Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apo haini ile ne görüştüğünü,neden görüştüğünü yazmış

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Aket-Atum said:

GodBlessStoya said:

Gel geç karşıma göstereyim gay miyim değil miyim,klavye bebeliği yapma

Şu cümlede mantıken hatalı birşeyler var gibi geldi ama saat de 4:26

düşene bir de ben vurayımcılık olacak ama
güç = erkeklik onun mantığında, bu yüzden "shred as fag" takılıyo. compensating yani.
Sosyal ağlarda paylaş

pkk kürt propagandacısı da oldum ya, helal.
kürtlerin ortalama çocuk sayısının 5-10 olduğunu ve bunu aralarında desteklediklerini bilmiyorsun herhalde.

KuddusiMavra said:

Trias said:

apo hakkında yorum yaparken bdp nin apo nun partisi olduğunu, seçimlerde 2.5m oy aldığını, bu 2.5 m oyun 2025-2030 arasında 20m e yaklaşacağını unutmayalım.

tayyip boşu boşuna en az 3 çocuk diye bağırmıyor.

3 satırda nasıl hem bilinçli ya da bilinçsiz kürtçü-pkk propagandası yapılır ve hem de nasıl akp-sultan yalakalığı yapılır'a çok güzel örnek olmuş. yalnız hesap bilmemek kötü bir şey. şu an 2013'teyiz.2 sene önceki seçimlerde 2,5 milyon oy alan adamlar 14 sene sonra nasıl 20 milyon oy alacaklar? o zaman şu an 10 milyona yakın oy alan CHP 80 milyon oy mu alacak? Pardon,onlar çok çocuk sahibi değil,özür dilerim. Yani 40 milyon civarı oy alacaklar. AKP'de herhalde 100 milyon oy alır, üstelik onlar sultanlarını dinleyip 3er,5er çoğalıyorlar. MHP'de 30 milyon oy alır bu hesapla. E benim İşçi Partisi'de 2025'te herhalde 5 milyona ulaşır. Lan sahi,bir de bu oy kullananların çocukları var. Nüfus demek ki 2025'te 300 milyon oluyor Türkiye'de. Enteresan...
Tabi ya, bu nedenle sultanımız en az 3 çocuk yapın diyor, ne kadar aptalım?!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

apo hakkında yorum yaparken bdp nin apo nun partisi olduğunu, seçimlerde 2.5m oy aldığını, bu 2.5 m oyun 2025-2030 arasında 20m e yaklaşacağını unutmayalım.

tayyip boşu boşuna en az 3 çocuk diye bağırmıyor.

sunu akp/tayyip vizyonsuzluğu, sıcak parayla çalışan balon ekonomimize ucuz,yeni ve genç iş gücü ve daha eklenebilecek 4-5 bağlam yerine, omg omg bdp seçmenleri cok ürüyor onlara yetişmemiz bağlamında yorumlaman beni benden aldı.

öte yandan cetintaş bunu nasıl kürtçülüğe bağladı onu hiç anlamadım.

hoş öte yandan 12 saat yoldan geldim yorgunlukta olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...