Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adam terörist

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Barkin Inci 1 saat önce

People drive like this in Turkey too, He's slow tho. and way too much body roll Some kind of saudi wannabeness, , I drive fast and drift ocasionally on street too but this guys a dumb motherfucker for doing that erratic driving between so many cars...If he had a crash he'd get a curb stomp for sure...But hes got skills, i bet if it wasnt stock hed get more angle and wheelspin, Seems the surface is too grippy, Watch my first video to see me drift on the highway, I can beat him lol
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Adrenalin = Diğer insanlar tarafından bakılabilir olmak, diğerlerinden yaptıklarıyla sıyrılıp farklılığını göstermeye çabalamak, diğerlerinden daha iyi yaptığı bir iş ile daha üstün olduğunu göstermek ve bundan haz almak.

Saygılar.

ahah
araba kullanmak için olmuş ta
iyi yazılımcıların kod yazarken pek adrenalin salgıladıklarını sanmıyorum ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Adrenalin kelimesi bu amaçla kullanılıyor demek istedim orada. Tam karşılığı budur manasına gelmez yazdığım :)

Yoksa en deli adrenalin mayın imhasında ve rus ruleti oyununda :P

Bizim yollar adam olmaz zira asfaltı atmadan önceki hazırlık açaması yok gibi :) Biz ağırlığı temas edilen yüzeye/görselliğe veriyoruz. Gözün görmediği kısım önemli değil yani.

Bir de bizim kamyoncular aşırı yüklemeyi sevdikleri için uzun yolların deformasyonunda onların da payı var.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın pilotajı gerçekten çok ama çok iyi. Aynı aracı bana verip yola salsan; belki yola güvensem asılırım gaza.

Ama ilk tümsekte yada çukurda araba kendisini savuracağı için drift anında korkarım türkiyede yapmaya.

O değilde benim asıl videoda dikkatimi çeken M5 oldu.

O model M5 o kadar kesicide kaldı ve kırılmadı ya helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ben m5 olduğunu sanmıyorum,çünkü,m5 bir kere arkadaşın galerisine çekmeye çalışırken geri vites de bildiğin mermer üzerinde spin attı ki hafifçe gazına dokunman yetiyor yani,vites aralıkları çok dar,motordan o m5 kükremesi gelmiyor.velhasıl-ı kelam m5 değilde 5.20 falan yutturuyor işte m5 diye
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

ben m5 olduğunu sanmıyorum,çünkü,m5 bir kere arkadaşın galerisine çekmeye çalışırken geri vites de bildiğin mermer üzerinde spin attı ki hafifçe gazına dokunman yetiyor yani,vites aralıkları çok dar,motordan o m5 kükremesi gelmiyor.velhasıl-ı kelam m5 değilde 5.20 falan yutturuyor işte m5 diye

Yok araç M5 bu adamda drift yarışlarına katılan birisi. Araçda kısa şansuman var drift araçların genelde kısa şanzıman olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...