valequenta Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 evlat sen de harbiden problem var ya. ahah. bu seviye olayi nedir? neye gore olcuyorsun? laf yetistiremeyince seviyesiz de gec, yeni bir paticik futbol bolumu gelenegi oldu. bosuna bastan yazmissin 2 sayfa once yazdiklarini. yine anlamsiz yine mantiksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 e sen fazla geldin bana dedin ? ben de o zaman senin anlıyacagin dilden anlatmaya calıstim. mantıksiz gelen kısmı ne, eger söylersen ben de kendi hatalarimi düzeltip mantıklı konusurum, soncuta gelip burda sacmalamak hoşuma gitmez.. takımlar 3günde 1 maci kaldiramiyor, bu yüzden beşiktaş gecen sene 2. yarida düşüş yaşadi,ptesi persembe cumartesi carsamba falan gibi oynamaktan dedim. ama bu sene sadece lig var elimizde o yüzden bu sezon 2.yari aynisi olmucak dedim.. burda sana mantıksız gelen ne var allah askına, ben mi baska yaziyorum sen mi baska okuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bir kere girisin "abi besiktasin oyunu ile gs nin oyununu kiyasla hersey ortada .d havalanmak degil gercekcilik" fail zaten. yani kusura bakma futboldan fazla cakmadigini gosteriyor, ya dea gereksiz fanatiklik yapmaya kasiyorsun. uzerine bir de 3 kulvarda basarili olabilen bir cok takim ornegi varken, basarisizliga yetoluktan ote sebepler bulmak mantikli degil. cok da uzatilacak bi konu degil, haftaya pazar biter hevesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 sen şimdi ilk yarida gs'nin beşiktaştan iyi oyun oynadiğini mi savundun az önce ? seagle da fernandesden iyi yabanci kayniyor demişti, sonra biz fanatik oluyoruz abi, hayat size güzel vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 birazda siz lider olun bakalım basın size saldırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 5-1 filan oluyomus abi mac, ozetleri izledimde. kasımpasa nası bi 5 kardeş vurmuş fena yani. 2 golde jeneriklik bu arada, muslera 1 ay kendine gelemez artık ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 yok ben eger ''beşiktaş'ın oyunu gs'den iyi'' diyerek fanatik oluyor ve futboldan anlamiyorsam, rıdvan dilmen,mekmet demirkol,şansal büyüka,markus merk,hakan şükür falan filan kimse futboldan anlamiyor ve hepsi beşiktaş fanatiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 rıdvan anlamıyo hakkaten ama. gördük yani teknik direktörlüğünü sudhsufasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 beşiktaş iyi top oynuyo bence bu arada ama yedirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 barnacle said: rıdvan anlamıyo hakkaten ama. gördük yani teknik direktörlüğünü sudhsufasda ahahah adam fener fanatikliği yapmadiğnda fena yorumcu degil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Aga bülent demirkol kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 serjuhan said: Aga bülent demirkol kim? düzelttm :D karışmiş araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 onlarin hicbiri besiktas gs'den iyi futbol oynuyor demiyor ki. basiktas'in maclari gs'den daha zevkli oluyor diye bir genel gorus var. ben de katiliyorum buna zaten. -- ayrica evet gayet tabi ki GS ligde en iyi futbol oynayan takim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 vazgeçtim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bu macı sırf fatih terimin egosu yuzunden kaybettik. Millet nasıl goremıyor bunu anlayamıyorum. Terim direk kovulmalı abicim daha oncesinde de aynı seylerı yaptı. Rezillik terimin planı. Ben istemessem hiç birşey olmaz mesajı veriyor. gsnın gelecegı cok kotu ya baskan gıdecek ya egoterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 lan aynı amirine atar yapmak için yaptığı işi bozan eleman gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Zegna said: 5-1 filan oluyomus abi mac, ozetleri izledimde. kasımpasa nası bi 5 kardeş vurmuş fena yani. 2 golde jeneriklik bu arada, muslera 1 ay kendine gelemez artık ahaha. abi benim bayadir dikkatimi cekiyor, muslera paso guzel gol yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ama hala terim tutuluyor bu ulkede nasıl gaz ıse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 adam 1.5 yılda takımı über seviye atlattı ama hala sırf mağlup olmamıza istinaden takımdan kov diyenler var, utanır insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 yoğğ artistlik yaptığı için kovdum yoksa ilk yarı da habire maç kaybediyorduk cl nasıl çıktığımız hala muamama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ama cidden bu maçın bu sonucun sebebi Terim'dir. Belli ki yine tatil havasında bi kamp dönemi geçirmişiz. Oyuncu değişiklikleri filan rezaletti. Yani başkana trip atcam diye Galatasaray'a zarar veriyor. Bu asık suratlar tripler devam edecekse ne kadar istemesem de Fatih Terim de görevden alınmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bir maç ne lan galatasaray mı buyuk fatih terim mi oyuncak mı bu. Ben yeniliyiğmde unal basgan ebesininkini gorsun kafasında adam daha once 50 kere yaptı koyun musunuz olm.akp ye oy verenlerde bole ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 şınayder gelecek dertler bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Aykut Aykut diye koca yarım sezonu yediniz. Aynaya bakmak için Kasımpaşa mı lazımdı.. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Olay maç değil. Hatta şöyle diyim kaybedilen puan umrumda değil. Ama kenarda sürekli somurtan trip atan laf sokan bir hocayla olmaz, bu ruhsuz oyunla olmaz. Eee bunlar da teknik ekibin sorunları ve sorumluluk tabi ki Terim ve ekibinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar