Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 niyeyse şu geldi akloma http://www.youtube.com/watch?v=oKRvuh9mfYA
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben game of thrones kitabından bi spoiler çakayım da bi başlığa ....
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 O ölmeseydi belki biz olmazdık paticik..
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 daha öncesinde renly ile evlendirilen margaery tyrell bu kez joffrey baratheon ile evlendirilir. evlilik şölenlerinde joffrey baratheon petyr baelish tarafından zehirlenerek öldürülür. suç tyrion lannister'in üzerine atılır. cersei tamamen tyrion'u suçlar. tyrion ölüme mahkum edilmişken varys onu kaçırır. jamie lannister yardım eder. tyrion kaçarken tywinn lannister'in odasına giderek tüm geçmişinin verdiği hırsla tywinn lannister'i bağırsaklarından bir okla vurarak öldürür ve daenerys targaryen'in yanına gitmek amacıyla kaçar. tahta tommen baratheon geçer.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 dinle bile aram nasıl belli namaz bile yazamıyorum
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ilk okulda zorla ezberledigim tüm dua ve sureleri hatirladigimi farkettim.
Öne çıkan mesajlar