Uzun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Merhaba arkadaşlar, Ben Türkiye'de mimarlık yüksek lisans başvuru yaptım ve haliyle bir mülakata gireceğim. Benim öğrenmek istediğim; daha önce bu tip bir mülakata giren varsa, mülakatta dikkat edilmesi gereken hususlar, sorulabilecek sorular hakkında önerilerinizdir. Tüm bilgileriniz bana lazım, lütfen acil yardım. Yaşar üniversitesi Yüksek Mimarlık Mülakatı'na gireceğim. Ben mimarlık lisansımı Litvanya'da tamamen ingilizce eğitimle tamamladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 selam naber de yaşar üniversitesi ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antennas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Translate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 adam google translate ile okul bitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 flashlight garden player güiza cried after a supporter kissed bekir passionately Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kolon, kiris, duvar bunlari bil yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yaşardan mimarlık mezunu olucam öbür ay. master konusunu bilmiyorum ama girersen hocalar hakkında bilgi verebilirim ya da mülakata gireceğin hocaları biliyosan hocaların hoşuna gidecek şeyler söylerim belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ayrıca üniversiteme laf etmeyin olum. daha doğrusu diğer bölümleri bilmem ama bizim bölümün çoğu hocası gayet esaslı insanlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yaşar mimarlık iyi. gitmişken enerji sistemleri mühendisliği bölümünden de ders al. mülaktta da öyle zorlamazlar merak etme. hocaların yazdığı makaleleri son tez çalışmalarını falan bir oku. ilgilendikleri yada ilgilenebilecekleri alanlar hakkında çalışacağından bahset eğer illa memnun olmalarını istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar