Sufi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 2 sezonu devirmiş şu an 3. sezonda olan bir dizi. downloadını bitirdim bu hafta seyretmeye başlıycam. başlamadan önce patiden konusuna bakayım dedim hayrettir açılmamış. böyle succubuslu erinyesli bol iblisli envai çeşit fantastik ögeli bir dizinin burada seyircisi olmaması tuhaf. belki kimsenin haberi yoktur diye ben açayım dedim. henüz seyretmeye başlamadığım için fazla yorum yapamıycam iyi midir kötü müdür artık şans. kanada yapımıymış.lost girl - imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 iblis miblis varsa izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kiz var, sen izleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 kendi içinde tutarlı dizi. hikayesi, supernaturallar filan alışıgelmiş değil hiç. garipseyebiliyorsun başta ama sonra fena değil. eğlencelik işte. kız mız var. yaratık vs var. 2. sezonu güzeldi mesela. 3. sezon 2 bölüm çıktı daha meh ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 izleyip silmelik bi dizi. Merlin'nin kurgusu felan daha iyidi. Hatta şöyle diyim kadınlar için yapılmış fantastik dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 İzleyecek dizi bulamayınca bir taraftan iş yaparken, yemek yerken vs. izlenen dizilerden. Yeni sezona geçtim şimdi, gereksiz ama hadi spoiler olmasın sırf konuyu bağlayabilmek için maymunumsu kokuyu alınca patlama tehlikesi olan bebek yaratık saçmalamışlar, çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar