Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 18. Hafta | Fenerbahçe - Sanica Boru Elazığspor | 20.01.2013 @19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Semih'i bir kere daha taktir ettim. Adamı harcamak için herşeyi denedi Fenerbahçe adam inançla devam etti top oynamaya helal olsun. Keşke sözleşmesi biterken zamanında gidip kurtarsaydı kendini.
Mesaj tarihi:
Kaç maç arka arkaya oynattın ilk 11?

Bir de adam net tek forvet değil yani, yanına sow gibi adam koyucaksın akıcaklar ortamlara beraberce. Aslında en çok seven Alex yaktı biraz da Semih'i.
Mesaj tarihi:
Lan semih'ten doğru düzgün yedek bile olmaz, ne ilk 11'i.

Türkiye kupası maçlarının adamı semih. Çapı ne çizgisi ne. Semihi oturtup loca gibi maç izleticeğine al alt yapıdan bi çocuk oturt, o kadar izlesin daha iyi oynar semihten çıkıp.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Lan semih'ten doğru düzgün yedek bile olmaz, ne ilk 11'i.

Türkiye kupası maçlarının adamı semih. Çapı ne çizgisi ne. Semihi oturtup loca gibi maç izleticeğine al alt yapıdan bi çocuk oturt, o kadar izlesin daha iyi oynar semihten çıkıp.

Macı ızluon mu
Mesaj tarihi:
Semih 20 dakkanın adamı abi, ful oynadığı maçlarda 60 65te bitiyor. Ya ikinci yarı alıcan son 20 25 dakka ya da ilk yarı oynatıyosan çıkarıcan ikinci yarı...
Mesaj tarihi:
@Tatar Ramazan

Bak yukarda da söyledim, Semih tek forvet oynayamıyor son 10 yılda hep Alex de olduğu için ilk 11 çıktığı maçlarda tek forvet çıkıyor adam, sonradan girince gol gerektiği için 2. forvet olarak giriyor.

Alex'in sakat/cezalı olduğu maçlarda onun yerine oynatıyorlardı mesela bi ara baya iyi maçlar çıkardı o maçlarda.

Neyse bence yazık oldu Semih'e daha dolu dolu bir kariyer yaşayabilirdi.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Yıllardır semihi izledim. 1 maçla semihi alex yapıcak değilim, izlesem nolur?

Futbolcuyu neye gore yargılıcaksın oynadıgı oyunu bılmıosan

İzle macı sora konusuruz
  • Yeni Oluştur...