Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Herkese iyi geceler, Hazır dolar bukadar düşmüşken acaba sipariş edip Monster Manual, DM Guide ve Players Handbook'un 3,5 edition'ını almak mantıklı mı? Yoksa elimizdeki 3rd edition ile devam edeyim mi? İki versiyon arasında ki fark almaya değer mi? Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Gerçi ben her ne kadar DnD'yi bilgisayar oyunlarıyla takip ediyor olsam da geçmeni öneririm. Service Pack gibi bişey olmuş 3.5 :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 3,5 3'e göre daha kullanımı kolay bir sistem olmuş kanımca, dm olmasam da bizim dm baya bi rahatlamıştı ordan biliyorum. bence geçin, ama yine de görmen açısından pdf. olarak indirip şöyle bir bakmanı öneririm. Bağlantın iyiyse tabi:)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 valla wizards of the coastın çıkardığı bir çok ek kitap gibi saçma ve sadece pazarlama amaçlı bir kitap değil (bkz: candle mage, kitabın adını unuttum gerçi ama mage prestige classlarla ilgiliydi). Kısacası bazı gerekl, yenilikler getirmişler. zaten adamların editon ve settin kitapları sağlam olur genellikle ama böyle presige classlar cartlar curtların olduğu kitaplar gerçekten bir avuç kağıttanb aşka birşey ifade etmiyor frpye bir ay önce başlamış bir insanın üretebileceği saçmalıkta şeyler var.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 dnd ph 3.5e bulabileceğim bir url verebilir misiniz? ya da p2p programlarda aratmak için anhtar kelime ne olmalı? aratıyorum ama bulamıyorum da...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 dnd diye arat service pack 2 gibi eheh süfer[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Cevaplar için teşekkürler. Alalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Gecmeli kesinlikle az ama oz farklar var..Daha zevkli olmus..Ozellikle yaratik hp ve statslarindaki artislar cok isabetli..[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 fazla kurcalayamadım ama bazı kilit şeyler değişmiş. böylece daha oturaklı olmuş oyun. daha zevkli geldi bana ama sen beğenir misin, bilemiyorum[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 paladinin mount sistemi ranger ın weapon style sistemi familiar felan değişti.bazı featler değişti.büyülerde önemli değişiklikler var.vede wotc tüm kitapları artık 3,5 yaptığı için standart oldu[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 direk geç durduğun hata.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Monk hala buglı o karekter tam hile karekteri bide rogue ların işi bitmiş hide sistemi tamamıyle değişmiş onun dışında güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 monkun bug'ı nedir allasen? bazen diyolar monk çok fena dövüyo falan diye ama ben görmedim daha dövebilen monk... benim bi pasifist monkum vardı sadece. direk hileli diyebileceğin bi karakter. ama onun bug'ı da wov of povertyden geliyodu :D[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 asıl monk dayak yemeye mahkum ??? nedir ac olayı ya? yerlerde sürünüyor.masaüstünde öyle abartı wisdom olmadığı için aywayı yiyenzi.ayrıca attack bonuslarıda düşük? ayrıca tokatla ejder alabilirmisin?? :P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bir efsane vardırki 20 level bir monk 1 turda en yakın şehre gidip yardım çağırıp geri dönmüştür :p şehrin mesafesi bilinmemektedir :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 oeh diyorum .hadi planeshift felan neysede yuh yani[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 bi monk yarattım half celistal ...tanrıları tokatlıyabilecek kıvama gelir yakında...monkları doğru featlerle donatırsanız dövemeyeceği şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 monk candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 benimki shade monk idi bir turda baatezu almıştım.(tamam levelı 14 idi)[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 monk kraldır.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hepsi mantıkta aynı ama önemli olan player ve oynatma şekli.Monkun bi suru özelliği var.Öbür karakterlerin de kendi bonusları sonuçta hepsi dengeli yapılıyor.Yalnız high levelarda spellcasterlar biraz kopuyor.3,5ta biraz spell'leri kurcalamışlar ama hala yuksek levelda fark oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 aslında clericleri biraz ezmişler (büyülerini) su stat arttırma büyüleri SAAT en dakikaya düşmüş. eskiden basardın günün başında akşama kadar giderdi.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 o zaman o buyuleri çekerdik,gerekli armor weapon buyulerini de çekerdik oyle butun gun tank gibi dolaşırdık.Savaş zamanı da divine power çekip fighter base atağıyla girişirdik millete.Hem doverdik hem de kendimizi iyileştirirdik.Şu anda biraz daha dengeli geldi bana.Hele bi HARM vardı ki evlere şenlikti o zamanlar.Adama dokun d4 hp'si kalsın çok güçlüydü gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ya o diil de ben haste'e yanıyorum. hasta bi büyüydü eskiden. şindi bi halta yaramıyo. ancak fighter-wizard falan olursan kendine yapıyosun yoksa allylarına atmak için alıyosun. ona da partinin fighter'ı yalvarırsa... bi de başta shapeshift deli olmuştu. sonradan 20 hd sınırı getirmişler. ağlıyorum resmen :( neyse ki hala templateler var :D neyse boşverin beni devam edin siz...[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Sonunda paketlerim geldi, 3,5 gift set şeklinde aldım DM guide, Monster Manual ve PHB. Yavaşça okumaya başlayalım, farkları görelim. yazmış olduğunuz cevaplar için herkese çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar