Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 http://kotaku.com/ghost-in-the-shells-product-placement-pisses-me-off-605995887 motoko maykrosoft virali olmuş https://sites.google.com/site/nepsyboy/windowsmobile8/Surface%20RT%20was%20a%20teaser.%20Surface%20Pro%20is%20the%20Real%20Tablet.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bir kere başta billboard'da vardı da onun dışında "aaa gözümüze sokuyorlar" denecek bir durum yoktu, adam da haksız çünkü hala klasik bilgisayarlar kullanılıyor gits evreninde ve kabloyla bağlanılıyor bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Adam haklı, izleyince rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 midem kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sam said: bir kere başta billboard'da vardı da onun dışında "aaa gözümüze sokuyorlar" denecek bir durum yoktu, adam da haksız çünkü hala klasik bilgisayarlar kullanılıyor gits evreninde ve kabloyla bağlanılıyor bunlara. Motokonun pembe! Surface tabletini gormedin sanirim ahahahah Dostum shousa dedik kezban cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 tablet gördüm de ekranda hızlıca geçen sahneler. o windows ikonunu görmedim mesela, ekranda esas hikayeyle ilgili yazılar geçerken ona bakmaya fırsat olmamış. karakterlerin birbirine yüz kere "dohtor biber aldın mı, dohtor biber içtin mi" muhabbeti çevirmesi gibi burna sokulan bir olay değil yani, abartmayın heh. 25 yıldır ms-dos ve windows ikonları görünür bilgisayarlara zum yapılınca, burada farklı birşey değil seyirciye yansıyan. hemen yukarıdaki reklam da iyiymiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Sci-fi hikayelerinin esprisi vardır, karmaşık makineler ya da çok basit küçük aletler kullanılır. Sırf Microsoft reklamı yapmak uğruna rezil etmişler hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 2035'te geçen sac'da bile desktop makineler vardı her yerde, windows kullanıyorlardı. bu 2027'de geçiyor ki tabletlerin 15 yılda kaybolacağını düşünen yoktur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Major itici duruyor, ama hikayenin geçtiği zamandan ötürü göz ardı edilebilir bir durum. Acemilik dönemi, gençliği filan diye. Belkide bizim alıştığımız cyborg bedenine daha geçmedi. Hikaye güzeldi her şeyiyle. Öncekilerden farkı yoktu, iyi kotarmışlar. Sanırım yeni bilinmeyenimiz fire-starter olacak. Windows olayı açılışta dijital bir reklam panosunda surface yazıyordu onu mu diyorsunuz? Ben ondan çok Togusa'nın kullandığı pcyi apple'ın all in one cihazına benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/18s6nwdjzb6k1jpg/ku-xlarge.jpg http://img.gawkerassets.com/img/18s7dm2vxsylajpg/ku-xlarge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Çok iyi olmuş(tu) beklediğimden bile daha iyi kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 evet gerçekten öyle, devam ettirmişlerdir umarım kalanında bu kaliteyi. konu bir bütün haline gelince esas değeri belli olur. Masakari said: Major itici duruyor, ama hikayenin geçtiği zamandan ötürü göz ardı edilebilir bir durum. Acemilik dönemi, gençliği filan diye. Belkide bizim alıştığımız cyborg bedenine daha geçmedi. bedenini değiştiriyor sıkça zaten ama tasarımlar farklı sac, movie'ler, manga ve burada. yoksa mesela sac'da poker face bölümünde dünya savaşı vaktinde askerken orada da sac tasarımlıydı vücudu. manga: http://2sao.vietnamnetjsc.vn/2009/09/01/11/54/090901ghostshellmanga.jpg movie: http://1.bp.blogspot.com/_zylxxvtiFPM/TOMyAYFKG0I/AAAAAAAAFmk/RE6tTzSdOH8/s1600/MotokoKusanagi_early.jpg sac: http://www.cosplayhouse.com/images/P/AWG13011.jpg arise: http://articleimage.nicoblomaga.jp/image/11/2013/2/2/22fa8b74f689caade409cab4641fa4c1280ac7751358341517.png bence en başarılı tasarım hala sac ama arise ikinci sırada. movie tasarımını başarısız bulmuştum çünkü insan değil de android hissi veriyordu, seyrettirdiğim gits'le alakasız kişilerin robot filan sandığı oldu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 2 malum yere düşmüş ama BD 25 aralıkta çıkacakmış, şimdi indirsem mi yoksa düzgün bi versiyon çıkmasını mı beklesem karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 sac direk win ya digerlerinin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 İngilizcesini bulamadım bir haftadır, tekrar bakayım çıktıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bd bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 muhteşem olmuş ikinci bölüm, ama düzgün çeviriyle iki kere daha izlemem lazım. anlaşılmayan kısımlar vardı. tek şikayetim saito. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ilkini izledim olmuş ya, boşaltmadı ama iyi yani. animasyon dinamikleri falanda ok motoko, movieden iyi sac den kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 İkincisini izledim, ilkinden daha iyi, aksiyonu çok daha fazla. İyi yani, gayet iyi. Saito'nun karakteriyle baya oynamışlar. Belki development gelmeden önceki haliyle contrast olsun diyedir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ikinci bölüm baya güzelmiş ama yorgun kafayla yarısını anlamakta zorluk çektim ama gits'in olayı bu napaq. batu reyis adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hatunun vucudunun kaldırabileceginden fazla güç kullanıp elleri parmakları zorlayıp kolları mundar etmeside bir gits klasigi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 iman gücüyle herşeyin bitmediğini gösteren sayılı anime'den neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Galiba ana hikaye ikinci bölümde anlatılan olaydan çıkacak. Bu bölüm de güzeldi. İyi gidiyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 yeni bölüm mü geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar