne yiyemiyorsan tişört ve şort ta giymeyeceksin Kış günü kış kıyafeti yaz günü yazlık kıyafet giyeceksin Haa ben karışamam isteyen istediğini giyer bu sadece benim fikrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Dworgian said: Bak şimdi siz dediniz de farkettim, ailemle otururken evin derecesi 21 vs idi, ki ben yine şort t-shirt gezerdim evde, şimdi kendi evimde 22 derece 23 derece fln ev, ama niyeyse polar giyme alışkanlığı edindim, ailemin evine gidince üşüyorum ve gerçekten daha sık hasta oluyorum. ee ne yapayım peki şimdi? evde inat edip şort atlet mi oturayım? dandik yemek yiyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 son zamanlarda biraz öyle oldu galiba evet. sanıyorum üşengeçlikten makarna pilav a fazla yöneldik. yoksa eşim gayet başarılı yemek işinde elleri dert görmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Niye bu kadar tepki verdiğinizi anlamıyorum yeni bir hadise değil ki bu. 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Absolut said: Aslında ev sıcaklığını 20-21 dereceye sabitlemek ve alışmak lazım çok daha sağlıklı diyorlar o dereceler. Ayrıca çoluk çocuk içinde hafif serin havaya alışmanın bir zararı yok yani ileride her soğuğa çıktığında hasta olmaz. yani baba değilim ama ileride baba olunca muhtemelen ortalama bi sıcaklıkta yaşatırım çocuklarımı. resmen labaratuvar ortamında büyüyor veletler ya. mikrop yok, her yer günde 9 defa siliniyor, su dezenfekte edilmiş, yere düşen bir şey 9 kere yıkanıyor, sıcaklık 900 derece, vesaire. e gerçek hayata çıktığı anda hop çocuğum hasta oldu. e doğal olarak. çocukta adaptasyon diye bir şey yok ki. anne fanusu var. neyse. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 katılıyorum roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Tepki enerji tasarrufuna değil zaten. İnsanların büyük çoğunluğu evde kazakla oturup doğalgazı açmazken, önemli bir kısmı soba kurarken bakan olacak bu adamın yalıtım güçlendirilmesi, apartmanları merkezi sisteme döndürmek gibi yapısal çözümler sunması gerekirken sokakta kime sorsan aklına gelebilecek 'kazak giyin klimayı kısın' diye konuşması. Bu da dalga geçer gibi geliyor birçok insana. Doğal olarak bu şekilde konuşunca standart düşünme yetisi olan bir insan tepki veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Mİkrop istediğin kadar engelle anaokuluna başladığı saniye ömrünün sonuna yetecek kadar mikropla bir günde tanışıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 "roket adam" said: Absolut said: Aslında ev sıcaklığını 20-21 dereceye sabitlemek ve alışmak lazım çok daha sağlıklı diyorlar o dereceler. Ayrıca çoluk çocuk içinde hafif serin havaya alışmanın bir zararı yok yani ileride her soğuğa çıktığında hasta olmaz. yani baba değilim ama ileride baba olunca muhtemelen ortalama bi sıcaklıkta yaşatırım çocuklarımı. resmen labaratuvar ortamında büyüyor veletler ya. mikrop yok, her yer günde 9 defa siliniyor, su dezenfekte edilmiş, yere düşen bir şey 9 kere yıkanıyor, sıcaklık 900 derece, vesaire. e gerçek hayata çıktığı anda hop çocuğum hasta oldu. e doğal olarak. çocukta adaptasyon diye bir şey yok ki. anne fanusu var. neyse. :) Abimin ilk cocugu cok dikkatli buyutuldu, su an 3.5 yasinda, cok mizmiz, istahsiz, cabuk hastalaniyor ve kolay iyilesemiyor. Ikincisi 1.5 yasinda, ablasinin bulastirdigi mikropla buyudu. Hasta olsa iki gune zimba gibi oluyor. Mukemmel istahi var. Cok hassas diil. Tesaduf olamaz ya, yetisme seklinden garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar