-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi çok kısa bir şey soracağım, hukuki konu + vergi birleşince benim kafa çalışmıyor. Şimdi allah korusun anneyi babayı kaybetsek borca mı giriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Allah vergisi ne zaman gelecek acaba kelimeoyunlarıkelimeoyunlarıkelimeoyunlarıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Aket-Atum said: abi çok kısa bir şey soracağım, hukuki konu + vergi birleşince benim kafa çalışmıyor. Şimdi allah korusun anneyi babayı kaybetsek borca mı giriyoruz? Yok onlardan kalan malı sattığında %15-35 arası vergi ödüyorsun sattığın mirasın gelirinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bu herifler sapıttı artık. Her sıçtığınızda bok başına vergi vereceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Mırasın vergısı nedır ya essolusu.Benim miras biraktıgım ev, arsa vs cocuguma gecince vergi, onun cocuguna geçince yine vergi oh ne güzel iş valla. %50 nin gtune iyice girsin şu seçime kadar , acıdan fikirleri degisir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar