Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 18. Hafta: Kasımpaşa - Galatasaray (18.01.2013 / 20.00)

BlueDreams

Öne çıkan mesajlar

e sen fazla geldin bana dedin ?

ben de o zaman senin anlıyacagin dilden anlatmaya calıstim. mantıksiz gelen kısmı ne, eger söylersen ben de kendi hatalarimi düzeltip mantıklı konusurum, soncuta gelip burda sacmalamak hoşuma gitmez..

takımlar 3günde 1 maci kaldiramiyor, bu yüzden beşiktaş gecen sene 2. yarida düşüş yaşadi,ptesi persembe cumartesi carsamba falan gibi oynamaktan dedim. ama bu sene sadece lig var elimizde o yüzden bu sezon 2.yari aynisi olmucak dedim..

burda sana mantıksız gelen ne var allah askına, ben mi baska yaziyorum sen mi baska okuyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere girisin "abi besiktasin oyunu ile gs nin oyununu kiyasla hersey ortada .d havalanmak degil gercekcilik" fail zaten. yani kusura bakma futboldan fazla cakmadigini gosteriyor, ya dea gereksiz fanatiklik yapmaya kasiyorsun.

uzerine bir de 3 kulvarda basarili olabilen bir cok takim ornegi varken, basarisizliga yetoluktan ote sebepler bulmak mantikli degil.

cok da uzatilacak bi konu degil, haftaya pazar biter hevesiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu macı sırf fatih terimin egosu yuzunden kaybettik. Millet nasıl goremıyor bunu anlayamıyorum. Terim direk kovulmalı abicim daha oncesinde de aynı seylerı yaptı. Rezillik terimin planı. Ben istemessem hiç birşey olmaz mesajı veriyor. gsnın gelecegı cok kotu ya baskan gıdecek ya egoterim
Sosyal ağlarda paylaş

Ama cidden bu maçın bu sonucun sebebi Terim'dir. Belli ki yine tatil havasında bi kamp dönemi geçirmişiz. Oyuncu değişiklikleri filan rezaletti. Yani başkana trip atcam diye Galatasaray'a zarar veriyor. Bu asık suratlar tripler devam edecekse ne kadar istemesem de Fatih Terim de görevden alınmalıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...