Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CryTek Türkiye'de işe başladı..


yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

MMO'ya mı açsam yoksa Bilgisayar Oyunları mı, Konu Dışı mı derken burada karar kıldım. Mod arkadaşlar yeri değiştirebilir bittabi neresi uygunsa.

CryTek 20 milyon Euro yatırım ve 150 kişilik ofis hedefiyle, Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanının katılımıyla Türkiye bürosunun lansmanını yaptı. Hayırlara vesile olsun diyorum ve sözü bakanımıza bırakıyorum;

"Biz yer altı kaynakları olan bir ülke değiliz, ucuz hammaddesi olan bir ülke de değiliz, başkalarına satacak kaynaklarımız yok, dolayısıyla bizim en büyük sermayemiz mevcut insan potansiyelidir.

Yazılım sektörü çok farklı bir sektör, insandan örnek vereceğim. İnsanın kolu hareket ediyor, istemli ya da istem dışı, bir şey tutuyor, bir şey yapıyor, ama bunu yapmak için başka şeylere de ihtiyacı var, beyinden gelen bir komuta ihtiyacı var, sinir sisteminin çalışmasına ihtiyacı var. Yani o kolun çalışmasının ardında beyin var. Yazılım sektörü de böyle işte, başarının arkasında aslında başka bir kurucu var; akıl."


Link
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bu iyi bir haber ya. yazılım sektörü adına sevindim. ofis mea bölgesinin merkezi niteliğinde olacakmış, doğrudan oyun üreteceklerini sanmıyorum ama en azından alanında yetkin, global bir oyun firmasının yatırım yapması, gelecek için de umutlandırıyor.

http://www.webrazzi.com/2013/01/17/crytek-istanbul-ofisini-aciyor/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...