Uzun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Merhaba arkadaşlar, Ben Türkiye'de mimarlık yüksek lisans başvuru yaptım ve haliyle bir mülakata gireceğim. Benim öğrenmek istediğim; daha önce bu tip bir mülakata giren varsa, mülakatta dikkat edilmesi gereken hususlar, sorulabilecek sorular hakkında önerilerinizdir. Tüm bilgileriniz bana lazım, lütfen acil yardım. Yaşar üniversitesi Yüksek Mimarlık Mülakatı'na gireceğim. Ben mimarlık lisansımı Litvanya'da tamamen ingilizce eğitimle tamamladım.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 adam google translate ile okul bitirmiş
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 flashlight garden player güiza cried after a supporter kissed bekir passionately
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kolon, kiris, duvar bunlari bil yeter.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yaşardan mimarlık mezunu olucam öbür ay. master konusunu bilmiyorum ama girersen hocalar hakkında bilgi verebilirim ya da mülakata gireceğin hocaları biliyosan hocaların hoşuna gidecek şeyler söylerim belki :P
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ayrıca üniversiteme laf etmeyin olum. daha doğrusu diğer bölümleri bilmem ama bizim bölümün çoğu hocası gayet esaslı insanlardı.
chrome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yaşar mimarlık iyi. gitmişken enerji sistemleri mühendisliği bölümünden de ders al. mülaktta da öyle zorlamazlar merak etme. hocaların yazdığı makaleleri son tez çalışmalarını falan bir oku. ilgilendikleri yada ilgilenebilecekleri alanlar hakkında çalışacağından bahset eğer illa memnun olmalarını istiyorsan.
Öne çıkan mesajlar