manve Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 3 tane Asrock z77 extreme 6, i7 3770k bilgisayar topladim bugun fakat birini baslatmaya calistigimda fanda cok az bir kipirdama oluyor sonra duruyor, onun disinda herhangi bir isik veya hareket yok. Power supplyi degistirdim, onda bir sorun yok, anakart bozuk gibi geliyor ama emin olamadim. Cpu da sorun varsa boyle bir sey yapabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 birinin cpuyu çıkarıp deneseydin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 harbiden aynı aletten 3 tane almışın tak çıkar sorun biter. hafif kıpraşıp duruyosa bi sök tekrar tak bi yerde bi hata olmuş da kart kendini kapıyo olmasın diye sallayabilirim, tabi direk üretim hatası yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ayrıca biosa bi reset at bir kaç kez öyle salaklıklara denk geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 1ini bana versene <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 usengeclik abi tamamen :D cikar tak, tekrar macun sur falan, dur su bios reset olayini deniyeyim o zmn once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bios pilini çıkar 10 dakka bekle tekrar tak. bilgisayarı kapattıgımda ekran kapanıyo kasa çalışmaya devam ediyodu bunu yaptım düzelmişti. asrock anakarttı benimki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 tamamdir sorun halloldu :) pili cikarip biosu resetleyince alet kendine geldi, tesekkur ettim hepinize (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ben yeni makinemi toplayıp, herşeyi takıp ilk powera bastığımdaaynen dediğin şey oldu, çalışır gibi yaptı kapandı. hmm dedim, ben kasaya baktım, kasa bana baktı, 2 saniye sonra kendi kendine açıldı ve sorunsuz devam etti. solunum yollarını açmak lazım tabi ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Bu baslamayan bilgisayar tamamen duzeldi, asil sorun power supplyin icinden cikan bi tane sata power kablosundaymis. Anakart disarida iken her sey calisiyordu her seyi toplayinca gene ayni halti yemeye baslamisti, tek tek sokerken onu farkettim, degisitrince halloldu. Simdi oteki bilgisayarla soyle bir sorun var. Ilk PCI-e slotuna ekran kartini takinca ekrana hic bir sekilde goruntu gelmiyor. Monitoru on-boarda baglayinca ne bios'da ne de windows'da ekran kartini gorebiliyorum. Baska bir PCI-e slotuna ekran kartini takinca gayet guzel calisiyor her sey. Simdi bu anakarti degistirmeliyim mi? Ileride basima daha cok sorun cikartma olasiligi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 crossfire falan yapmayacaksan bence salla, o pci-e slotunda sorun var herhalde. 30 iş günü beklerim diyosan yolla garantiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ben de beklemek istemiyorum zaten :) birden fazla ekran karti takmak gibi niyetim de yok. Baska sorun cikarmaz diyorsaniz, ugrasamicam hic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar