Argoel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Arkadaşlar yakın zamanda telefon değiştirmek istiyorum fakat bu telefon olaylarına baya uzağım. Bütçe 1500 civarı düşünmüştüm max.Bu civarlarda alınası telefon olarak aşağıdaki cihazları biraz inceledim. 1.Lg nexus 4 Performans ve cihaz özellikleri olarak iyi yalnız materyal kalitesinde sıkıntı olduğu yazılı tüm internet sayfalarında.Birkaç drop test izledikten sonra almaktan vazgeçmiş durumdayım.(Gerçi Türkiye stokları çıkar çıkmaz bitmiş 1.300 tl den) 2.İ-phone 4 Bildiğimiz i-phone :) 3.HTC One-x Bu cihaz üzerinde yoğunaşmış durumdayım.4 çekirdek işlemci ve materyal kalitesi olarak gayet güzel geldi. Sizin yorum ve önerileriniz doğrultusunda karar vermek istiyorum.Yazdıklarım haricinde alınası telefonlar varsa lütfen yardımcı olun. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Once iOS mu yoksa Android mi ona karar ver, sonra iPhone 4 ya da Nexus 4 al. Nexus daima daha iyidir yazilim desteginin Android tarafinda yenilmez olmasi nedeniyle. LG uretim pek kaliteli degil ama, LG genel olarak kaliteli degil. HTC klasik, orta yol Android'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 1500 TL güzel para bence xperia bele 1 ay sonra çıkacak max bir bucuk o arada biraz daha para eklersin üstüne. Çünkü saydığın aletler hep mid 2012 aletler. bi nexus 4 oda sorunlu diye lanse edilio. one x plus bakabilirisin onunda fiyatı çemberinin dışında kalabilir. Samsung note 2 olabilir ekran boyu dert olmaz ise ama oda biraz fiyatından yüksek ama çok da değil. Yinede 1-2 ay daha beklemek daha akıl karı olur gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 vay be One-x e ne ara orta yol demeye başladık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Teknik olarak degil, HTC genel olarak ortayol. En iyi donanim degil (specleri kast etmiyorum burada, malzeme kalitesi, parca kalitesi, kullanilan teknoloji), en iyi yazilim degil, en iyi tasarim degil (genel consensus'a gore, kisisel zevkler degisir); ama en kote de degil, genelde 2. ya da 3. geliyor bence hepsinde. Sadece ses kalitesinde en iyisi bence ki sirf bu nedenle (tablet aldigimdan beri telefonu en fazla muzik icin kullaniyorum) 2 ay sonra yeni kontrat yaparken Desire X alayim diyorum ucuza Avea'dan. Be sekilde orta yol. marka ve urun farkini daima bulanik yaziyorum mesajlarimda, sonra aciklamam gerekiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Android in daha önü açık gibi geliyor bana.İOS tamamen apple ın tekelinde kendi için ürettiği bir işletim sistemi sanırım.O yüzden android daha sıcak geliyor bana.Yanlışsam affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 OS olarak Android cok daha esnek, programlar konusunda da yetisti artik iOS'a. Tablet olarak hala geri sadece bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Peki Windows 8 işletim sistemli telefonlar ile ilgili düşünceleriniz nedir? misal nokia lumia alınası bir telefon mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bu arada Nexus 4 alıp tecrübe etmiş arkadaşlar varsa ve burada yorumlarını yazarlarsa sevinirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 xperia z al herkes xperia z alsın hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 çok fazla çeşit application kullanmayacagım temel şeyler olsun falan diyorsan lumia iyidir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 1500 çok para bence Nexus yada iphone al tipini beğenirim dersen sony lerde iyidir.Ama ben olsam iphone alırım abi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yada Ipon al androidler kendi aralarında birbirine yerken sen kendini farklı hissedersin sdf. Aslında hepsi aynı şeyi yapıolar. Çok geziosan şarja bakıcan, çok sakarsan build quailty önceliğin olcak(ki bunun içinde askeri seviye korumalar bile var). Çok oyun kovalarım ben diosan donanıma bakıcan, paso netde takılırım browsera bakarım diosan boyutuna öncelik vericen. Bunların hepsini 800-2100 fiyat aralığında ki bütün smartphonelarda görebilirisin. Bana kalırsa hepsi aynı aldıktan 2 ay sonra zaten telefonu iyice kişiselleştirmiş olursun. Bu konudada android epey çeşitlilik tanıyor zaten. FP ürünü olarak lg nexusda alabilirsin hiç olmassa pür androidin olur paso yazılımın güncellenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 engineering farkı icin bkz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Link verdiğin motorola nın bataryası baya iyimiş.Onun dışında işlemci veya ram olarak pek bir artısı yok gibi.Bir de ekranın lcd olmaması amoled olması iyi değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 xperia s Bu cihazda bir alternatif olabilir.Fiyatına göre çok iyi özellikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar