yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 MMO'ya mı açsam yoksa Bilgisayar Oyunları mı, Konu Dışı mı derken burada karar kıldım. Mod arkadaşlar yeri değiştirebilir bittabi neresi uygunsa. CryTek 20 milyon Euro yatırım ve 150 kişilik ofis hedefiyle, Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanının katılımıyla Türkiye bürosunun lansmanını yaptı. Hayırlara vesile olsun diyorum ve sözü bakanımıza bırakıyorum; "Biz yer altı kaynakları olan bir ülke değiliz, ucuz hammaddesi olan bir ülke de değiliz, başkalarına satacak kaynaklarımız yok, dolayısıyla bizim en büyük sermayemiz mevcut insan potansiyelidir. Yazılım sektörü çok farklı bir sektör, insandan örnek vereceğim. İnsanın kolu hareket ediyor, istemli ya da istem dışı, bir şey tutuyor, bir şey yapıyor, ama bunu yapmak için başka şeylere de ihtiyacı var, beyinden gelen bir komuta ihtiyacı var, sinir sisteminin çalışmasına ihtiyacı var. Yani o kolun çalışmasının ardında beyin var. Yazılım sektörü de böyle işte, başarının arkasında aslında başka bir kurucu var; akıl." Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Bu arada genel olarak bilinen bir hatayı değiştirmek istiyorum, firmanın adı CryTek değil Crytek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 TaMam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 olDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 p0s† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Game development kısmı icin adam alacaklar mı? Yoksa gm, forum moderatoru, çevirmen, tester filan mı alacklar bu onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Ben işe girmeden önce yapsaydılar ya şu işi. Zorlardım azim ederdim girerdim halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Biz nasil yer alti kaynaklari olan bir ulke degiliz? Oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 BOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 şunu da demiş, twitter'dan levent pekcan yazmıştı: "çok fazla çocuğumuz var, o yüzden oyun için doğur ülkeyiz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 çocuklar eskisi gibi sokağa çıkmıyor varsa yoksa bilgisayar, başından kalkmıyorlar bütün gün biz nerede oyun oynuycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 http://www.crytek.com/career/offers/overview/istanbul Beyler 26 yaşıma girdim artık stajyer dedirtmem kendime, çok iyi kod yazarım desem oyun programcısı olarak alırlar mı la, çabuk öğrenirim ha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 beta tester alıyolar mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 finans bölümü hmmmmmm sadşlsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 cryengine ile çalışmış olanlar yaşadı direk iş imkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bakan yine saçmalamış ya, ülkemizde çocuk çok o yüzden iyi oldu bu falan diye abuk subuk söylemlere girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Torrent çocuğu geneli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Bizim bakanların her biri de benzetme yapma hastası, işin garibi benzetmeleri de saçma sapan oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 yalnız bu iyi bir haber ya. yazılım sektörü adına sevindim. ofis mea bölgesinin merkezi niteliğinde olacakmış, doğrudan oyun üreteceklerini sanmıyorum ama en azından alanında yetkin, global bir oyun firmasının yatırım yapması, gelecek için de umutlandırıyor. http://www.webrazzi.com/2013/01/17/crytek-istanbul-ofisini-aciyor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 daha çok qa işi olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 iş pozisyonlarına baktım.. finans bölümüne adam aramıyorlarmış ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 pazarlama ve dağıtım yapmayacaklar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 BabacumMostors said: iş pozisyonlarına baktım.. finans bölümüne adam aramıyorlarmış ya :/ nerede ilan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 BabacumMostors said: iş pozisyonlarına baktım.. finans bölümüne adam aramıyorlarmış ya :/ yahu sigortacı değil miydin sen :D çek elini alanımdan!! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar