Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mercedes cla 220 cdi

Cipetpet

Öne çıkan mesajlar

Başarılı bir calışma bence. Fiyatı ne olur acep? Eğer A class düzeyinde fiyatlandirilirsa yok satar. A'nın sedan versiyonu ama bi karakteri var bence. Direkt A sedan demek zor. Bu da onden cekisliyse mb icin bir ilk olmalı. Daha once onden cekisli sedan yapmadılar galiba. Ben ön koltuk kafalıklarını A'da da beğenmemiştim. Arka koltukları cok kapatıyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

ne zamandan beri trim ve engine level a gore araba cikiyor.

cikan araba CLA , 220 cdi motoru.

Alete gelince ;

Ici tamamen A klasse nin aynisi (kotu bisey degil, ama beklenmedik bisey) cok garip oranlar var aletin genelinde, havalandirmalar, stoplar farlar vs cok daha buyuk bir araca aitmis gibi igreti duruyor. Genel olarak hacimli gozukmek icin boyle bi iluzyona gitmisler. Mercedes in suregelen kimlik degisiminin gittigi yanlis yonun en guzel belirtisi.
Yas takintisina girmis pembe polo yaka tshirtlu zengin is adami.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben pek beğenmedim, hangi sınıfa oturtulduğunu da anlamadım.

Boyutlarına bakarsak C180 gibi görünüyor. Bu bağlamda acaba C serisinin yeni kasası olarak mı gelecek sorusunu çağrıştırdı. Ancak aracın içine ve ön tasarımına bakarsak bildiğin A serisinin Symbol versiyonu gibi olmuş. Model koduna bakarsak da CLS'ye çağrışım yapıyor ki acaba küçük bir 4 kapılı Coupe modeli mi diye düşündüm ama bu sefer de aracın formu basık olması gerekirken, aksine yüksek görünüyor.

Özetle anlamadım ne maksatla, hangi segmente, hangi pazar ihtiyacına göre üretilmiş olduğunu. Seçilen lansman rengi de çok çirkin kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Abiler ablalar... bu aracın boyutu nedir? Video'dan anlayamadım hangi sınıfa sokacağımı ve bu karmaşa güzel özetlenmiş önceki mesajlarda.

CLS tarzı bir yapı var gibi algılıyorum ama cam oranları gariplik duygusu veriyor. İçinde ise ortadaki 3 adet havalandırma çöldeki kaktüsler gibi eblek duruyor. O noktayı/alanı dolduramamış. Daha tok bir his verebilirlerdi.

Şimdi bunun rakibi A3 sedan mı?

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...