synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 transporter terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Herif hakkın rahmetine kavuşmuş :) Birini öldürmeden kendi ölmüş güzel seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Neyse sıradaki video gelsin adamıda gömün gitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 arabayı kendi değil arkadaşı sürüyomuş lan arkadaşına da bişi olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Görüntüler tiflisten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Jaegerjaquez said: arabayı kendi değil arkadaşı sürüyomuş lan arkadaşına da bişi olmamış Hayat müşterek işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 benim kadar iyi suruyomus uzuldum adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 iyi ki ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Giorgi Tevzadze 5 ay önce hallo people! am, georgian, 25. what else... yeah, i'm not going to crash and die just beacause you want it!:DDDDD thanks everybody who likes the video! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Maşallah adam grandmaster ıda geçmiş elder direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Bu adamlar, değerleri bilinmediği için terör estiriyor sokaklarda. ON numara Rally Şoförü olacak adam yitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 adam olduyse kotu, olmediyse yorumlar ve son foto videodan sonra cok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Tanıyan ark var, ölmedi diyor, oto elektrik+tuning ci herif.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 olmediyse iyi, ama o arabadan iyi cikmis, elektrik diregi girmis arabanin icine gordugum kadariyla. ama o kadar videodan ve yorumdan sora patlamasi manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Abicim pistte boş yolda ne yaparsa yapsında su trafikte baskasının canını tehlikeye atmasın anasınıs atıyım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 http://www.liveleak.com/view?i=ac2_1372105434 ölmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Myshkin said: 4:22 abi sağda oturan adam istavroz çıkarıyo lan eauheauheau yarabbim bugünde ölmedik çok şükür diye tam o anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 su testisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 iyi en azindan benim gorduklerim hep lada jiguliyle yapiliyo bu yine bmw. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 DeBuffAndHeal said: http://www.liveleak.com/view?i=ac2_1372105434 ölmüş? zerre üzülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bir insanın öldüğüne nadir sevinilir. ben gerçekten mutlu oldum ölmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ben olmadım ya ağaca çarptıktan sonra kolunu kırıp bacağını sıkıştırıp ölümle yüzyüze geldikten sonra bişeyleri anlayıp uslanabilirdi mesela ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 okuldayken bi lavuk vardı, çarpıp takla attırdığı kadını anlatıyodu böyle marifetmiş gibi falan o geldi aklıma bu adamı izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yav said: ben olmadım ya ağaca çarptıktan sonra kolunu kırıp bacağını sıkıştırıp ölümle yüzyüze geldikten sonra bişeyleri anlayıp uslanabilirdi mesela ne bileyim. olmazdı. iyilesir aynen donerdi olaya. zira extreme sporcu zannediyor bu herifler kendilerini. halbukı birisi bireysel spor, digeri asfalt teroru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar