Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 su, kola, kahve, öroyin falan içerken bazen sakarlık yaparız boğazımıza kaçar hani işte nolur öyle olunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 nefes borusu diye bişi var ya. bi de yemek borusu var. birinden biri açıkken diğeri kapalı oluyo. ama arada o kapak sızdırırsa içtiğin şeyi nefes boruna işte ozmn boğazıma kaçtı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 cigerine gider. cigerin su dolar. cigerine hava girmez. cigerine hava girmezse, vücudunun degisik yerlerine oksijen gitmez. vücudundaki hücrelere oksijen gitmezse hücreler besin yakamaz. hücrelerin şişer, patlar. belli miktarda hücren ölürse, sen de ölürsün. allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 nefes boruna pirinç tanesi bile giderse ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ölürsün kardeşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 böyle mükemmel bir nefes borusu kendi kendine varolmuş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 az önce kahve kaçtı mesela boğazıma baya ciğerime filan da gitti hafiften tıkandım hatta AMA ÖLMÜYORUM ANSIL OLUYO KAHVE Mİ SOLUYORUM ŞİMDİ BEN YOKSA BEN WATERWORLD'DEKİ KEVIN COSTNER MIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 windpipeın ortalama genişliği 1.9cm olduğuna göre, bundan daha büyük birşey kaçarsa gg. ama mesela pirinç bişe kaçtı noluyo bilmiyorum akciğere gidince orda mı kalıo 20 sene. normalde böle bişi olunca öksürme gelmesi lazım reflex olarak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Saeros said: az önce kahve kaçtı mesela boğazıma baya ciğerime filan da gitti hafiften tıkandım hatta AMA ÖLMÜYORUM ANSIL OLUYO KAHVE Mİ SOLUYORUM ŞİMDİ BEN YOKSA BEN WATERWORLD'DEKİ KEVIN COSTNER MIYIM hamsi adammmmmm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Nefes borusunda tüyler var. Tüy gibi yapılar işte tüy dediğim. Onlar sürekli yukarı doğru çalışıyor galiba. Bide mukoza var zaten, gelen yapışsın aşağı inmesin hemen, öksürük ve tüy hareketleriyle atalım diye. Sıvı zaten ciğere gidemeden öksürüyosun ediyosun. Bi çoğu nefen boruna bile girmiyor tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Norak said: ama mesela pirinç bişe kaçtı noluyo bilmiyorum akciğere gidince orda mı kalıo 20 sene. normalde böle bişi olunca öksürme gelmesi lazım reflex olarak zaten. pirinç kolay eriyen birşey, muhtemelen vücut üstesinden geliyordur onun. eritemediği şeyler de kist oluyor işte. bildiğin kesenin içine koyuyor eritemediği şeyi, paket yapıp kenara ayırıyor. bu arada tabii enfeksiyon falan kaparsan gg oluyorsun. çünkü gene bildiğim kadarıyla akciğerin içinde oluşan bu tip yaralar çok çabuk ölüme neden oluyor. ameliyatlardan 12 saat önce yeme içme yasağının sebebi bu. yutma refleksinin zayıf olduğu bir zamanda mideyi boş tutmak. gerçi bu sadece mide asidi ile de ilgili olabilir. 155'i arayıp doktor çağırın, ona soralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 155'i aramayın, nezarette bir gece harcamayalım. kaçtı ambulans? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mandalina Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 11818 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mandalina Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 trafik kazasında falan en yakındaki adam olsan şişe şişe içicez demekki avustralya şaraplarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Norak said: ama mesela pirinç bişe kaçtı noluyo bilmiyorum akciğere gidince orda mı kalıo 20 sene. normalde böle bişi olunca öksürme gelmesi lazım reflex olarak zaten. soluk borusunu tamamen tıkarsa öksüremezsin, ya akciğere basınç yaparak ya da sırtına vurarak geri çıkartman gerekir. veya akciğerin iki tarafından birine gidene kadar aşağı zorlamak gerekir. akciğere gittikten sonra da orda kalırsa kist vs. oluşur, sıkıntı.. hastaneye gitmek lazım. alırlar onu ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 biri diyaframdan sıkıp sırtına pat küt vuracak, katı bir cisim soluk borunu tıkadığında. Öksüremezsin çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bu yaşıma kadar 2 kere bu şekilde ölüm tehlikesi atlattım ikisindede aha bu sefer öldüm dedim ölüm nasıl oluyormuş şuan anlıyorum dedim fakat üstün çabam sonucunda çıkarabildim şimdi o boğazıma takılan şeyin tekini ağzıma dahi koymuyorum diğerini ise yersen çok sakin ve yavaş yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 arada bir suda boğulup ciğerleri içerden temizlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar