Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"boğazıma kaçtı"

Saeros

Öne çıkan mesajlar

cigerine gider. cigerin su dolar. cigerine hava girmez. cigerine hava girmezse, vücudunun degisik yerlerine oksijen gitmez. vücudundaki hücrelere oksijen gitmezse hücreler besin yakamaz. hücrelerin şişer, patlar. belli miktarda hücren ölürse, sen de ölürsün.

allah rahmet eylesin
Sosyal ağlarda paylaş

Nefes borusunda tüyler var. Tüy gibi yapılar işte tüy dediğim. Onlar sürekli yukarı doğru çalışıyor galiba. Bide mukoza var zaten, gelen yapışsın aşağı inmesin hemen, öksürük ve tüy hareketleriyle atalım diye.

Sıvı zaten ciğere gidemeden öksürüyosun ediyosun. Bi çoğu nefen boruna bile girmiyor tam olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

ama mesela pirinç bişe kaçtı noluyo bilmiyorum akciğere gidince orda mı kalıo 20 sene.

normalde böle bişi olunca öksürme gelmesi lazım reflex olarak zaten.

pirinç kolay eriyen birşey, muhtemelen vücut üstesinden geliyordur onun. eritemediği şeyler de kist oluyor işte. bildiğin kesenin içine koyuyor eritemediği şeyi, paket yapıp kenara ayırıyor.

bu arada tabii enfeksiyon falan kaparsan gg oluyorsun. çünkü gene bildiğim kadarıyla akciğerin içinde oluşan bu tip yaralar çok çabuk ölüme neden oluyor. ameliyatlardan 12 saat önce yeme içme yasağının sebebi bu. yutma refleksinin zayıf olduğu bir zamanda mideyi boş tutmak. gerçi bu sadece mide asidi ile de ilgili olabilir.

155'i arayıp doktor çağırın, ona soralım.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

ama mesela pirinç bişe kaçtı noluyo bilmiyorum akciğere gidince orda mı kalıo 20 sene.

normalde böle bişi olunca öksürme gelmesi lazım reflex olarak zaten.

soluk borusunu tamamen tıkarsa öksüremezsin, ya akciğere basınç yaparak ya da sırtına vurarak geri çıkartman gerekir. veya akciğerin iki tarafından birine gidene kadar aşağı zorlamak gerekir.

akciğere gittikten sonra da orda kalırsa kist vs. oluşur, sıkıntı.. hastaneye gitmek lazım. alırlar onu ordan
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
bu yaşıma kadar 2 kere bu şekilde ölüm tehlikesi atlattım ikisindede aha bu sefer öldüm dedim
ölüm nasıl oluyormuş şuan anlıyorum dedim
fakat üstün çabam sonucunda çıkarabildim
şimdi o boğazıma takılan şeyin tekini ağzıma dahi koymuyorum diğerini ise yersen çok sakin ve yavaş yiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...