Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 En son thread aylar öncesine aitmiş. Harlayayım; Monitör almayı düşünüyorum. Genellikle oyun için kullanacağım ama 24" mi 27" mi alayım emin olamıyorum. 22" den 27" geçişi boynumun tutulması ve gözlerimin yuvalarından fırlamasına sebep verir mi emin değilim. Öte yandan 27" 1080p olduğu sürece 24" e kıyasla çok büyük avantaja sahip değil şeklinde yorumlar da okudum. Ne yapsam; 24" ile yetinsem mi yoksa 27" lere mi koşsam? Bütçe 1000 civarında, zorlayarak 1250 bandına dahi çekilebilir. Önerileriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 valla bence 27" al kesinlikle pişman olmazsın eğer yer sıkıntısı yoksa hatta mümkünse oyun içinse özellikle 120Hz olsun. 3D de olsa iyi olur, o kadar para vermeye niyetliysen. 1440 kullanmadım ama 1080p performansı bence çok iyi. bende samsung 27A950 monitör var mükemmel birşey. daha bir aylık, 900 e bulmuştum sıfır gibiydi. 1000 lira altına bulmak çok zor şuan. vatanda indirimde 1270 gibi bişeydi ama o paraya da değer. bence bu monitörü al. 1440'lük dell'ler dışında piyasada daha iyi ve sorunsuz backlight vs. mönitör yok. örn: bundan daha pahalı asus VG278H'de şöyle bir backlight sorunu oluşabiliyor. http://cdn.overclock.net/e/e9/e9cf67e0_bad2002.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 tek onerim var sana bu konuda kac aydir almak istiyorum ama param yok http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/viewsonic-vx2753mh-led-27-vx2753mh-led-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58212 indirimde 800 falan dusuyor fiyati bir kere alet 1 ms oyunalr icin falan super. kendi uzerinde hoperlor bulunmasida guzel. istersen biraz arastir netten hakkinda yazilanlari oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bu 27A950'de gözüm vardı zaten. Tasarım olarak ve Samsung olması sebebiyle temel olarak. Ama işte PC oyunculuğu için, ekrana o kadar yakın mesafeden 27" girmek 1080p'de saçma mı, bilmiyorum. Fiyat olarak sıkıntı yok zaten ama işte emin olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 SenariouS said: tek onerim var sana bu konuda kac aydir almak istiyorum ama param yok http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/viewsonic-vx2753mh-led-27-vx2753mh-led-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58212 indirimde 800 falan dusuyor fiyati bir kere alet 1 ms oyunalr icin falan super. kendi uzerinde hoperlor bulunmasida guzel. istersen biraz arastir netten hakkinda yazilanlari oku Viewsonic bir kaç sene öncesinin torba markasıydı direkt, şu an durumları nasıl, panellerin falan? Bir de şu an hala Samsung kullanıyorum (4-5 senelik 226bw) ve Samsung servisi beni çok mutlu etmişti. Aynı servis hizmetini Viewsonic sağlar mı bilmiyorum. Şöyle de bir şey var sanırım (guru citation needed) zaten şu an kullanmakta olduğumuz bütün kablolar sebebiyle default 4-5 ms input lag olduğu, 2 ms 1 ms gibi ibarelerin marketing stratejisi olduğu söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 o 1ms olayına ben inanmıyorum şahsen ve dediğin gibi olduğunu düşünüyorum. 120hz olup olmaması daha önemli. BenQ'nun 24" lik 120hz monitörleri var onlarda çok iyidir eğer ekran boyutunu sorun yapıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Yapmalı mıyım? 27" nasıl bir deneyim sunuyor oyunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Genelde netten moba oynayan birisiyim. 15.6" Laptoptan oynuyorum çoğunlukla. Geçen internet kafeye gidelim dedik arkadaşlarla beraber oynayalım diye. 23 ya da 24" ekranlar vardı. Minimap'i kontrol edeyim derken ekranın ortasında neler olduğunu göremiyordum resmen. Moba oynamayı denememiştim hiç büyük ekranda, garip geldi bana. 24" ekranda böyle olduysam 27" düşünemiyorum bile sdf. Ama bazı oyunlarda da olmadı mı olmuyor. Alışkanlık meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kanal d doktorum programında göz prof u bir açıklama yapmıştı, sürekli monitor başında çalışanlar için 23 den yukarsı göz için zararlı diye, başımız sabitken göz bebeklerinin sürekli sağ sol alt üst köşelere bakması için yaptığı hareketler zararlıymış filan diye, aradım link ekliyim diye bulamadım neyse bi fikir verir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 120hz monitörler nerede abi sene 2013 oldu hala 3 tane 23-24luk tn panel 1000+ lira monitörler var. benq 2420 fena deil gibi dursa da 1k gömmek hiç mantıklı gelmiyor. öte yandan 120hz in verdiği haz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar