Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Malesef hep ayni terane. En yuksegi sec gonder limana, bu. Bir kere bile kendim kullanmadim gemiyi basiyorum parayi otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Darksun said: Benim için eskimeyen bir oyunda DUNE , yanlız ilk oyun yani advanture tarzı olan. Hala arada oynayıp bitiriyorum. Kaç kere bitirdim hatırlamıyorum =P şu oyuna aldığım her bilgisayarda bi başlamışımdır (amiga 500 de dahil) ama 1 kez olsun bitirdiğimi hatırlamıom -ki- çok severim sfdsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 dune 1 bayağı zor oyundu wt siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Yok yahu hep bir kalıp üzerinden devam ediyordunuz. Orduları direk kuzeye salarsanız patlıyordunuz , onun yerine zayıf olan batı kısmından başlayarak silah ele geçire geçire gitmek daha iyiydi. Gezegeni yeşillendirme motivasyon dışında ne halta yarıyordu hala çözemedim. İmparator daha çok spice getir ulan derken kusura bakma gezegeni yeşillendirdim artık spice yetmiyor cevabını kabul etmiyordu :P Ordu yaparkende sayıca yüksek olanlardan yapıyordunuz, savaşlarda da 3-4 orduyu aynı anda salıp kendinizde sandworm ile savaş mekanına gidiyordunuz trooplar resmen o moralle harkonnen ları yarıyordu. Birde oynayacaksanız kesin audio desteği ile oynayın , sadece metin ile oynamak zevki öldürüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Populous serisi Knights And Merchants Settlers Caesar III Simcity Industry Giant 2 (şimdi aklıma geldi yükleyeyim hemen) Disciples 2 (oyun eh aslında ama artwork oynatıyor) Dune 2000 Baldur's Gate Hom III, Hl gibi oyunlar zaten sayılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ig 2 çalışmıyormuş,tüh o kadar da indirdik heves ettik,heves eden varsa denemesin,hiç bir patch ıvır zıvır çalıştırmıyor laneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Benim için Mafia II, tekrar tekrar oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Zeus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 industry giant 2 win 8 64x de oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar