Predator Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Harddisk değiştiricem laptopın, dolayısıyla sıfır win 7 kurucam. Hatırladığım kadarıyla updateler gereksiz uzun sürüyor sürekli yüklemece, windowsu resetlemece falan. Gerçi şu kısımdan emin değilim sıfırdan kurunca eski updateler önce kurulup üzerine yeniler mi geliyor yoksa windows update gerekli algılamayı yapıp en son updateleri hızlıca kurup makinayı adam ediyor mu? Windows Updates Downloader gibi programlar var ama bilmiyorum ne kadar işe yarıyorlar kullanan var mı? Win 7 service pack 1 şeklinde iso indirip öyle kursam değişen birşey olur mu? Son olarak tamamen patchledikten sonra bu sefer yedek alıyım diyorum bunu nasıl yapabilirim, nLite adında bir programdan bahsediliyor bu işi mi görür mü kullanımı basit mi nedir ne değildir ? (kafalar karışık) Şu update meselesi gözümde büyüdüğünden eski amd2 makinada diablo 3 oynuyorum 5 fps, allahını seven üzerime fps,yardım ne varsa atsın da şu updateleri yapıp insan gibi laptopta oynıyayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 win7'yi kur, o gerekeni yapsin. max 1 saat falan sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 windows update her şeyi hallediyor en son tek restartta halloluyor. her şey en dumbed down düzeye geldi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 duygularımla oynadınız lan kurdum 7 yi, saatlerdir update indiriyor kuruyor reset istiyor su istiyor sevgi istiyor derdi bitmiyor :( 4. mü 5. mi ne restartı attı şu an win 7 service pack 1 i çekiyor sonrasında daha neler var kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 aynen bende geçen cuma akşamı format attım. daha dün bitti update'ler. indir indir bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 of abi naptiniz. digitalriver dan sp1 li iso yu ceksenize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 aynen 2012 july updateli isolar falan var. windows 7 TR için bile bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar